yarın gidicem cnmcanım bence hemen git bir kan testi yaptır bence..bende 13.günü test yapmıştım silik çıkmıştı bir kaç gün daha bekliyim dedim ertesi gün kan testi yaptım değer 34 çıktı biraz daha geçsin öle dr gideyim dedim 2 gün sonra pembe leke geldi yerleşme kanaması olabilir dedi arkadaşlarım 2 gün daha bekledim çok sancım olunca dr gittim dr bebek tutunamamış keşke daha önce gelseydin ilaçla kurtarabilirdik dedi yani anlayacagın bekleme ve git kan testi yap eğer varsa zaten belli olur ve belki ialaç kullanman gerekebilir benim gibi erteleme...
inşallah cnm yarın herşey belli olacakyani eğer olmasaydı 20.günü 2.çizgi çıkmazdı ben öyle düşünüyorum ama seni de ümitlendirip hayal kırıklığı yaşarsan benim yüzümden çok üzülürüm..inşallah vardı bebiş.
inşallah vardır.ben çok korkuyorum artık ilaç kullanmayıda bıraktım bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum,kisenin yaşamasınıda istemem rabbim yardımcımız olsun çok zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten çok zor bir süreçinşallah cnm yarın herşey belli olacak
merhaba tgc sultan,sen denedin mi viksi?ya adetten sonra 1 hafta falan rahim içine daha doğrusu vajen içine sürülüyomuş tampona sürüp de koyabiliyorsun bende yeni öğrendim yapanlar var net te bak bulabilirsin tam nasıl olduğunu bende adet olursam yapmayı düşünüyorum buda soğan kürü tüpleri açıyomuş iltihabı falan temizliyomuş
evet gerçekten öyleinşallah vardır.ben çok korkuyorum artık ilaç kullanmayıda bıraktım bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum,kisenin yaşamasınıda istemem rabbim yardımcımız olsun çok zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten çok zor bir süreç
hayır şu an adtim bitince başlıcammerhaba tgc sultan,sen denedin mi viksi?
merhaba galiba artık hamile olduğuna eminsin:)inşallah cnm yarın herşey belli olacak
allah tan bi mani olmazsa sonuçlar onu gösteriyormerhaba galiba artık hamile olduğuna eminsin:)
allah tan bi mani olmazsa sonuçlar onu gösteriyor
hayırlı olsun şimdiden. Duphaston nedir? Peki? Ne sıklıkla ilişki oldu o dönem kimi Dr 36 saat içinde diyor iğneden önce kimisi de 36 saat sonra?Klomen ovitrelle duphaston kullaniyodum.. iliskiden sonra 2 saat uzan diodu dr um bn ayaklari da dikmistim duvara :) sukur Rabbime cuma gunu kalp atisini duycaz isalla ... icimde korku oluyo sorun cikacak die Allah a emanetler...
Hayırlı
hayırlı olsun şimdiden. Duphaston nedir? Peki? Ne sıklıkla ilişki oldu o dönem kimi Dr 36 saat içinde diyor iğneden önce kimisi de 36 saat sonra?
allah sağlıkla kucağına almayı masip eder inşallah.allah tan bi mani olmazsa sonuçlar onu gösteriyor
Hayırlı olsun hamilesinizKizlarrrrr yardim edin nolur..... subat 8de catlatma ignesi oldum 12. Gun idrar testi silik 15. Gun birazcik daha belirgin 16. gun kan testi 27.76 ve 18.gun 32.58 umut varmi sizce kizlar pkoluyum adetlerim duzensiz nerden baksam bi 10 gun var yukselirmi sizce hamilemiyimmm kizlar biseyler yazin lutfen 21 yasindayim rahim filmide cektirdim tupler acik Allah'a sukur
Sağolun Allah razı olsun amin inşallahben sana demiştim dimi :)
çift çizgi çıktığında eğer ilacın etkısı gecmısse muhtemelen hamile oluyosun :)
gözün aydın darısı başımıza.
Merhaba inşallah usg ve kan testinde çıktı ama 10 gün sonra tekrar muayenemerhaba galiba artık hamile olduğuna eminsin:)
Cok sagolun da ins adetle atilmaz ve dahada yukselir hala emin degilim ve hamileymis gibi davranamiyorumHayırlı olsun hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?