Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

kanaman neden oluo acaba

kanaman neden oluo acaba
Daha once yasmin vermsti bole bisey olmamisti bu sefer yaz 24 verdi mahfetti beni ya biraktim zaten ilaci korktum dra gittim bi sorun yok ilaci icme adetin 3. Gunu gel dedi zaten adetli gibiyim...catlamayan yumurta kuculms ondan dolayi kanama olabilur dedi canim sıkkın...

kanaman neden oluo acaba

hadi yaa...normalde en yan etkisiz yaz 24 die biliosum..benimde catlamayan yumurta kistlesmisti buyumus...beden olur die sordugumda ici bos olan yumurta catlamaz ve kistlesir demisti

hadi yaa...normalde en yan etkisiz yaz 24 die biliosum..benimde catlamayan yumurta kistlesmisti buyumus...beden olur die sordugumda ici bos olan yumurta catlamaz ve kistlesir demisti
Bende zaten cikolata kisti var birde normaldede yumurta catlama sorunum varms ve igneye ragmen catlamayip buyumus onu eritmek ve ikinci klomene baslamak icin vermisti dr ama kanamam durmuyo dun dr bakti bisey yok gecer kanama dedi ama 2 haftadir pedle geziyorum yaa sende sorun neydi cnm?

Benim yumurtaliklarim 9-10mm de kalio buyumuodu canim ilk klomen denememdi ...

selam kizladrrrrr bende bu ay klomen kullandim catlatma ignesi icinnn ama 11. gun yumurtliklarim 11 13 mm kalmis acaba buyumusmudur

bende cuma gunu catlatma ıgnesı yaptırdım bakalım beklıyorum

bende cuma gunu catlatma ıgnesı yaptırdım bakalım beklıyorum
bende 23 şubatta yaptırmıstım iğneyi 9 unda adet günüm ama şu an hiçbir belirti yok test yapmaya korkuyorum 3 gün kadı adetime sen araştırdın mı çatlatma iğnesi olduğu halde hamile kalamayan çok mu yaa kafayı yedircek bana bu gebelik

selam kizladrrrrr bende bu ay klomen kullandim catlatma ignesi icinnn ama 11. gun yumurtliklarim 11 13 mm kalmis acaba buyumusmudur
inş büyümüştür canım yumurtanın çok büyümesine de bakmıyo aslında bu iş yumurtanın çatlama kalitesine bakıyo onun içinde progestron değerine bakılıyo

Kalan da var kalamayan da cnm hayırlısı... ben dayanamadım bugun 7. gunum ama test yaptım negatıf

bız 2,5 senelık evlıyız cnm olmuyor maalesef... merak ıste ya napayım sabırsızım ben
olur inşallah ya bizimde 5 aydır olmuyo benim progestron değerim çok düşüktü 7 di hap verdi doktor bu ay 36,71 e çıktı klomen verdi 23 şubatta iğne yapıldı işte 3 gün sonra edet olmam gerekiyo inş olmam. bu aydan sonra da tüplere bakılacak büyük ihtimal her gittiğimizde doktor hiçbir sorun yok herşey normal diyo ama her ay umutla bekliyoruz sonuç alamıyoruz

ben tuplere baktırdım gayet normal esımdede hıcbır sorun yok hormonlarımdada hıc bozukluk cıkmadı.. ama olmuyor.. bu ay tedavıye basladık artık bızde.. adet gunum 16-17 sı ama catlatma ıgnesınden 15 gun sonra adet olunuyormus

öylemiymiş benim adet günüm tam 15. gün oluyo daha önce yaptırmadım iğne ben 2. de 3. de hamile kalanlar daha çok yazmış sanki buraya bide iğneden sonra kaç gün ilişkiye girmenizi söyledi doktor size.bizim iğneden sonra ki gün bi gün arayla ilişkiye girin dedi.

ay ben teste baktım cok sılık ıkıncı cızgı var

ıgnemı sabah yaptı aksama ılıskı dedı ıgneden sonra 3 gece ust uste ılıskı verdı ucuncu gunun sonunda bır gece ara sonra yıne ılıskı dedı bu kez gun asırı

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
test için erken dilmi 14 gun sonra kan testi yaptır idrar testine güvenme ilaçlardan olabilir benimde bugun 11 gün bekliyorum bebişimi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…