Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Mrb canim.. senin kan degerin kac cikmisti acaba benim 16. Gun 27.76 ikigun sonra 18. Gun yani 32.58 adetine ne kdr vardi bu arada
canım ben kan testi yaptırmadım önceden hep idrar testi ile yaptım
iğnenin 20.günü kan testi yaptırdım 470 çıktı

ben de 19 subatta ilk kez catlatma ignesi vuruldum ve 24 gunde bir regl oluyorum. igneyi ilk kez oldum. inşallah ise yarar

Merhaba kızlar bende 16 şubatta oldum bakalım yarin Dr randevum var sonuç ne olacak
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

merhaba kızlar ben bu gün oldum ovitrelle inşallah olumlu sonuç alırız Allah'ın izniyle

Merhaba kızlar bende 16 şubatta oldum bakalım yarin Dr randevum var sonuç ne olacak
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
doktora gittin mi acaba ne dedi insallah hayirli haber almissindir

OTE="burjuva1734, post: 39745797, member: 662310"]Gittim canım. Sonuç negatif ama beklediğim bir sonuçtu. neyse... Demek ki daha vakti var bebegimin [/QUOTE]
Allah büyük canım inşallah bizede nasip edecek Hayırlı zamanda

kizlarrr kistim eridi) daha onceki yazilarimda solemistim ilk klomen denememde iki yumurtam olmustu catlatma ignesi yapildi ama 4cmlik kist olmustu 15gunun sonunda..sonra dr um sogan suyu icmemi soledi onbes gun boyunca..ictim ama sancilarim olunca 9.gunu gittim ve bakti kist kaybolmus ve hatta sagimda bitane daha yumurtam olmus.heralde klomenin etkisiyledir.cunku bu ay icmedim.sadece iliskide bulun dedi catlatma ignesi falan demedi bu ay bole olsun dedi simdi bekliom ole

Ne guzel cnm...Bendede kist olmustu d.kontrol hapi vermsti dr 9 tane ictim ama adetten sonra kanamam devam etti...2 haftadir kanamam var ilaci biraktim dun dr gittim oda ilaci kullanma dedi catlamayan yumurta kuculms dedi.Kanama devam ediyo sinirlerim bozuldu....

Kizlar suan bi tip merkezinde bekliyorum muane olmak icin beni hatirliyanlar bilirler beta hcg 32.58 cikmisti 10 gun varken yukselmismi bakicam dua edin lutfennnn

ne kadarlik kiat olmustu canim senin..bi arkadasiminda kist olmus onada dogum kontrol hapu vermis doktiru.venimki sukur vermedi ilac falan.sadece aohan kuru uygulatti ama baslarkende adetim basladi hem adet oldum hem sogan.suyu ictim ama okadar az adet oldumki hatta leke gibi azar azar ve bol sanciliydi yani..kendiligidende bi yumurtam olmus suan calisma asamasindayiz bakalim 15 gun sonra belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…