Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

haklısıınız hep hayırlısı die dua ettim demek ki nasip böyleymiş ..
evep pklyum bende ilk iğne tedavımdi kaç yumrutanız var

Ben de hep "hayırlısı" diyorum canım 3 senedir beklediğim için
ikiz olursa çok sevinirim..

İşin garibi ne biliyo musun ben doktora heyecandan kaç yumurtam oluştuğunu sormayı unutmuşum.. Başka bir hastanede 6 ay klomen tedavisi gördüm yumurtam hiç büyümedi önemli olan benim için büyümeleriydi ve kaç mm'de olduğu.. Doktor durumun iyi dedi adetin 9. günü 15 mm'di nasip bakalım..
Yarın çatlatma iğnem var..
Salı günüde doktor görüşmem..
YA NASİP. . .

Amin arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına..
Bana klomen fayda etmedi, femera kullandım ve menegon vuruldum.
Yarın da çatlatma iğnem var, nasip bakalım..
Benim de gönlümden geçen ikiz..
Rabbim bilir, hayırlı sağlıklı olsunlar da
bakalım heyecanlıyım yarın için..
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra
pozitif sonucu aldın canım?
Bir de iğneden sonra kasık ağrısı oldu mu??

dr unu değiştirmelisin mutlaka..tedavinin en azından dozunu arttırması gerekirdi..şaka gibi bu dr lar yaa bende denk gelmiştim öylesine bence kesinlikle değiştr..
Canım buna çok iyi dediler diye gittim hafta sonuna girdik doktor bulamam ki 2 tane mi icsem ben yine bugün 1 tane içtim bide adetin 2.günü başlattı genel 3 yada 5 duymuştum

inşallah hakkında hayırlısı olur haber ver bize de ..

Hayırlı sabahlar canım haber veririm tabi ki..
Sende durumlar nasıl? Miden çok bulanıyo mu??
hayırlı sabahlar

daha yenilrde başlıyor sabahları çok kötü öluyorum işe geliyorum bir de dolmuş vs derken canım çıkıyor..zaten bir şey yiyemiyorum midem çok şiş ve küçüldü ağrı yapıyor iğneler kist yaptı bir sürü e kese de çok sıkıştı karnım şişti mide ağrısı gaz sancı sürekli bir ağrı ...zor yani canım kalp kaç tanesinin atacak bi belli olsa ..

Olur canım Rabbim hayırlısını nasip etsin sen hiç düşünme bunları..
İnşallah sağlıklı bir 9 ay geçirip bebeklerini kucağına alırsın,
işin masa başı mı?
Kistler nasıl gidicekmiş?
İlaçla mı??

inşallah canım da, 4 kese var şu an 3 ünün kalbi attığını varsayarsak 7 aya zor geliyorlarmış 8 ay nadir..prematüre oluyor genelde bebekler , evet masabaşındayım allahtan ilk zamanlar kasıklarım çok ağrıyordu oturmaktan ama şimdi iiyim kistler de keseler büyüdükçe onlar absorbe oluyorlarmış içerde kendiliğinden yok oluyorlarmış ama ilk 4 hafta yürüyemiyordum bile şimdi biraz daha azaldı etkileri..bir şey soracağım canım sen hsg çektirmiştin değil mi

Anlattım canım
bilemiyorum canım iğneye 2.ya da 3. günü başlıyorlar adetin, klomen e hep 5. gün başlanır yani zıt olmuş biraz..milletin iyi demesine bakma bende ii die kaç dr a harcadım aylarımı..bilmiyorum belki bir bildiği vardır diyeceğim ama sen süreci de anlatmışsın..1 ay daha sabret o zaman kontrollerinde davranışlarından konusmasından verdiği bilgilerden az çok kalitesini belli eder olmazsa önümüzdeki ay değiştrirsin hayırlısı hakkında..

Sukurler olsunn rabbime binlerce kez meleğimin kalbini duydum darısı bekleyen isteyen arkadaşlara sağlık sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin duaların sizinle

Olan 1 ayi
Olan bir ayıma oldu zaten zor geçiyo artık şansa birakacak deneyecek sabrım kalmadı olmazsa degistiricem canım

Sukurler olsunn rabbime binlerce kez meleğimin kalbini duydum darısı bekleyen isteyen arkadaşlara sağlık sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin duaların sizinle
canımm çok sevindimmm hadi gözünaydınnn inşallah kucağına da alırsan sağlıkla..
ben daha duyamadım zaten benimki bi tuhaf

arkadaslar pko olp ıgne olup 13. gun kanda gebelıgını ogrenen vrmııııı acl cvp verrsnız ck svınırm

canımm çok sevindimmm hadi gözünaydınnn inşallah kucağına da alırsan sağlıkla..
ben daha duyamadım zaten benimki bi tuhaf
Saolasin inşallah sende duyacaksin geç olsun güç olmasın bebegide gordm kesenin içinde inan cokk tuhaf oldum sorma bide gebelik hesaplayinca 5+4 gozukuon netten ama doktor bugün 6+1 dedi 1.5 aylık dedi

Hayırlı akşamlarınız olsun kızlar..
Bugün çatlatma iğnemi oldum, geldim..
Rabbim inşallah bu ay nasip eder..

Bende öyle düşünüyorum doktorum son kararı verecek eşimin sperm sonuçlarının çok iyi olduğunu söyledi tsh çok yüksek düşene kadar bekleyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…