- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Evet cnm ....Ya bende çikolata kisti ve yumurta çatlama sorunu var ben bi anlasam hangisi yüzünden hamile kalamadığımı...Hani çatlasa ve denesem olmasa diyecem çikolata kistinden ve buralarda uğraşmayıp direk iyi bir profösöre gidecem.Bu ayda çatlamayan yumurtadan kurtulmak için d. kontrol hapı verdi....Evet çatlamıyo iğnede ilaçta bi halta yaramıyo!! :/
Evet cnm ....Ya bende çikolata kisti ve yumurta çatlama sorunu var ben bi anlasam hangisi yüzünden hamile kalamadığımı...Hani çatlasa ve denesem olmasa diyecem çikolata kistinden ve buralarda uğraşmayıp direk iyi bir profösöre gidecem.Bu ayda çatlamayan yumurtadan kurtulmak için d. kontrol hapı verdi....
Evet cnm ....Ya bende çikolata kisti ve yumurta çatlama sorunu var ben bi anlasam hangisi yüzünden hamile kalamadığımı...Hani çatlasa ve denesem olmasa diyecem çikolata kistinden ve buralarda uğraşmayıp direk iyi bir profösöre gidecem.Bu ayda çatlamayan yumurtadan kurtulmak için d. kontrol hapı verdi....
inşallah cnm...Nerdesin sen ben çanakkaledeyim burda pek alternatifim yok iyi bir prof için ancak bursaya gitmem lazım.O yüzden burda bi kaç kere deneyip gideyim profa diyorumİnşallah bi gün burda hamileliğimizi de konuşuruz. :/
inşallah cnm...Nerdesin sen ben çanakkaledeyim burda pek alternatifim yok iyi bir prof için ancak bursaya gitmem lazım.O yüzden burda bi kaç kere deneyip gideyim profa diyorum
Sen sivasta gidiosun değilmi profa.Bende bursa acıbadem yada bursa art düşündüm cnm.Valla düşünmekten stresten üzüntüden hııkkk die gidecem bi gün o kadar üzülüyorum yaaaSivastayım.. Ankara acıbademe bak derim. Ordan uçakta var. Direk git, ihmal etme. Ben bugun 2 sinin arasındaki farkı gördüm. Bunlar hep hormon öyle bakmak lazım olaya..
ovitrelleydi cnmayy kızlar ya ben de tedirgin oldum şimdi. bu ay 2.kez klomen ve ovitrelle kulladım. 2 tane 18mmlik yumurtam varmış doktor şuan herşey çok iyi demişti, iğneyi vurdurdum iki gün önce ama o çatladığında gelen akıntı olmadı ya da fark etmedim bilmiyorum, benimkiler de kiste mi dönüştü acababu arada ovitrelle, pregnyl den daha güçlü bir iğneymiş. siz hangisini vurdurdunuz?
yaa arkadaşlar çok geçmiş olsunSen sivasta gidiosun değilmi profa.Bende bursa acıbadem yada bursa art düşündüm cnm.Valla düşünmekten stresten üzüntüden hııkkk die gidecem bi gün o kadar üzülüyorum yaaa
hadi ya neden iyi.biseymis...benimde yumurtaligimin.bi tanesi 4cmlik sagimda kistvolduda ..catlamamis kistvolmis sebebini sordugumda ici bos oldugu icin dedi..ama iyi bisi demedi bende korktim acikcasi4 gün.. Boyutları da 4 cm 2.5 cm. Ama doktorum bununda çok iyi bişey olduğunu söyledi bi de o var.
dogum kontrol ywrine sende sogan kuru uygulasana canim..benim doktor ilac yerine sogan.kuru uygulatio banaovitrelleydi cnm
günaydın arkadaşlar bugün iğnemin 16.günü test yaptım silik çıktı 12. ve 14. günlerde negatifti benim gibi olup sonu hüsran olan varmı
Cnm bende cikolata kistide var sogan suyunu ictim fayda etmedi bu ayda icerim yine ama catlamayan yumurta kistinide eritmezse 2. Klomen denemesine yine baslayamayacam bilemiyorum belki garanti olsun diye hem ilac hem sogan suyu icerim aslinda ilac almayayim diorum ama mecburum sanirim cunku 2. Denemede olmazsa bursada profa gitmeyi dusunuyorm gucum kalmadi artik her ay hayal kırıklıgı kendimi hic iyi hissetmiyorumdogum kontrol ywrine sende sogan kuru uygulasana canim..benim doktor ilac yerine sogan.kuru uygulatio bana
hadi hayırlı olsun diyelim bence hamilesin 16. gün pozitif çıkmış işte.birde kan testi ile destekle bunu için rahatlasın
Işte ondan da çok korkuyorum onda negatif falan çıkarsahadi hayırlı olsun diyelim bence hamilesin 16. gün pozitif çıkmış işte.birde kan testi ile destekle bunu için rahatlasın
Işte ondan da çok korkuyorum onda negatif falan çıkarsahadi hayırlı olsun diyelim bence hamilesin 16. gün pozitif çıkmış işte.birde kan testi ile destekle bunu için rahatlasın
yani ayın 24 ünü mü bekliyeceksin.kaç günde bir regli oluyosun ki?bence kan testi yaptır..Işte ondan da çok korkuyorum onda negatif falan çıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?