Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Evet çatlamıyo iğnede ilaçta bi halta yaramıyo!! :/
Evet cnm ....Ya bende çikolata kisti ve yumurta çatlama sorunu var ben bi anlasam hangisi yüzünden hamile kalamadığımı...Hani çatlasa ve denesem olmasa diyecem çikolata kistinden ve buralarda uğraşmayıp direk iyi bir profösöre gidecem.Bu ayda çatlamayan yumurtadan kurtulmak için d. kontrol hapı verdi....

Benim doktorum prof. Gündüz çok ağrım olunca tıp merkezine gittim. Ordaki doktor bana ilaç verdi adet ol diye. Kendi doktorum da sakın içme dedi. :/
Ben kendi doktorumu dinleyeyim bakalım...

İnşallah bi gün burda hamileliğimizi de konuşuruz. :/

İnşallah bi gün burda hamileliğimizi de konuşuruz. :/
inşallah cnm...Nerdesin sen ben çanakkaledeyim burda pek alternatifim yok iyi bir prof için ancak bursaya gitmem lazım.O yüzden burda bi kaç kere deneyip gideyim profa diyorum

inşallah cnm...Nerdesin sen ben çanakkaledeyim burda pek alternatifim yok iyi bir prof için ancak bursaya gitmem lazım.O yüzden burda bi kaç kere deneyip gideyim profa diyorum

Sivastayım.. Ankara acıbademe bak derim. Ordan uçakta var. Direk git, ihmal etme. Ben bugun 2 sinin arasındaki farkı gördüm. Bunlar hep hormon öyle bakmak lazım olaya..

Sivastayım.. Ankara acıbademe bak derim. Ordan uçakta var. Direk git, ihmal etme. Ben bugun 2 sinin arasındaki farkı gördüm. Bunlar hep hormon öyle bakmak lazım olaya..
Sen sivasta gidiosun değilmi profa.Bende bursa acıbadem yada bursa art düşündüm cnm.Valla düşünmekten stresten üzüntüden hııkkk die gidecem bi gün o kadar üzülüyorum yaaa

ayy kızlar ya ben de tedirgin oldum şimdi. bu ay 2.kez klomen ve ovitrelle kulladım. 2 tane 18mmlik yumurtam varmış doktor şuan herşey çok iyi demişti, iğneyi vurdurdum iki gün önce ama o çatladığında gelen akıntı olmadı ya da fark etmedim bilmiyorum, benimkiler de kiste mi dönüştü acaba bu arada ovitrelle, pregnyl den daha güçlü bir iğneymiş. siz hangisini vurdurdunuz?

ovitrelleydi cnm

sizin yumurtalar kaç mm di peki? çok üzüldüm şimdi yaa. inş çatlamıştır yumurtalarım

Sen sivasta gidiosun değilmi profa.Bende bursa acıbadem yada bursa art düşündüm cnm.Valla düşünmekten stresten üzüntüden hııkkk die gidecem bi gün o kadar üzülüyorum yaaa
yaa arkadaşlar çok geçmiş olsun size bir şey sormak istiyorum bende klomen kullandım günde 3 defa ve inanılmaz kasıklarım ağırıyor şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca bende şüphelendim acaba kist mi oluştu.yarın dr.gidecem iğne verirse yaptırmasam mı acaba bilemedim şimdi.off ya ne zormuş keşke hiç korunmasaydım çok pişmanım rabbim tez ve hayırlı zamanlarada bizede nasip eder inşallah.

4 gün.. Boyutları da 4 cm 2.5 cm. Ama doktorum bununda çok iyi bişey olduğunu söyledi bi de o var.
hadi ya neden iyi.biseymis...benimde yumurtaligimin.bi tanesi 4cmlik sagimda kistvolduda ..catlamamis kistvolmis sebebini sordugumda ici bos oldugu icin dedi..ama iyi bisi demedi bende korktim acikcasi

günaydın arkadaşlar bugün iğnemin 16.günü test yaptım silik çıktı 12. ve 14. günlerde negatifti benim gibi olup sonu hüsran olan varmı

dogum kontrol ywrine sende sogan kuru uygulasana canim..benim doktor ilac yerine sogan.kuru uygulatio bana
Cnm bende cikolata kistide var sogan suyunu ictim fayda etmedi bu ayda icerim yine ama catlamayan yumurta kistinide eritmezse 2. Klomen denemesine yine baslayamayacam bilemiyorum belki garanti olsun diye hem ilac hem sogan suyu icerim aslinda ilac almayayim diorum ama mecburum sanirim cunku 2. Denemede olmazsa bursada profa gitmeyi dusunuyorm gucum kalmadi artik her ay hayal kırıklıgı kendimi hic iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…