Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Pembepanterr doktora git hemen benimde öyle olmuştu klomen kist yapmisti bende

arkadaşlar merhaba bende klomen+çatlatma iğnesi kullanıp negatif sonuç alanlardanım.bu ay tekrardan klomen kullandım günde 3 tane 5 gün boyunca yarın randevum bakalım ne diyecek dr.bir de arkadaşlar preseed diye bi ürün varmış biraz araştırdım da kulananların çoğu ilk denemede hamile kalmış bilen yada kullanan var mı?

Nur topu gibi 4 tane kistim olmuş.
Evt bu ay hepimizde kist yapti sanirim bende gittim dra yumurtam catlamamis bu durumda ikinci kez klomen olmaz deyip yaz24 d.kontrol hapi verdi.Dedim igneden sonra catlayip catlamadigini anlamak icin yapilacak bisey yokmu tmm var bakarz bi dahakine dedi.Ee bastan cagir bak o zaman catladimi die bosuna bir hafta stresle iliskiye girdm zaten catlamamis bosuna ugrasmisiz offf offf

4 gün.. Boyutları da 4 cm 2.5 cm. Ama doktorum bununda çok iyi bişey olduğunu söyledi bi de o var.
Canim klomen bana da kist yapmisti birsürü doktorum bana da çok iyi demişti bende dalga mi geziyorsunuz demistim

Kızlar bu kist olan yumurtalar çatlamayanlar....Yani tedavi tamamen boşuna gitmiş oluyor değilmi sölenen günlerde ilişki olsada tutma ihtimali sıfır yani sperm yumurtayı bulamıyo çatlamadığı için değil mi

bilmiyorum canım ben de yeniyim ..iğneimn 15. günü tahlil yaptım negatif

Canim klomen bana da kist yapmisti birsürü doktorum bana da çok iyi demişti bende dalga mi geziyorsunuz demistim

Valla bana regl olmamı beklicegimizi söyledi. Çağırsa iyi ama çağırdığında çatlamadıysa da bişi yapamıyo. Bu ay hep boş geçti. Gözümüz aydın ://

bende bilmiyorum ama sanırım tam olarak kuruluk için değil..

bunu herkes tabiki kullanmak zorunda deil vede illa kullanın demıyoruz zaten normal kuruluk sıkıntısı olan bi kişinin kalkıp bu maalıyette jeli alması tabıkıde mantıklı deıl ama cocuk isteyenler için özel bir formul denemekte fayda var spermlerin yumurtaya ulasmasına ve yuzmesını saglıyor ve cevreye barıyer kurarak spermleri koruyor ve uzmalar da artık aşılama ve tüp bebekten önce 6 ay kullanılmalıdır diye uyarıyor ve öneriyor canım biz önlemimizi alalım takdir yüce rabbimin hayırlısıyla

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. peki siz kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…