- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
haklısın canım inşallah hayırlısı olur hepiniz için.çok teşekkür ederim canım Allah sağlıklı sıhhatliyse nasip etsin değilse kendisi verdi kendisi alsın müdahele etmicem hiç bi şekilde çok zor ama 1 aylık şimdi 4 aylık gibi geziom ortalıkta..rabbim hayırlısını versin her şeyin
ignenin 10. gunu kan yaptırdım pozitif sonuç çıktı.ama ben erken yaptırdım aslında.sonrasında 12, ve 14, gunlerde tekrar kan testi yaptırdım sonuç katlanarak artmıştı.seninde bugun 10, gunun hayırlısı inşallah sende pozitif sonuç alırsın canım.evet kasık agrım olmuştu diye hatırlıyorum.Amin arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına..
Bana klomen fayda etmedi, femera kullandım ve menegon vuruldum.
Yarın da çatlatma iğnem var, nasip bakalım..
Benim de gönlümden geçen ikiz..
Rabbim bilir, hayırlı sağlıklı olsunlar da
bakalım heyecanlıyım yarın için..
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra
pozitif sonucu aldın canım?
Bir de iğneden sonra kasık ağrısı oldu mu??
ignenin 10. gunu kan yaptırdım pozitif sonuç çıktı.ama ben erken yaptırdım aslında.sonrasında 12, ve 14, gunlerde tekrar kan testi yaptırdım sonuç katlanarak artmıştı.seninde bugun 10, gunun hayırlısı inşallah sende pozitif sonuç alırsın canım.evet kasık agrım olmuştu diye hatırlıyorum.
Aynen bende iğneden bir gece once ilişki oldu çunku çatlamadan once içerde canlı spermin olması çok önemli. ve igneden tam 36 saat sonra ilişki oldu.Kızlar tavsiyem igneden 1 gun önce ve 1 gün sonra hem gün aşırı olmuş oluyor hemde çatlamayi kaçırmamis oluyorsunuz benimki ignenin aksamina çatlıyordu.. bizde oncesi ve ertesi günü oldu kaçırmadik.. cok kisa yaşıyor embriyo çünkü. .ayni gun iki kez olmaz ayrıca Sperm kalitesi düşüyor. .
ayyyy çok sevindim :) canım nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama insan kaynakları ile konuş.senin özel durumun var.4 cocuk taşıyorsun.bu tur durumlarda işyerleri de devlet de ayrıcalık tanıyor diye biliyorum.sen normal hamilelerden daha fazla izin kullanabiliyorsun.canım geldim dr dan yawrularımın 4 ünün de kalbi atıyor ..rabbime sonsuz şükür ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki çok korkuyorum..Allah ım yardım etsin bana ne diim
10. gün erken aslında ignenin etkisi geçmemiş oluyor ama bende dayanamamıştım.sonrasında 2 gun arayla yaptırdım.degerin katlanarak arttıgını görunce keseyi bile görmeden sevinmiştik :) inşallah seninde öyle olur canım. dualarım seninle arkadaşım.iyi haberlerini bekliyorum.İnşallah arkadaşım eşim erken buluyo biraz daha duralım diyor. 3 senedir hep negatif gördüğüm için, üzülmemden korkuyo.. Sanırım direk kan vericez biz.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın annelik sevincini.. Bu arada dün gece uyurken sol kasığımda pıt pıt hareketlenmeler oldu, sol tarafımın üstüne yattığım zaman özellikleBakalım ya nasip. . .
hemşire çok fazla abartmış.ne yanma ne de acı oluyor.kendi ignemi kendim vurdum göbekten.Çok yakiyomuus göbekten yaa hemşire korkuttu beni aynı yere gidiyor sonuçta hayatımda bu kadar ağrı görmedim yaa inşallah güzel bir sonuç alırız senin bebisler nasıl
canım 14 unde dememiştir.14 gun sonra test yaptır demistir. direk kan testi yaptır bence.Bana doktor 14 ünde idrar testi yapabilirsin dedi canım o yüzden kafam karıştı
Senin durumun nsl?
teşekkür ederim canım ..özel bi klinikte çalışıyorum dr a daha söylemedim 3 aylık olunca söyleyeceğim. sosyal hakları da detaylı bir şekilde araştırmam lazım çünkü normal şartlarda 7. aya kadar çalışırsan devlet doğum parası veriyor die biliyorum ama benim 7 ay çalışmam imkansız çünkü 9 ay durmuyorlar içerde:)) izin önemli değil çünkü 1 sene bile izin verseler 4 bebeyi nasıl bırakıp da çalışayım:))ayyyy çok sevindim :) canım nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama insan kaynakları ile konuş.senin özel durumun var.4 cocuk taşıyorsun.bu tur durumlarda işyerleri de devlet de ayrıcalık tanıyor diye biliyorum.sen normal hamilelerden daha fazla izin kullanabiliyorsun.
