hadi ya neden iyi.biseymis...benimde yumurtaligimin.bi tanesi 4cmlik sagimda kistvolduda ..catlamamis kistvolmis sebebini sordugumda ici bos oldugu icin dedi..ama iyi bisi demedi bende korktim acikcasi
Arkadaslar bu sayfayi bnde takip ediyodum 2 ay oncesine kadar. Test yapip olumsuz cp veren arkadaslari okuyunca hem uzuluyodum hem umudum kalmiyodu. Umut vermek icin yaziyorum Allah ima sukurler olsun ikiz bebeklerim oluyo. 2. Ayimdi tedavide.. ustelik polikistikte vardi bnde.. Dualarim sizinle Allah vericek hepinize de hamile olanlarinda saglikli hayirli kucagina nasip etsin Rabbim
Selamlarrrrr bende catlatma ignesiyke hamile kalmistim.kizimaa.1.5 yasinda oldu tabiki...catlatma ignesinin 11. Gunu test yaptimmm.negatuc ciktmisti...kan testiylee adet gunumde hamile.oldugumu.ogrendimmmm.testi.tekrarla 16. Gunu boyle cikmazzz.canimmm 15 gun icinde etkisi gidiyor ignenin..haydi.hayirlisi..kan testi yaptir cnm..
nasil bi tedavin.vardi cNim...insallah bebeklerini.sagliklica kucagina alirsinArkadaslar bu sayfayi bnde takip ediyodum 2 ay oncesine kadar. Test yapip olumsuz cp veren arkadaslari okuyunca hem uzuluyodum hem umudum kalmiyodu. Umut vermek icin yaziyorum Allah ima sukurler olsun ikiz bebeklerim oluyo. 2. Ayimdi tedavide.. ustelik polikistikte vardi bnde.. Dualarim sizinle Allah vericek hepinize de hamile olanlarinda saglikli hayirli kucagina nasip etsin Rabbim
Klomen ovitrelle duphaston kullaniyodum.. iliskiden sonra 2 saat uzan diodu dr um bn ayaklari da dikmistim duvara :) sukur Rabbime cuma gunu kalp atisini duycaz isalla ... icimde korku oluyo sorun cikacak die Allah a emanetler...nasil bi tedavin.vardi cNim...insallah bebeklerini.sagliklica kucagina alirsin
Ne guzel cnm ya rabbim bizlerede nasip etsn ne cok isterim ikizlerim olmasini :)))Allah saglik versn sana ve bebeklerineKlomen ovitrelle duphaston kullaniyodum.. iliskiden sonra 2 saat uzan diodu dr um bn ayaklari da dikmistim duvara :) sukur Rabbime cuma gunu kalp atisini duycaz isalla ... icimde korku oluyo sorun cikacak die Allah a emanetler...
hadi insallah sagliklica dogarlar canim..benim ilk komen igne denememdi olmadi.kist oldu.simdi adet oluorum bakalim ne olacak kist erir gider insKlomen ovitrelle duphaston kullaniyodum.. iliskiden sonra 2 saat uzan diodu dr um bn ayaklari da dikmistim duvara :) sukur Rabbime cuma gunu kalp atisini duycaz isalla ... icimde korku oluyo sorun cikacak die Allah a emanetler...
inşallah cnm bugün yarın tekrer test yapacağım sat ım 24 ocaktı zatenSelamlarrrrr bende catlatma ignesiyke hamile kalmistim.kizimaa.1.5 yasinda oldu tabiki...catlatma ignesinin 11. Gunu test yaptimmm.negatuc ciktmisti...kan testiylee adet gunumde hamile.oldugumu.ogrendimmmm.testi.tekrarla 16. Gunu boyle cikmazzz.canimmm 15 gun icinde etkisi gidiyor ignenin..haydi.hayirlisi..kan testi yaptir cnm..
Hadi bakalimmm.insalllah...inşallah cnm bugün yarın tekrer test yapacağım sat ım 24 ocaktı zaten
Benim de aşağı yukarı o boyutlarda 3 yumurtam vardı. Bir tanesi çatlamış ve döllenmiş ama diğer ikisi çatlamayıp kiste dönüşmüş. Sonuç itibarıyle 1 kesem, 1 gebeliğe bağlı kistim, 2 de çatlamayan yumurtadan dolayı oluşan kistim var.hadi ya neden iyi.biseymis...benimde yumurtaligimin.bi tanesi 4cmlik sagimda kistvolduda ..catlamamis kistvolmis sebebini sordugumda ici bos oldugu icin dedi..ama iyi bisi demedi bende korktim acikcasi
Soğan kürünü 6 ay aralıkla uygulayın diyor saraçoğlu. Her ay yapmayın sakın. Ayrıca soğan kürü 4cm den büyük kistlere fayda etmiyor, tecrübeyle sabit malesef.. Allah şifa versin canımCnm bende cikolata kistide var sogan suyunu ictim fayda etmedi bu ayda icerim yine ama catlamayan yumurta kistinide eritmezse 2. Klomen denemesine yine baslayamayacam bilemiyorum belki garanti olsun diye hem ilac hem sogan suyu icerim aslinda ilac almayayim diorum ama mecburum sanirim cunku 2. Denemede olmazsa bursada profa gitmeyi dusunuyorm gucum kalmadi artik her ay hayal kırıklıgı kendimi hic iyi hissetmiyorum
Ama sitesinde 4 ay falan uygukanabilir dio cnm o 6 ayi bende dinledm ama saglikli olan her kadin 6 ay arayla yapmali diodu...Birde sendedemi var cikolata kisti cnm nasik hamile kaldin??Soğan kürünü 6 ay aralıkla uygulayın diyor saraçoğlu. Her ay yapmayın sakın. Ayrıca soğan kürü 4cm den büyük kistlere fayda etmiyor, tecrübeyle sabit malesef.. Allah şifa versin canım
Bendeki çikolata kisti değil sürekli tekrarlayan ama basit formlu bir kistti. Ama çok büyüyordu. Doktorum önce kisti temizledi, sonra yumurtlamam ve yumurtamın çatlaması için iğne verdi. Rabbime şükür ki hamile kaldımAma sitesinde 4 ay falan uygukanabilir dio cnm o 6 ayi bende dinledm ama saglikli olan her kadin 6 ay arayla yapmali diodu...Birde sendedemi var cikolata kisti cnm nasik hamile kaldin??
bugün tekrar test yaptım hala silik yaa sabah idrarı değildi lavaboya gittikten yarım saat sonra tekrar gittim ozaman yaptımHadi bakalimmm.insalllah...
çarşamba ya inşallahsilik olması konusunda birşey diyemem ama genelde sabah idrarıyla bakılmasını öneriyorlar kan testi yaptırmadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?