Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar dun sabah 11 de ılk kez catlatma ıgnesı oldum, 36 saaat olmak uzere cok kişi paylaşmış sancı giriyor diye ama bende hiç birşey yok şuan sizde nasıl olmuştu , ilk iğnem oyuzden bıraz tecrubesıızım kusura bakmayın

bendede hiçbir sancı olmadı ama gayet güzel çatladı sıkıntı yok :)

Cok cok uzun zamandir takip ediyorum ve artik yazmaya karar verdim :) son 1 haftadir klomen kullandim yumurta takibindeydim.biraz gec buyudu sanirim bugun 17 mm ölçüm aldi ve yarin tekrar gel catlatma ignesi yapalim dedi dr um igned3n sonra benide sizler gibi heycanli stresli sureç bekliyorr

Catlatma iğnesi vurulan arkadaşlar kaçıncı denemede kutsal amaca ulaştınız acaba :)
Esinde de kendinde de sorun olmayıp iğne vurulan ve bebisi olanlar?

arkadaşlar çatlatma iğnesi için hsg çekitmek gerekiyor mu acil cevap lütfen?
hsg ile çatlatma ignesinin alakası yok. hsg ile yumurtalara giden tüplerde tıkanıklık var mı diye bakılıyor.bazı basit tıkanıklıklar hsg esnasında verilen basınçlı sıvı ile açılabiliyor.
çatlatma ignesi ise yumurtaların gelişmesi için 5 gunluk yumurta geliştirici ilacın arkasından yumurtanın çatlamasını saglayan ignedir.

ne yapacağımı şaşırdım artık valla eşimin sperm sayı ve hızı düşük nasıl bir yol göstercek doktor bayramdan sonra gidip danışmak en iyisi..
bu durumdaki erkeklere dogal yollardan keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini okumuştum.İstersen hergün eşine 2-3 kaşık yedir bir zararı yok sonuçta.

canım 36 saat sonra sancı girmiyor.36 saat sonra ilişki olması gerekiyor.Sancı yumurtaların çatlama esnasında oluyor.

hadi hayırlısı canım.tecrübeli biri olarak sana tavsiyem igneden once mutlaka ilişki olsun.ve igneden sonra tam 36 saat sonra ilişki olsun.guzel haberler alırsın inşallah.

canım 36 saat sonra sancı girmiyor.36 saat sonra ilişki olması gerekiyor.Sancı yumurtaların çatlama esnasında oluyor.

işte zaten 36 saat sonra catlıyor ve bıze 36 saat sonra ılskı onermıyor mu dr :S ya bu konu kafamı cok karıştırıyor nolur bırısı bana matematıgını anlatsın bu işin, biz ıgne vuruluyoruz 36 saat ıcınde yumurta catlıyor ve bıze 36 sonraya ılıskı verıyorlar... sonrasında gun asırı ılışkı dıyorlar.. peki 36 sonra catlayan yumurta sadece 24 saat yasıyorsa dıger gunlerı nıye degerlendırıyoruz

hayırlısı olsun cnm... yakın zamanlarla takip edicez inş.. bende pzar iğne vuruldum :)

canım benim aslında tam 36 saat sonra çatlayacak diye genel bir kural yok.Allahın işi bilemezsin ne zaman çatlayacağı.iğneden 1 saat sonrada çatlayabilir yeterli olgunluğa geldiyse.o yuzden iğneden öncede içeride canlı sperm olması gerekiyor.36 saat herkeste tutmadığı içinde gün aşırı ilişki öneriliyor.

tşk ederimmm cnm

tşk ederimmm cnm
bende bugün çatlatma iğnesi vurulacaktım ama dr galiba 36 saat lik dilim dolayısıyla yarın sabah saat 10 :00 da yaptırmamı istedi ve persembe aksamına ilişki önerdi 24 saat oluyo ama uygundur yıne dedi. ve iğne öncesi de ilişki önerdi. bakalım neler olacak ::::)

yarın sabah 10:00 da vurulacaksan persembe akşam yıne 36 saat oluyor cnm.. iğne oncesi için benım drum bırsey soylemedı ama bu ay olmassa onumuzdekı ay bende ole yapıcam :)

Sakın kalkma hemen, en az yarım saat yat, tabi daha çok dursan daha iyi olur. Başarılar :))

Sakın kalkma hemen, en az yarım saat yat, tabi daha çok dursan daha iyi olur. Başarılar :))

dr persembe ilişki dedi ve cuma gunu gel bakalım tekrar dedi çatlama olusmusmu diye asıl ondan sonrası düşündürüo ya olmadıysa ne olucak bu sürecten gecen var mı :?

Benim doktorum 21. günümde çağırıyor sadece, hem çatlamış mı diye bakmak hem de progesteron testi yapmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…