Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.
ben senin durumundan bişey anlamadım canım. zaten sesli harf kullanmadığın için yazdıklarını çok zor okuyorum
kesinlikle doğru yorum , çok beğendim

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.
merhaba , geçmiş olsun canım , eğer eşinin sperm kalitesi iyi ise iğneyi dene derim , doktorum aşılamanın çatlatma iğnesine göre %10 daha iyi sonuç verdiğini söylemişti, eğer yaşın müsaitse , istersen iğne dene

canım Allah yardımcın olsun , kuzum , hepsinde kalp atışı var mı belli oldu mu?

canım Allah yardımcın olsun , kuzum , hepsinde kalp atışı var mı belli oldu mu?
yok canım daha belli değil her gittiğimde kese artıyor ama keselerin içinde oluşum var haftaya da kalp atışları duyulur muhtemelen sabahtan beri çok kötüyüm dr riskli en az birini almamız lazım dedi..bende çok üzgünüm sevinemedim bile ama kaç tanesinin kalbinin atacağı belli değil rabbim belki sınıyordur..hiç bir şekilde müdahale etmeyeceğim rabbim kaç tanesine ömür verirse kabulumm

kiminin sınavı bebekle kiminin ki bebeksiz Rabbim herkesin yardımcısı olsun olmayana en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla ne diyebilirm ki

four dahlia
İyi akşamlar, dördüz gebelik mi yani?
müdahale etmeleri ne gibi bir başarı sağlıycak ki?
Kaybolan ikiz sendromu diye bir şey var..
Bence de bekle..
iğne tedavisi mi gördün?
ben de şu an tedavideyim,
cumartesi çatlatma iğnem vurulcak..
beklemedeyim yani..

inşallah öyle bir şey olur yoksa ben müdahale etmeyeceğim hiç bir şekilde.. yapamam yani ciddi bir risk olmadığı sürece.
evet sadece gonal f + ovitrelle tek tüpüm açıktı oluşan yumurtalar doğal yolla döllenmiş inşallah sizinkisi de olur hayırlısıyla..

Benimde femera+menegon=çatlatma iğnesi
ilk iğne tedavimdi canım hayırlısıyla inşallah ben de kavuşurum meleklerime..
Rabbim yardımcın olsun.. Hamile kalmakla bitmiyo işte..
Herşeyin hayırlısını nasip etsin. .
Pko musunuz?
Pkolarda birden çok yumurta döllenme şansı çok yüksekmiş.

haklısıınız hep hayırlısı die dua ettim demek ki nasip böyleymiş ..
evep pklyum bende ilk iğne tedavımdi kaç yumrutanız var

Kızlar ilk tedavimde günde 2 tane klomen içtim 1 tane yumurtam oldu tutmadi bugün tedaviye yeniden başlıyorum doktorumu değiştirdim oda günde 1 tane klomen verdi hiç bişey anlamadım 2 tane içtiğim galde 1 tane yumurtam oldu şimdi ilac yetersiz gelirde hiç olmayabilir mi acaba kafam karıştı hepsi değişik bisey uyguluyo

kızlar merhaba,

ben,m bu ay 3. iğne deneyimim

bugun 5 gün oldu iğneyi vurulalı beklıyorum yine ,
1-2 tane catlamış yumurta
b,r tane catlayan 2*3 tane de 18 mm lik falan vardı pazaartesi dr'um baktıında ve iğnemi yaptı , ilişki programı yazdı bakalım kısmet
cok yumurta var belki bu sfer tutar ama umudum yok kısmet

canım inanamıyorum.şuan 4 kese mi var yani???? aman allahım :) bak gördün mü üzülüyordun rabbim sana bir defada 4 can Verdi. Canım hayırlısı saglıklı olsunlarda.Sürekli takipte olun doktorunla. Allahım sanada yavrularına da saglık versin inşallah.

hayırlısı olsun canım.guzel haberlerini bekliyoruz.

cnm
14 gn gctı ıgneden oyle mı ogrendn snucu evde test ypsak ne zmn bllı olr bnm 10. gn yptm pozıtf ama ıgnenın etksnden dıe sevınemıyrm bklıyrm

canım hayırlısı olsun.bende pko yok ve ben ilk klomen ve igne deneyimde hamile kaldım.benimkilerde ikizdi ancak 10. haftada bir kese gerilemeye başladı ve sonlandı.şuan bir saglıklı evladı dunyaya getiricem inşallah.rabbim herkese versin.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm

14 gn gctı ıgneden oyle mı ogrendn snucu evde test ypsak ne zmn bllı olr bnm 10. gn yptm pozıtf ama ıgnenın etksnden dıe sevınemıyrm bklıyrm
ben igneden sonraki 10. gunde kan tahlili yaptırmıştım deger yuksek çıkmıştı.sonra 12 ve 14 gunlerde de kan testi yaptırdım ve degerim katlanarak artmıştı..İstersen git bir kanda baktır.

dr unu değiştirmelisin mutlaka..tedavinin en azından dozunu arttırması gerekirdi..şaka gibi bu dr lar yaa bende denk gelmiştim öylesine bence kesinlikle değiştr..

çok teşekkür ederim canım Allah sağlıklı sıhhatliyse nasip etsin değilse kendisi verdi kendisi alsın müdahele etmicem hiç bi şekilde çok zor ama 1 aylık şimdi 4 aylık gibi geziom ortalıkta..rabbim hayırlısını versin her şeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…