canım ben kan testi yaptırmadım önceden hep idrar testi ile yaptımMrb canim.. senin kan degerin kac cikmisti acaba benim 16. Gun 27.76 ikigun sonra 18. Gun yani 32.58 adetine ne kdr vardi bu arada
Aminn cnm insAdetime 8 gun var ama haftaya bikere daha yaparim yukseliyomu bakicam Rabbim bizlerede nasip eder insallah
Senin ne problemin vardı canım, inş hamilesindirMerhaba kızlar bende 16 şubatta oldum bakalım yarin Dr randevum var sonuç ne olacak
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Hic bir sorun çıkmadı esimde ve bende. O yüzden simdilik klomen ve catlatma iğnesiyle deniyoruz bakalım nasipSenin ne problemin vardı canım, inş hamilesindirsonuçtan haberdar et bizi de
Hayırlısı olsun hsevda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği. Hepimizin göbüşleri bebisle dolsunmerhaba kızlar ben bu gün oldum ovitrelle inşallah olumlu sonuç alırız Allah'ın izniyle
Inş canım gittin mi Dr aHic bir sorun çıkmadı esimde ve bende. O yüzden simdilik klomen ve catlatma iğnesiyle deniyoruz bakalım nasip
insallah insallah cifter cifter olsunHayırlısı olsun hsevda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği. Hepimizin göbüşleri bebisle dolsun
doktora gittin mi acaba ne dedi insallah hayirli haber almissindirMerhaba kızlar bende 16 şubatta oldum bakalım yarin Dr randevum var sonuç ne olacak
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
İnş c
Inş canım gittin mi Dr a
doktora gittin mi acaba ne dedi insallah hayirli haber almissindir
Ne guzel cnm...Bendede kist olmustu d.kontrol hapi vermsti dr 9 tane ictim ama adetten sonra kanamam devam etti...2 haftadir kanamam var ilaci biraktim dun dr gittim oda ilaci kullanma dedi catlamayan yumurta kuculms dedi.Kanama devam ediyo sinirlerim bozuldu....kizlarrr kistim eridi) daha onceki yazilarimda solemistim ilk klomen denememde iki yumurtam olmustu catlatma ignesi yapildi ama 4cmlik kist olmustu 15gunun sonunda..sonra dr um sogan suyu icmemi soledi onbes gun boyunca..ictim ama sancilarim olunca 9.gunu gittim ve bakti kist kaybolmus ve hatta sagimda bitane daha yumurtam olmus.heralde klomenin etkisiyledir.cunku bu ay icmedim.sadece iliskide bulun dedi catlatma ignesi falan demedi bu ay bole olsun dedi simdi bekliom ole
ne kadarlik kiat olmustu canim senin..bi arkadasiminda kist olmus onada dogum kontrol hapu vermis doktiru.venimki sukur vermedi ilac falan.sadece aohan kuru uygulatti ama baslarkende adetim basladi hem adet oldum hem sogan.suyu ictim ama okadar az adet oldumki hatta leke gibi azar azar ve bol sanciliydi yani..kendiligidende bi yumurtam olmus suan calisma asamasindayiz bakalim 15 gun sonra belli olurNe guzel cnm...Bendede kist olmustu d.kontrol hapi vermsti dr 9 tane ictim ama adetten sonra kanamam devam etti...2 haftadir kanamam var ilaci biraktim dun dr gittim oda ilaci kullanma dedi catlamayan yumurta kuculms dedi.Kanama devam ediyo sinirlerim bozuldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?