çogul gebeliklerde mi 7.aya kadar çalışınca para veriyor ? evet sen erken dogum yaparsın bu şartlarda.zaten senin durumun dunyaya gelmelerinden sonra dahada zorlaşacakteşekkür ederim canım ..özel bi klinikte çalışıyorum dr a daha söylemedim 3 aylık olunca söyleyeceğim. sosyal hakları da detaylı bir şekilde araştırmam lazım çünkü normal şartlarda 7. aya kadar çalışırsan devlet doğum parası veriyor die biliyorum ama benim 7 ay çalışmam imkansız çünkü 9 ay durmuyorlar içerde:)) izin önemli değil çünkü 1 sene bile izin verseler 4 bebeyi nasıl bırakıp da çalışayım:))
yok canım normal gebelikte 7. aya kadar ama işte çoğulda prosedürü bilmiyorum öğrenmek lazım..doğduktan sonraki kısma hiç girme canım düşündükçe ağrılar giriyor başıma bakıcı falan tutacak gücümüz yok zaten şu an bile halim yok çalışmaya mecburiyetten çalışıyorum ve dayanabildiğim yere kadar da dayanacağım inşallah..annem yakınımda ama çalışıyor kayınvalidem gelecek kayınbabam falan bilmiyorum Allah yardım etsin.. tek dileğim sağlıklı olmaları..çogul gebeliklerde mi 7.aya kadar çalışınca para veriyor ? evet sen erken dogum yaparsın bu şartlarda.zaten senin durumun dunyaya gelmelerinden sonra dahada zorlaşacakbakıcak kişi vs açısından yani.
ayyy canım benim gerçekten saglıklı olsunlarda bir şekilde bakılacaklar artık.eminim halin yoktur seni çok iyi anlıyorum.benim tek olmasına ragmen ben bile zorlanıyorumda seni duşunemiyorum.ben şuan 7. ayıma girdim ama devletin para verme durumunu inan bilmiyordum bir araştırayım.yok canım normal gebelikte 7. aya kadar ama işte çoğulda prosedürü bilmiyorum öğrenmek lazım..doğduktan sonraki kısma hiç girme canım düşündükçe ağrılar giriyor başıma bakıcı falan tutacak gücümüz yok zaten şu an bile halim yok çalışmaya mecburiyetten çalışıyorum ve dayanabildiğim yere kadar da dayanacağım inşallah..annem yakınımda ama çalışıyor kayınvalidem gelecek kayınbabam falan bilmiyorum Allah yardım etsin.. tek dileğim sağlıklı olmaları..
bende yoktum uzun zamandır neler okuyorum böyle ben ilaçları komple bıraktım doktora gitmeyide bıraktım düşünmeyide bıraktım herkes psikolojik dedi bende aklımdan beynimden herseyimden çıkardım rahatladımm inanın kiiIyi hayatim nolsun ilaca ara verdik esim kullaniyor bende progestan kullaniyorum adet olim hsg cekilip tup bebege geciyoruz Allahin izniyle
Bende vala herseyi cikarttim aklimdan simdi bi tek psogestan kullandim adet olim diye oda bitti cok sukur. Takmiyorum artikkk tüp bebege geciyoruz kafam daha rahat..bende yoktum uzun zamandır neler okuyorum böyle ben ilaçları komple bıraktım doktora gitmeyide bıraktım düşünmeyide bıraktım herkes psikolojik dedi bende aklımdan beynimden herseyimden çıkardım rahatladımm inanın kii
size de hayırlı olsun iğneniz güzel haberler alırız inşallahKIZLAR MERHABA ÇATLATMA İĞNEMİ VURULDUM4.GÜNÜM 2YUMURTAM OLUŞMUŞ TEST YAPMAK İÇİN SABIRSZLANIYORUM BAKALIM SONUÇ NASIL ÇIKICAK UMARIM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRÜM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?