- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
İnşallah tek dilegimiz bu saglikli bebislerimiz olur hepimizin :)size de hayırlı olsun iğneniz güzel haberler alırız inşallah
Kızlar dun sabah 11 de ılk kez catlatma ıgnesı oldum, 36 saaat olmak uzere cok kişi paylaşmış sancı giriyor diye ama bende hiç birşey yok şuan sizde nasıl olmuştu , ilk iğnem oyuzden bıraz tecrubesıızım kusura bakmayın
hsg ile çatlatma ignesinin alakası yok. hsg ile yumurtalara giden tüplerde tıkanıklık var mı diye bakılıyor.bazı basit tıkanıklıklar hsg esnasında verilen basınçlı sıvı ile açılabiliyor.arkadaşlar çatlatma iğnesi için hsg çekitmek gerekiyor mu acil cevap lütfen?
bu durumdaki erkeklere dogal yollardan keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini okumuştum.İstersen hergün eşine 2-3 kaşık yedir bir zararı yok sonuçta.ne yapacağımı şaşırdım artık valla eşimin sperm sayı ve hızı düşük nasıl bir yol göstercek doktor bayramdan sonra gidip danışmak en iyisi..
canım 36 saat sonra sancı girmiyor.36 saat sonra ilişki olması gerekiyor.Sancı yumurtaların çatlama esnasında oluyor.Kızlar dun sabah 11 de ılk kez catlatma ıgnesı oldum, 36 saaat olmak uzere cok kişi paylaşmış sancı giriyor diye ama bende hiç birşey yok şuan sizde nasıl olmuştu , ilk iğnem oyuzden bıraz tecrubesıızım kusura bakmayın
hadi hayırlısı canım.tecrübeli biri olarak sana tavsiyem igneden once mutlaka ilişki olsun.ve igneden sonra tam 36 saat sonra ilişki olsun.guzel haberler alırsın inşallah.Cok cok uzun zamandir takip ediyorum ve artik yazmaya karar verdim :) son 1 haftadir klomen kullandim yumurta takibindeydim.biraz gec buyudu sanirim bugun 17 mm ölçüm aldi ve yarin tekrar gel catlatma ignesi yapalim dedi dr um igned3n sonra benide sizler gibi heycanli stresli sureç bekliyorr
canım ben 1. klomen ve çatlatma ignemde hamile kaldım.eşimdede bende de sorun yoktu.Yaş nedeniyle biraz acele ettik.Catlatma iğnesi vurulan arkadaşlar kaçıncı denemede kutsal amaca ulaştınız acaba :)
Esinde de kendinde de sorun olmayıp iğne vurulan ve bebisi olanlar?
canım 36 saat sonra sancı girmiyor.36 saat sonra ilişki olması gerekiyor.Sancı yumurtaların çatlama esnasında oluyor.
Cok cok uzun zamandir takip ediyorum ve artik yazmaya karar verdim :) son 1 haftadir klomen kullandim yumurta takibindeydim.biraz gec buyudu sanirim bugun 17 mm ölçüm aldi ve yarin tekrar gel catlatma ignesi yapalim dedi dr um igned3n sonra benide sizler gibi heycanli stresli sureç bekliyorr
canım benim aslında tam 36 saat sonra çatlayacak diye genel bir kural yok.Allahın işi bilemezsin ne zaman çatlayacağı.iğneden 1 saat sonrada çatlayabilir yeterli olgunluğa geldiyse.o yuzden iğneden öncede içeride canlı sperm olması gerekiyor.36 saat herkeste tutmadığı içinde gün aşırı ilişki öneriliyor.işte zaten 36 saat sonra catlıyor ve bıze 36 saat sonra ılskı onermıyor mu dr :S ya bu konu kafamı cok karıştırıyor nolur bırısı bana matematıgını anlatsın bu işin, biz ıgne vuruluyoruz 36 saat ıcınde yumurta catlıyor ve bıze 36 sonraya ılıskı verıyorlar... sonrasında gun asırı ılışkı dıyorlar.. peki 36 sonra catlayan yumurta sadece 24 saat yasıyorsa dıger gunlerı nıye degerlendırıyoruz
canım benim aslında tam 36 saat sonra çatlayacak diye genel bir kural yok.Allahın işi bilemezsin ne zaman çatlayacağı.iğneden 1 saat sonrada çatlayabilir yeterli olgunluğa geldiyse.o yuzden iğneden öncede içeride canlı sperm olması gerekiyor.36 saat herkeste tutmadığı içinde gün aşırı ilişki öneriliyor.
Darısı bana ve benim gibi bekleyen herkese diyelim öyleyse :)canım ben 1. klomen ve çatlatma ignemde hamile kaldım.eşimdede bende de sorun yoktu.Yaş nedeniyle biraz acele ettik.
bende bugün çatlatma iğnesi vurulacaktım ama dr galiba 36 saat lik dilim dolayısıyla yarın sabah saat 10 :00 da yaptırmamı istedi ve persembe aksamına ilişki önerdi 24 saat oluyo ama uygundur yıne dedi. ve iğne öncesi de ilişki önerdi. bakalım neler olacak ::::)tşk ederimmm cnm
bende bugün çatlatma iğnesi vurulacaktım ama dr galiba 36 saat lik dilim dolayısıyla yarın sabah saat 10 :00 da yaptırmamı istedi ve persembe aksamına ilişki önerdi 24 saat oluyo ama uygundur yıne dedi. ve iğne öncesi de ilişki önerdi. bakalım neler olacak ::::)
Sakın kalkma hemen, en az yarım saat yat, tabi daha çok dursan daha iyi olur. Başarılar :))bende bugün çatlatma iğnesi vurulacaktım ama dr galiba 36 saat lik dilim dolayısıyla yarın sabah saat 10 :00 da yaptırmamı istedi ve persembe aksamına ilişki önerdi 24 saat oluyo ama uygundur yıne dedi. ve iğne öncesi de ilişki önerdi. bakalım neler olacak ::::)
Sakın kalkma hemen, en az yarım saat yat, tabi daha çok dursan daha iyi olur. Başarılar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?