Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

yarın gidicem cnm

inşallah cnm yarın herşey belli olacak
inşallah vardır.ben çok korkuyorum artık ilaç kullanmayıda bıraktım bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum,kisenin yaşamasınıda istemem rabbim yardımcımız olsun çok zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten çok zor bir süreç

merhaba tgc sultan,sen denedin mi viksi?

evet gerçekten öyle

Arkadaslar bn subatin 2snde ovitrelle vuruldum 11.gnden sonra negatif ckti aa adet gunum 2 gun gecti adet oldum ama 1.5 gun surdu adetim test ysptim evde yne negatif byle olan var mi

ben klomen kullandim 17sinde catlatma ignesi oldum 19unda asilama yapildi bugün 6. Gün zaman geçmiyo ama agrilarim var önceden bicak batiyo gibiydi iki gündür adet olcakmisim gibi agriyo ve akintim azaldi adet olacagimda akintim kesiliyodu ümitsizleniyorum iyice bide öyle hamis olmuş gibi hissetmiyorum ya bakalim hayirlisi aranizda asilama yaptitip ağrısı benim kadar olan varmi acaba bide yeni üyeyim ilk paylasimim doğru konuyami yazdim bilmiyorum bilgilerinize ihtiyacim var

Hayırlı
Klomen ovitrelle duphaston kullaniyodum.. iliskiden sonra 2 saat uzan diodu dr um bn ayaklari da dikmistim duvara :) sukur Rabbime cuma gunu kalp atisini duycaz isalla ... icimde korku oluyo sorun cikacak die Allah a emanetler...
hayırlı olsun şimdiden. Duphaston nedir? Peki? Ne sıklıkla ilişki oldu o dönem kimi Dr 36 saat içinde diyor iğneden önce kimisi de 36 saat sonra?

Hayırlı

hayırlı olsun şimdiden. Duphaston nedir? Peki? Ne sıklıkla ilişki oldu o dönem kimi Dr 36 saat içinde diyor iğneden önce kimisi de 36 saat sonra?

hayır iğneden bir gün önce ve iğne yapıldıktan 24 saat sonradan itibaren gün aşırı ilişki öneriliyor. öncesi çok mantıklı değil.

Çatlayıp çatlamadığını görebiliyor mu Dr lar ,bunun için muayeneye gidiyor musunuz iğneden sonraki 1/2 gün içinde?

Kizlarrrrr yardim edin nolur..... subat 8de catlatma ignesi oldum 12. Gun idrar testi silik 15. Gun birazcik daha belirgin 16. gun kan testi 27.76 ve 18.gun 32.58 umut varmi sizce kizlar pkoluyum adetlerim duzensiz nerden baksam bi 10 gun var yukselirmi sizce hamilemiyimmm kizlar biseyler yazin lutfen 21 yasindayim rahim filmide cektirdim tupler acik Allah'a sukur

Hayırlı olsun hamilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…