kizlar günaydın, doktoruma bile sormaya cekindihim biseyi sizlere sormak istiyorum, catlatma ignesinden sonra iliski gunlerini verio ya doktor ornegin 1inde 3 unde 5 inde diye , iliski olan gunlerde bir sefermi iliski olmali yoksa borlac sefermi? biz her iliski gununde 1 sefer iliski oluo ama birileri kafami karistirdi soriyim dedim size
bide bugun ignenin 7.gunu ve acaip gogus ucu agrim varumarimm adetten degildir
en iyisini yapiosun canım,Günaydın canım aynı soruyu bende sormaya çekindim, bizde gün aşırı bir sefer oluyo..
Ben de dün vuruldum iğneyi, nasıl belim ağrıyor şu an sana anlatamam..
Çatlatma iğnesinden sonra 36. saat ve 60. saat önemli diyolar,
ben Rabbim'e bıraktım hesaplamıyorum aman şu dakika diye..
Nasip bakalım..
İnşallah bitanem..en iyisini yapiosun canım,
insallah bu ay kavusuruz meleklerimize
Bir sefer ilişki yetiyor defalarcaya gerek yok canım zaten sperm kalıtesı için gün aşırı dıyor doktorlar .. Bende iğnemi yaptırdım 3gün oldu hayırlısı bakalım ne olacak..
Kızlar tavsiyem igneden 1 gun önce ve 1 gün sonra hem gün aşırı olmuş oluyor hemde çatlamayi kaçırmamis oluyorsunuz benimki ignenin aksamina çatlıyordu.. bizde oncesi ve ertesi günü oldu kaçırmadik.. cok kisa yaşıyor embriyo çünkü. .ayni gun iki kez olmaz ayrıca Sperm kalitesi düşüyor. .İnşallah bitanem..
Rabbim ol desin yeter ki..
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alabilirizHayırlı akşamlarınız olsun kızlar..
Bugün çatlatma iğnemi oldum, geldim..
Rabbim inşallah bu ay nasip eder..
İnşallah canim inşallah keseler bile insanı heyecanlandiriyor kalp atışı muhteşemdir. rabbim bekleyen bütün kullarını sevindirsin inşallahSaolasin inşallah sende duyacaksin geç olsun güç olmasın bebegide gordm kesenin içinde inan cokk tuhaf oldum sorma bide gebelik hesaplayinca 5+4 gozukuon netten ama doktor bugün 6+1 dedi 1.5 aylık dedi
Kızlar tavsiyem igneden 1 gun önce ve 1 gün sonra hem gün aşırı olmuş oluyor hemde çatlamayi kaçırmamis oluyorsunuz benimki ignenin aksamina çatlıyordu.. bizde oncesi ve ertesi günü oldu kaçırmadik.. cok kisa yaşıyor embriyo çünkü. .ayni gun iki kez olmaz ayrıca Sperm kalitesi düşüyor. .
İnşallah arkadaşım senin durumlarHayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alabiliriz
oluyordu canım ben çok ağrı sancı çektim rahim içinden tut da kasıklarda belde yani acıyı hat safhada yaşadım yumurta çokluğundan sanırım herkeste farklı bir etki yapıyor yani pek aldırma yaptığı etkiye..yarın gideceğim dr a 4. kesenin durumunu merak ediyorum dr küçülmeye başlamıştı dedi bakalım küçülecek mi büyüyecek mi 4 kesede de kalp atışı olacak mı kaç tanesi yaşayacak çok merak ediyorum rabbim hayırlısını versin her şeyin dualarım da sizlerle rabbim yardımcınız olsunİnşallah arkadaşım senin durumlar
nasıl?? Ne zaman gideceksin doktora??
Amin arkadaşım ilk iğne tedavim benimde pko olduğum için birden fazla yumurta uyarılmış olabilir.. ya nasip bakalım.. doktordan sonra yaz canım.. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..oluyordu canım ben çok ağrı sancı çektim rahim içinden tut da kasıklarda belde yani acıyı hat safhada yaşadım yumurta çokluğundan sanırım herkeste farklı bir etki yapıyor yani pek aldırma yaptığı etkiye..yarın gideceğim dr a 4. kesenin durumunu merak ediyorum dr küçülmeye başlamıştı dedi bakalım küçülecek mi büyüyecek mi 4 kesede de kalp atışı olacak mı kaç tanesi yaşayacak çok merak ediyorum rabbim hayırlısını versin her şeyin dualarım da sizlerle rabbim yardımcınız olsun
merhba canım..o ufak ufak kistler dediği zaten pko oluyor kanda değil yumurtalıklarda belli oluyor ,kanda hormon değerlerine bakılır..adetlerin çok düzensiz değil sanırım hafif pko olduğuna göre..merhabalar :)
bizde 6 aydır bebek düşünüyoruz olmadı geçen hafta ilk muaynemi oldum smear testim temiz çıktı çok şükür vajinal ultrasonlada bakıldı küçük kistler vardı bi kaç tane ama doktorum zararı olmadığını söyledi hormon testimide yaptırdım sonuçlarını salı günü öğreneceğim
sizce pko olsa rahimde belli olurmuydu
kandamı belli oluyor daha çok
bnde bklıyrm cnm bgun 13. gnm ıns kvsrz ıns ıns adt olmam yaaaen iyisini yapiosun canım,
insallah bu ay kavusuruz meleklerimize
bnde bklemedym cnm 13 . gnm ck dua edyrm adt olmm ıns yaaaaaİnşallah canim inşallah keseler bile insanı heyecanlandiriyor kalp atışı muhteşemdir. rabbim bekleyen bütün kullarını sevindirsin inşallah
adet olmadm sukur bklıyrm hala 13. gnm ıgneyı olalı bklm ne oolckkkkkhayırlısı olsun canım inşallah rabbim gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?