Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

kizlar günaydın, doktoruma bile sormaya cekindihim biseyi sizlere sormak istiyorum, catlatma ignesinden sonra iliski gunlerini verio ya doktor ornegin 1inde 3 unde 5 inde diye , iliski olan gunlerde bir sefermi iliski olmali yoksa borlac sefermi? biz her iliski gununde 1 sefer iliski oluo ama birileri kafami karistirdi soriyim dedim size

bide bugun ignenin 7.gunu ve acaip gogus ucu agrim var umarimm adetten degildir

Günaydın canım aynı soruyu bende sormaya çekindim, bizde gün aşırı bir sefer oluyo..
Ben de dün vuruldum iğneyi, nasıl belim ağrıyor şu an sana anlatamam..
Çatlatma iğnesinden sonra 36. saat ve 60. saat önemli diyolar,
ben Rabbim'e bıraktım hesaplamıyorum aman şu dakika diye..
Nasip bakalım..

en iyisini yapiosun canım,
insallah bu ay kavusuruz meleklerimize

Bir sefer ilişki yetiyor defalarcaya gerek yok canım zaten sperm kalıtesı için gün aşırı dıyor doktorlar .. Bende iğnemi yaptırdım 3gün oldu hayırlısı bakalım ne olacak..

Bir sefer ilişki yetiyor defalarcaya gerek yok canım zaten sperm kalıtesı için gün aşırı dıyor doktorlar .. Bende iğnemi yaptırdım 3gün oldu hayırlısı bakalım ne olacak..

Hayırlısı olsun arkadaşım
bir şey sorucam iğneden sonra bel ağrın oldu mu seninde??

Kasık agrım oldu hiç bel agrısı olmadı bende halada sol tarafım agrıyor

İnşallah bitanem..
Rabbim ol desin yeter ki..
Kızlar tavsiyem igneden 1 gun önce ve 1 gün sonra hem gün aşırı olmuş oluyor hemde çatlamayi kaçırmamis oluyorsunuz benimki ignenin aksamina çatlıyordu.. bizde oncesi ve ertesi günü oldu kaçırmadik.. cok kisa yaşıyor embriyo çünkü. .ayni gun iki kez olmaz ayrıca Sperm kalitesi düşüyor. .

Saolasin inşallah sende duyacaksin geç olsun güç olmasın bebegide gordm kesenin içinde inan cokk tuhaf oldum sorma bide gebelik hesaplayinca 5+4 gozukuon netten ama doktor bugün 6+1 dedi 1.5 aylık dedi
İnşallah canim inşallah keseler bile insanı heyecanlandiriyor kalp atışı muhteşemdir. rabbim bekleyen bütün kullarını sevindirsin inşallah

merhabalar :)
bizde 6 aydır bebek düşünüyoruz olmadı geçen hafta ilk muaynemi oldum smear testim temiz çıktı çok şükür vajinal ultrasonlada bakıldı küçük kistler vardı bi kaç tane ama doktorum zararı olmadığını söyledi hormon testimide yaptırdım sonuçlarını salı günü öğreneceğim
sizce pko olsa rahimde belli olurmuydu
kandamı belli oluyor daha çok

Bizim aynen dediğin gibi oldu canım iğneden önce bide iğneden sonra.. sanırım 36. saat ve 60. Saat çok önemliymiş..

bide ne diycem bugün belim çok ağrıdı
bıçak batırıyolardı sanki..
sende de oldu mu böyle bi'şey,?

İnşallah arkadaşım senin durumlar
nasıl?? Ne zaman gideceksin doktora??
oluyordu canım ben çok ağrı sancı çektim rahim içinden tut da kasıklarda belde yani acıyı hat safhada yaşadım yumurta çokluğundan sanırım herkeste farklı bir etki yapıyor yani pek aldırma yaptığı etkiye..yarın gideceğim dr a 4. kesenin durumunu merak ediyorum dr küçülmeye başlamıştı dedi bakalım küçülecek mi büyüyecek mi 4 kesede de kalp atışı olacak mı kaç tanesi yaşayacak çok merak ediyorum rabbim hayırlısını versin her şeyin dualarım da sizlerle rabbim yardımcınız olsun

Amin arkadaşım ilk iğne tedavim benimde pko olduğum için birden fazla yumurta uyarılmış olabilir.. ya nasip bakalım.. doktordan sonra yaz canım.. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..

merhba canım..o ufak ufak kistler dediği zaten pko oluyor kanda değil yumurtalıklarda belli oluyor ,kanda hormon değerlerine bakılır..adetlerin çok düzensiz değil sanırım hafif pko olduğuna göre..

Kızlar kontrolr gidiyorum yumurtam carlamısmı ona bakcak cok heycan lı bi umutlu bide umutsuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…