Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

İnşallah canim inşallah keseler bile insanı heyecanlandiriyor kalp atışı muhteşemdir. rabbim bekleyen bütün kullarını sevindirsin inşallah
Aminn cnmm sen nezamana gideceksin bir daha kontrole

canım Allah sağlık sıhat versin , inşallah hayırlısı ile süreci atlatırsın,

Yeni okudum yazdıklarını gözün aydın Rabbim sağlıkla sihatla 4 nü de kucağına almayı nasip etsinnn cokk sevindim..m

şaka gibi ya hala inanamıyorum çok teşekkr ediyorum canım sizlere yanımda olduğunuz için rabbim hepimize yardımcı olsun

şaka gibi ya hala inanamıyorum çok teşekkr ediyorum canım sizlere yanımda olduğunuz için rabbim hepimize yardımcı olsun
Aminnn cnm benim sen keyfine bak bol bol dua et yiyecek ekmekleri varsa her turlu meydana gelir kendini strese sokma cnm benim minnaklar etkilenmesin

inşallah haklısın canım takmamaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum seninki nasıl rahatsızlık vermio demi bulantın falan var mı benim sabahları aaz az oluyor bi de gün içinde ara ara

inşallah haklısın canım takmamaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum seninki nasıl rahatsızlık vermio demi bulantın falan var mı benim sabahları aaz az oluyor bi de gün içinde ara cnm ara
cnm valla sabhlari esime uyaniorum AC oluom onda içim dönüyor valla bide istahim kapndi ya sıcak ondan bide ara ara sarı akintim oluyor onun dışında sanki gebe değil gibiyim

cnm valla sabhlari esime uyaniorum AC oluom onda içim dönüyor valla bide istahim kapndi ya sıcak ondan bide ara ara sarı akintim oluyor onun dışında sanki gebe değil gibiyim
Bide cnm sana doktor folik asit falan verdiği bana vermedi o dikkatini çekti haftaya gel dedii önümüzdeki çarşamba gidcem tekrar

içimde 4 tane yawru ağzı açık yem bekliyor gibi sürekli bişeler istiyor canım ama midem kötü hiç bir şey de ağzıma almak istemiyorum..bende de sürekli bir akıntı var bitmek bilmedi:))

Bide cnm sana doktor folik asit falan verdiği bana vermedi o dikkatini çekti haftaya gel dedii önümüzdeki çarşamba gidcem tekrar
ben zaten folik asit kullanıyordum depoları doldurmak amaçlı neredeyse 3 ay olacak bitmedi ama daha dr bana decavit içinde dca vitaminleri varmış bir de gynferron die demir ilacı verdi başka yok şimdilik haftaya da verir sana canım belki..

bn 2
Bende ilk hamileliğimde çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.
regl dönemimden 4 gün önce kan tahliliyle öğrenmiştim.
siz testi çok erken yapmışsınız,iğneden sonra 14 gün beklemeniz gerekiyor.
6 snda ıgne oldm bgn gttm test yptrdm negatıfffff 4yumrtm vrdı adt olmadm dha ama snuc negatıffffffff

içimde 4 tane yawru ağzı açık yem bekliyor gibi sürekli bişeler istiyor canım ama midem kötü hiç bir şey de ağzıma almak istemiyorum..bende de sürekli bir akıntı var bitmek bilmedi:))
Allah sağ salim hepsini kucağına almayı nasip etsin ne güzel ya rabbimin mucizesi.. 4 canla bizlere de dua et canım..
birşey sorucam konuyu yeni gördüm girdim bilmiyorum o yüzden soruyorum aşılamayla mı oldu yoksa doğal mı?

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
bn bgn test yptrdm 14.gnmdu negatf snc ama bnm karnımda hamıle gbı sert ve kocaman olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…