Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Amin arkadaşım ilk iğne tedavim benimde pko olduğum için birden fazla yumurta uyarılmış olabilir.. ya nasip bakalım.. doktordan sonra yaz canım.. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..
canım geldim dr dan yawrularımın 4 ünün de kalbi atıyor ..rabbime sonsuz şükür ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki çok korkuyorum..Allah ım yardım etsin bana ne diim

canım geldim dr dan yawrularımın 4 ünün de kalbi atıyor ..rabbime sonsuz şükür ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki çok korkuyorum..Allah ım yardım etsin bana ne diim
Bak bi tne isdersin 4 verr Rabbimin mucize si :) bnimde yumurtlama olayı gercekleşmiş yumurta sönmüş sindi döllensin die bekliyorum

Bak bi tne isdersin 4 verr Rabbimin mucize si :) bnimde yumurtlama olayı gercekleşmiş yumurta sönmüş sindi döllensin die bekliyorum
haklısın canım rabbim herşeyin hayırlısını versin..çok korkuyorum ama içim çok kötü sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah rabbim isteyen herkese versin sana da hayırlı olsun inşallah çok fazla bekletmez seni bebişinn

Çok sevindim canım yaa, kalpleri pıt pıt atıyoo
Rabbim yardımcın olsun 9 ay =) benim de kuzenim ikiz doğurdu
Çoğul gebelikler zor oluyor.. Rabbim seni ve meleklerini korusun..
Doktor ne dedi bu arada??

Çok sevindim canım yaa, kalpleri pıt pıt atıyoo
Rabbim yardımcın olsun 9 ay =) benim de kuzenim ikiz doğurdu
Çoğul gebelikler zor oluyor.. Rabbim seni ve meleklerini korusun..
Doktor ne dedi bu arada??
çok teşekkür ederim canım 9 ay gitmiyor 3üz 4 üzde malesf 8 ay mucize:)) o bile çok zor ..dr um hala aynı fikirde 12. haftaya kadar müsade verdi birini sonlandırmak istiyor benim kararım kesin riskleri var diyor evet biliyorum ama nasıl kıyabilirim ki miniğime hangisine kıyayım sağlıksız olacaksa rabbim kendisi alsın dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor..

Ayyy çok sevindim yaaaa sorun ne neden birini alıyorlar hem sevindim hem üzüldüm allahım sen yardım et 4 tane bebisimiz gelsin
sorun yok canım şimdlik ama dr riskli die tutturdu 12 . haftaya kadar mühlet verdi almamız lazım çok zor ve riskli diyor ben kıyamıyorum öyle iki aradayım

sorun yok canım şimdlik ama dr riskli die tutturdu 12 . haftaya kadar mühlet verdi almamız lazım çok zor ve riskli diyor ben kıyamıyorum öyle iki aradayım
Ay canım yaa kıyamam çok zor tabi o kadar bekledim sonunda allahım sana 4 tane birden verdi bende ikiz istiyodum senin 4 uz olmuş maşallah inşallah bir sorun çıkmaz da sağ salim gelir hepsi çok yorma kendini hatta evde djnlen

çalışmam lazım canım para daha çok lazım malesef..inşallah rabbimde senin gönlüne göre verir canım dualarımdasın..

çalışmam lazım canım para daha çok lazım malesef..inşallah rabbimde senin gönlüne göre verir canım dualarımdasın..
İnşallah canım bende bugün iğne olucam yumurcuklar 20 mm olmuş çatlar heralde çok takmıyorum kafama artık ama çok para gidiyor yaa 300 lira gidiyor

merhaba , ben 2014de olmustum . hamile kalmistimda . ama pihtilasma sorunu var bende bebegimi kaybetmistim . adetini en az 2 gun gecmeli, ondan oncekiler ignenin etkisi canim ( lutfen sabirli ol. insAllah bana da iyi haber verirsin ciktigi zaman .

merhaba , ben 2014de olmustum . hamile kalmistimda . ama pihtilasma sorunu var bende bebegimi kaybetmistim . adetini en az 2 gun gecmeli, ondan oncekiler ignenin etkisi canim ( lutfen sabirli ol. insAllah bana da iyi haber verirsin ciktigi zaman .
Cnm bnm adetimi blmiyrmki prgestn kllndm gcen ay 2 snde oldm bu ay gcti gunun bkliyrm kan vrdm bklm

canım Allah sağlık sıhat versin , inşallah hayırlısı ile süreci atlatırsın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…