Aminn cnmm sen nezamana gideceksin bir daha kontroleİnşallah canim inşallah keseler bile insanı heyecanlandiriyor kalp atışı muhteşemdir. rabbim bekleyen bütün kullarını sevindirsin inşallah
Aminn cnmm sen nezamana gideceksin bir daha kontrole
canım Allah sağlık sıhat versin , inşallah hayırlısı ile süreci atlatırsın,
Yeni okudum yazdıklarını gözün aydın Rabbim sağlıkla sihatla 4 nü de kucağına almayı nasip etsinnn cokk sevindim..m
Aminnn cnm benim sen keyfine bak bol bol dua et yiyecek ekmekleri varsa her turlu meydana gelir kendini strese sokma cnm benim minnaklar etkilenmesinşaka gibi ya hala inanamıyorum çok teşekkr ediyorum canım sizlere yanımda olduğunuz için rabbim hepimize yardımcı olsun
cnm valla sabhlari esime uyaniorum AC oluom onda içim dönüyor valla bide istahim kapndi ya sıcak ondan bide ara ara sarı akintim oluyor onun dışında sanki gebe değil gibiyiminşallah haklısın canım takmamaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum seninki nasıl rahatsızlık vermio demi bulantın falan var mı benim sabahları aaz az oluyor bi de gün içinde ara cnm ara
Bide cnm sana doktor folik asit falan verdiği bana vermedi o dikkatini çekti haftaya gel dedii önümüzdeki çarşamba gidcem tekrarcnm valla sabhlari esime uyaniorum AC oluom onda içim dönüyor valla bide istahim kapndi ya sıcak ondan bide ara ara sarı akintim oluyor onun dışında sanki gebe değil gibiyim
günlük en az 4 tane ceviz tüket :))içimde 4 tane yawru ağzı açık yem bekliyor gibi sürekli bişeler istiyor canım ama midem kötü hiç bir şey de ağzıma almak istemiyorum..bende de sürekli bir akıntı var bitmek bilmedi:))
babam almış sağolsun dün bu gün getirdim işyerinde tırtıklıyorum ceviz badem fıdndık leblebigünlük en az 4 tane ceviz tüket :))
ben zaten folik asit kullanıyordum depoları doldurmak amaçlı neredeyse 3 ay olacak bitmedi ama daha dr bana decavit içinde dca vitaminleri varmış bir de gynferron die demir ilacı verdi başka yok şimdilik haftaya da verir sana canım belki..Bide cnm sana doktor folik asit falan verdiği bana vermedi o dikkatini çekti haftaya gel dedii önümüzdeki çarşamba gidcem tekrar
6 snda ıgne oldm bgn gttm test yptrdm negatıfffff 4yumrtm vrdı adt olmadm dha ama snuc negatıffffffffBende ilk hamileliğimde çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.
regl dönemimden 4 gün önce kan tahliliyle öğrenmiştim.
siz testi çok erken yapmışsınız,iğneden sonra 14 gün beklemeniz gerekiyor.
26 sındaıgne oldm yarm yzılmısbn 2
6 snda ıgne oldm bgn gttm test yptrdm negatıfffff 4yumrtm vrdı adt olmadm dha ama snuc negatıffffffff
Allah sağ salim hepsini kucağına almayı nasip etsin ne güzel ya rabbimin mucizesi.. 4 canla bizlere de dua et canım..içimde 4 tane yawru ağzı açık yem bekliyor gibi sürekli bişeler istiyor canım ama midem kötü hiç bir şey de ağzıma almak istemiyorum..bende de sürekli bir akıntı var bitmek bilmedi:))
bn bgn test yptrdm 14.gnmdu negatf snc ama bnm karnımda hamıle gbı sert ve kocaman olduuuuMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
uzulme canim . sen hic kendini uzmeden yoluna devam et , Allahin izniyle mutlaka olucaktir bir gun . kan testi en guvenlisi , o siskinlik ignenin etkisidirbn bgn test yptrdm 14.gnmdu negatf snc ama bnm karnımda hamıle gbı sert ve kocaman olduuuu
gecermı karnım yaaa bde bn hala adet olmadm gnm gctıuzulme canim . sen hic kendini uzmeden yoluna devam et , Allahin izniyle mutlaka olucaktir bir gun . kan testi en guvenlisi , o siskinlik ignenin etkisidir
tabiiki gecer . bu igne adeti geciktire biliyormus. sen simdi dusunme bunlari . hic kafayi takma ..gecermı karnım yaaa bde bn hala adet olmadm gnm gctı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?