- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Cnm yumurta catlamayip kiste donusms olabilir mi
Cnm yumurta catlamayip kiste donusms olabilir mi
canım kaç gün gecikti adetinNur topu gibi 4 tane kistim olmuş.
hadi ya boyutlari buukmu...sende igne klomenmi kullanmistinNur topu gibi 4 tane kistim olmuş.
hadi ya boyutlari buukmu...sende igne klomenmi kullanmistin
canım kaç gün gecikti adetin
Evt bu ay hepimizde kist yapti sanirim bende gittim dra yumurtam catlamamis bu durumda ikinci kez klomen olmaz deyip yaz24 d.kontrol hapi verdi.Dedim igneden sonra catlayip catlamadigini anlamak icin yapilacak bisey yokmu tmm var bakarz bi dahakine dedi.Ee bastan cagir bak o zaman catladimi die bosuna bir hafta stresle iliskiye girdm zaten catlamamis bosuna ugrasmisiz offf offfNur topu gibi 4 tane kistim olmuş.
Canim klomen bana da kist yapmisti birsürü doktorum bana da çok iyi demişti bende dalga mi geziyorsunuz demistim4 gün.. Boyutları da 4 cm 2.5 cm. Ama doktorum bununda çok iyi bişey olduğunu söyledi bi de o var.
bilmiyorum canım ben de yeniyim ..iğneimn 15. günü tahlil yaptım negatifKızlar bu kist olan yumurtalar çatlamayanlar....Yani tedavi tamamen boşuna gitmiş oluyor değilmi sölenen günlerde ilişki olsada tutma ihtimali sıfır yani sperm yumurtayı bulamıyo çatlamadığı için değil mi
Evt bu ay hepimizde kist yapti sanirim bende gittim dra yumurtam catlamamis bu durumda ikinci kez klomen olmaz deyip yaz24 d.kontrol hapi verdi.Dedim igneden sonra catlayip catlamadigini anlamak icin yapilacak bisey yokmu tmm var bakarz bi dahakine dedi.Ee bastan cagir bak o zaman catladimi die bosuna bir hafta stresle iliskiye girdm zaten catlamamis bosuna ugrasmisiz offf offf
Kızlar bu kist olan yumurtalar çatlamayanlar....Yani tedavi tamamen boşuna gitmiş oluyor değilmi sölenen günlerde ilişki olsada tutma ihtimali sıfır yani sperm yumurtayı bulamıyo çatlamadığı için değil mi
Canim klomen bana da kist yapmisti birsürü doktorum bana da çok iyi demişti bende dalga mi geziyorsunuz demistim
Evt bu ay hepimizde kist yapti sanirim bende gittim dra yumurtam catlamamis bu durumda ikinci kez klomen olmaz deyip yaz24 d.kontrol hapi verdi.Dedim igneden sonra catlayip catlamadigini anlamak icin yapilacak bisey yokmu tmm var bakarz bi dahakine dedi.Ee bastan cagir bak o zaman catladimi die bosuna bir hafta stresle iliskiye girdm zaten catlamamis bosuna ugrasmisiz offf offf
bilmiyorum canım ben de yeniyim ..iğneimn 15. günü tahlil yaptım negatif
arkadaşlar preseed kullanan bilgisi olan yok mu yaa...
bende bilmiyorum ama sanırım tam olarak kuruluk için değil..Kuruluk için dimi o spermin daha hızlı ilerlemesi falan filan..
bende bilmiyorum ama sanırım tam olarak kuruluk için değil..
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. peki siz kullandınız mı?bunu herkes tabiki kullanmak zorunda deil vede illa kullanın demıyoruz zaten normal kuruluk sıkıntısı olan bi kişinin kalkıp bu maalıyette jeli alması tabıkıde mantıklı deıl ama cocuk isteyenler için özel bir formul denemekte fayda var spermlerin yumurtaya ulasmasına ve yuzmesını saglıyor ve cevreye barıyer kurarak spermleri koruyor ve uzmalar da artık aşılama ve tüp bebekten önce 6 ay kullanılmalıdır diye uyarıyor ve öneriyor canım biz önlemimizi alalım takdir yüce rabbimin hayırlısıyla
bende bilmiyorum ama sanırım tam olarak kuruluk için değil..
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. peki siz kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?