Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

aminnn..tabiki ediyorum sürekli dualarımdasınız..Rabbim Bekleyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin..benim süreç hsg tek tüpüm açılabildi açık tüpün orda yumurta oluşmuyordu, iğne kullandım yumurta oluşssun die 4 yumurtam oluştu sadece orda, bu arada klomen hiç işe yaramamıştı neyse sonra doğal yolla tuttu şükür

amin inşallah canım.. ne güzel ya doğal yolla 4 tane bende çok istemişimdir ikiz olmasını ama şimdi yeter ki bi tane olsun ikiz olmasa da olur diyorum..

Canim ben dün iğne oldum ama koldan oldum ovitrella diye 1 iğne ve aşırı karın ağrısı çekiyorum normal mi

Canim ben dün iğne oldum ama koldan oldum ovitrella diye 1 iğne ve aşırı karın ağrısı çekiyorum normal mi
canım benim de çok ağrım olmuştu hem iğnelerden oldu hem çatlatma iğnesinden normal yani yumrutaların hepsi çatladıktan sonra ben ağrıdan ağladım oturamadım bile rahim içi kasıklar uff fenaydım yani

Valla yürürken karnımı tutarak yürüyorum sen koldan mi olmustun igneyi

Çok yakiyomuus göbekten yaa hemşire korkuttu beni aynı yere gidiyor sonuçta hayatımda bu kadar ağrı görmedim yaa inşallah güzel bir sonuç alırız senin bebisler nasıl
inşallah canım yok ya yakmıyordu diğer yumurta geliştirici iğneleri de ben göbekten yaptım 10 gün boyunca ovitrelle 11 . iğnemdi kalçadan ve koldan acııttığından çok çok az acıtıyordu.. dün ilişki oldu mu canım iğne hemen etkisini gösterip bu gün çatlamış olabilir.. benim bebişler de iiyidr heralde bilmiyorum ara ara kahverengimsi pembemsi lekelenme sancı oluyor onun dışında iiyim şu an

dün akşam 9 da iğne oldum bugün ilişki oldu sabah akşam yapmaya karar verdim :))) işimi şansa birakmicam bu sefer

dün akşam 9 da iğne oldum bugün ilişki oldu sabah akşam yapmaya karar verdim :))) işimi şansa birakmicam bu sefer
Allah senii:))) yok kız işe yaramaz zaten sabah olduysa, spermler 72 saat yaşıyor vücutta akşamına hani yine canın istiyorsa yap da:))) spermin kalitesi yoğunluğu hızı vs düşüyormuş ard arda olunca ondan dedim ama sen bilin yine de

Yok kız doktor dedi 2 gün üst üste yap dedi tam zamanı eşimin Sperm problemi yok maşallah ı var :)))))

kızlar az önce geldim dr dan hepsinin kalbi atıyor ama 3 ay olmadan dinletmiyorum dedi zararlı dedi bende üstelemedim hepsi büyüyor ama biri 0,677 cm biri 0.640 cnm biri 0.630 cm bunlar 6 hafta 3 günlük biri de 0.845 cm 6 hafta 5 günlük

Allah omur versin canimmm cok mutlu mucize bisey bu yamassaallahklomen ve catlatma ignesinden sonra oldu dimi bende az da olsa pko var bu ay adet olunca bende klomen ve igne kullanicam bende de cogul gebelik olur mu bi cok yumusta uyarilirsa
Allah uzun omur versin canim kucaklarin dolar insallah ne mutlu ne mucizemassallahklomen ve catlatma ignesi olmustun dimi bende bu ay adetten sonra baslicam hap ve igneye korku terddut umut hepsi var...bende az miktarda pko var benimde bi cok yumurtam uyarildigindan cogul gebelik olur mu bi bilgin varmi canim?

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun isteyen bekleyen herkes dualarımda bedne geçtim çünkü bu süreçten..bende klomen işe yaramıyordu 1 tüpümde tıkalıydı açık tüpün orda hiç yumurta oluşmuyordu gonal f iğne kullandım 4-5 tane yumurtam olmuştu hepsi doğal yolla döllenmiş çok şükür

dr dedi ki az önce işte aslında 5 taneymiş Allahtan biri kurmuş dedi adam çıldıracak 4 e çok diyor zaten

Cnm benim maşallah massalahh bende sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım aşı falan olunca cagriolarmis saolsinlar baya ilgilendiler dedimki ebeye benim midem bulanmio oram buram biyerim agrimio sanki hamile değilim dedim ) daha ne istiosun diio ilk bebeği kaybettim ya nebilim bisimi var diye hayır gayet normal dedi kimisi hisseder kimisi hissetmez keyfine bak dedi folik asit yazdı bide kan hapı verdi doktorun vermedi dedim olsun ben yazayım sorun yaratmaz dedi

iyi yapmışssın canım ohh misss bencede keyfini çıkar bende senin gibiyim ilk zamanlar kötüydüm ama şimdi aç kalınca sadece midem bulanıyor onun dışında anlamıyorum bile 4 tane olmasına rağmen ha bi de yürürken 4 aylık gibi olan göbeğim sağa sola oynuyor çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…