Bana kesin öyle geliyor.18 Günde ilaç etkisini yitirir diye düşünüyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahCok sagolun da ins adetle atilmaz ve dahada yukselir hala emin degilim ve hamileymis gibi davranamiyorum
Amin hepimize insallahBana kesin öyle geliyor.18 Günde ilaç etkisini yitirir diye düşünüyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin kaç defa kullandın iğneyıAmin hepimize insallah
Aminnnnnn..Ilk defa kullandim klomeni gunde bir tane kullandim ve bir tane yumurta olustu ve gittim doktor her seferinde olmaz etmez seni ozel klinikler var oraya yonlendircem fln deyim umitsozlik veriyodu Allah buyuk diyodum hep ins degerlerim yukselirinşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin kaç defa kullandın iğneyı
mrb ebru ben de 5 şubatta çatlatma iğnesi oldum ve iğnenin 16. gününden 20. gününe kadar silik çıktı en sonunda çarşamba günü kan testi yaptırdım ve çok şükür hamile çıktım :)Kizlarrrrr yardim edin nolur..... subat 8de catlatma ignesi oldum 12. Gun idrar testi silik 15. Gun birazcik daha belirgin 16. gun kan testi 27.76 ve 18.gun 32.58 umut varmi sizce kizlar pkoluyum adetlerim duzensiz nerden baksam bi 10 gun var yukselirmi sizce hamilemiyimmm kizlar biseyler yazin lutfen 21 yasindayim rahim filmide cektirdim tupler acik Allah'a sukur
Mrb canim.. senin kan degerin kac cikmisti acaba benim 16. Gun 27.76 ikigun sonra 18. Gun yani 32.58 adetine ne kdr vardi bu aradamrb ebru ben de 5 şubatta çatlatma iğnesi oldum ve iğnenin 16. gününden 20. gününe kadar silik çıktı en sonunda çarşamba günü kan testi yaptırdım ve çok şükür hamile çıktım :)
seninde öyledir silik çizgi hamilelik dışına pek çıkmıyormuş
Canim herkesde farkli etki yapiyo heralde bu igne ben igneden 12 gun sonra test yaptim silik cikti 16.gun kanda hamile gorunuyorum ama adetin gecmesini bekliyoruz dahada yukselmesi lazimmis kesin demiyolar ve bnm gogus uclarim cok aciyo ama hic bole olmamistiKizlarr merabaa.. Bugün igneden sonraki 8. Günüm test yaptim ama negatif igne etkisiyle cift cizgi çıkıyo diye biliyorumm yumurtammi catlamadi acaba bilgisi olan varmi
Daha erken oldugu icin oyledir canim degerin merak etme yukselir. Ben testi banyoda bırakmıştım ikinci cizgi silik olarak cikmis kafam cok karistiCanim herkesde farkli etki yapiyo heralde bu igne ben igneden 12 gun sonra test yaptim silik cikti 16.gun kanda hamile gorunuyorum ama adetin gecmesini bekliyoruz dahada yukselmesi lazimmis kesin demiyolar ve bnm gogus uclarim cok aciyo ama hic bole olmamisti
Ilk bes dk da cikan sonuclari dikkate almamiz lazim tekrarla testi canim ama ikincide de cikarsa vardir buyuk ihtimalDaha erken oldugu icin oyledir canim degerin merak etme yukselir. Ben testi banyoda bırakmıştım ikinci cizgi silik olarak cikmis kafam cok karisti
Evet canim bnde cok guvenemedim. Bikac gun sonra tekrarlicam bakalim.. sen adetimi bekliceksin tekrar kan vermek içinIlk bes dk da cikan sonuclari dikkate almamiz lazim tekrarla testi canim ama ikincide de cikarsa vardir buyuk ihtimal
Adetime 8 gun var ama haftaya bikere daha yaparim yukseliyomu bakicam Rabbim bizlerede nasip eder insallahEvet canim bnde cok guvenemedim. Bikac gun sonra tekrarlicam bakalim.. sen adetimi bekliceksin tekrar kan vermek için
15. Gün yani değil miPregmım catlatma iğnesi yaptırdım 14 subatta. Bugun test yaptım ama gene negatıf
hadi hayırlısı inşbende bugün çatlatma iğnemi vurdum.. inş. hayırlısıyla..
Aynen 15. Gunum oldaydı cıkardı ztn15. Gün yani değil mi
Belli de olmaz biliyor musun? Çünkü idrarda daha geç belli oluyor. Sen yine o güne kadar tekrarlarsın testini. Ben de iğne vuruldum ilk denemem. Senin kaçıncı? Inşallah hayırlısıyla hamilesindirAynen 15. Gunum oldaydı cıkardı ztncars gınude kesın regl olurum neyazıkkı gene tutmadı uzgunummm
Benim 3.canım neyazıkkı....hiç umudum yok artık hafıf bı cızgı bıle yok bomboşYo
Belli de olmaz biliyor musun? Çünkü idrarda daha geç belli oluyor. Sen yine o güne kadar tekrarlarsın testini. Ben de iğne vuruldum ilk denemem. Senin kaçıncı? Inşallah hayırlısıyla hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?