Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Cnm benim doktorum dediki catlamayanlar yyumurta var dedi gebesin dedi ne bekliosun sisceksin hatta bundan sonra inmesini de bekleme dedihamilesin artik sende de aynı catlamayanlar yumurta 4 tane bebis sen benim 4 katım sukur benim gobus indi galiba yavaş yavaş kuculuo kistler agrim yok aynı sadece AC kaldimmi midem bulanmio yok gogusum agrio yok basım dönüo olayı yok ilk öğrendim de bende oleydim baya iyi.

canım bu ödemlerimin gitmiş şişlerimin inmiş hali şu anki oynayan göbek 4 bebişten komik ya gülüyorum bazen kendime enteresan duygular rabbim bekleyen herkese yaşatsın ne bilim daha küçükler ya belki onan hissedemiyoruz bilmiyorum ..diğer topikte bizle beraber hamile olan bi arkadaş var aynı haftadayız ksumaktan ölüyorum dedi Allah yardım etsin biz rahatız şükredelim:))

He sukur bugün ebe dediki madem migden bulanmior çok gusel bulunanlara kendi haline bırakıoz diyo günde 2 bardak süt bi kase yoğurt yiyorsun ceviz pekmez kaysı bağırsaklar için dedi meyve sebzeyi tuket öğünlerini az ve sık olsun mesela 6 öğün yap ama 1 porsiyon olcak dedi günde bi tane yumurtanın ye ne şekilde olursa olsun dedi suyunu tuket dedi sende yap olurmu işyerine normal kutu süt gotur cantanda iç bi kaşık pekmez ye depola dedi doktor bana bugün seninde onunda kemikleri kanı iyi olsun dedi

Merhaba kızlar, 5 eylül'de çatlatma iğnemi yaptım, sizce idrar ya da kan testini ne zaman uygulamalıyım??

Kizlaaaarrrr ayyy neler olmusss burdaaa ben yokkeneee :) dorduzler hamileleer masallahh masallaaahhhh :)))) Allah daha cok versin insallaaahhhhh :d

Canim bende tikaniklik yok sukur hersey iyi gozukuyo bundan evvel iki kez klomen kullandim ard arda...22 ve 23mmlik yumurta oldu igne vermedi doktor sonra yine yumurta icin hap kullandim 2 tane 16mm yumurtam oldu yine igne vermedi...simdi doktoru degstrdim...kist gittiyse bu ay kolmen vericek igne sonra...insallah dualrinda bizleri de eksik etme 5 tane atan kalple meleklerinle insallah...

Bana doktor 14 ünde idrar testi yapabilirsin dedi canım o yüzden kafam karıştı
Senin durumun nsl?
14u erken sanki canim...yani 9gun sonra yulselmez diyemi dedi bilmiyorum ki bence bekle 14gunu...benim durum ayni adeti bekliyorum iste 7 gun kaldi...sonra doktora gidicem

inşalllah tedavin olumlu olur canım hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.

tatlım süt içemiyorum yaa( sevmiyorum zorla dün bi bardak içebildim yoğurt ayran tüketiyorum sürekli ceviz fındık badem taşıyorum yanımda meyve her gün, sabahları zorla da olsa 1 yumurta zaten yemezsem vicdan azabı çekiyorum..midem bulanıyor yemezsem elimden geleni yapıyorum sağlıklı olsunlar die tahin pekmez yapım sabahları bi de inşallah hepsi sağlıklı olur tek dileğim bu

Kızlarr ohhh hamisler çoğalıyo çok güzel ya :)) benimde 3 tane yumurtam oluşmuş çok şaşırdım bu ay 1 tane klomenle 1 yumurta bile olusmaz diyodum pazartesi iğne olucam inş rabbim yardımcımız olsun

Canim benimde 2 tane yumurta oluştu sağda ve solda ağrı yapiyomu bnde iğne oldum 2. Ayım bu iğnenin ismi ne

Canim benimde 2 tane yumurta oluştu sağda ve solda ağrı yapiyomu bnde iğne oldum 2. Ayım bu iğnenin ismi ne
Şu an pek biseyim yok canım ovitrella iğne geçen ay iğneden sonra kötü olmuştum kasık ağrıları mide bulantısı halsizlik 2 hafta geçmek bilmedi bu ay nasıl etkileyecek bilmiyorum

Merhaba kızlar, 5 eylül'de çatlatma iğnemi yaptım, sizce idrar ya da kan testini ne zaman uygulamalıyım??

bence en az 15 gün bekle. biliyorum insan sabırsızlanıyor ama ben yaptım o hatayı 4gün sonra test yaptım pozitif kan testide pozitif ama değerler düşmeye başladı kimyasal gebelik dedi doktor. en az 15 gün geçsin sonra yap derim ben.

Aynen biraz daha bekliycem bakalım..
inşallah kavuşurum bebeğime..
beklemek çok zor ..

Aynen biraz daha bekliycem bakalım..
inşallah kavuşurum bebeğime..
beklemek çok zor ..

evet çok zor ben 3 yıldır bekliyorum tam kavuştum derken kaybettim inşallah bir sonraki sefere en azından hamile kalabildim buda güzel bir haber benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…