Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Benim doktorum 21. günümde çağırıyor sadece, hem çatlamış mı diye bakmak hem de progesteron testi yapmak için
ben hastane çalısanıyım dr umla iç içe yani belki ondan bu kadar sık cağırıyo olması valla bugün dedim hocam esim bile bu kadar sık görmedı bu hafta beni

:)) olabilir, inşallah çatlar. Benim catlamisti, progesteron um da çok iyi çıkmıştı ama olmadı yine de. Her şey yolunda diye fazla umitlenip hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum bunu. Aynı seyi yaşadım çünkü hemen olacak diye hevesleniyoruz, sonu hüsran oluyo

Sakın kalkma hemen, en az yarım saat yat, tabi daha çok dursan daha iyi olur. Başarılar :))
iğneden önce için doktor ilişki söylemedi ama bi ihtimal 72 saat canlı kalıyor spermler diye şansımı denedim. 36. saat ve 60.saat te ilişki hemen kalkmadım yarım saat 45 dakika uzandım.sonucu nolcak bakalım :))

İnşallah olur, hayırlısıyla tabi :) bana iğne vurulan gün ve öncesi gün ilişki yasak demişti ama başka kimseye söylenmemiş böyle bişey anlaşılan

aslına bakarsan cokta ümit bağlamıorum bu benim 2. evliliğim ilk evliliğimde 1 sene olmamıstı aşılama surecıne gectiğimiz ay ayrıldım. şimdide yaştan dolayı denemek ve sureyı hızlandırmak amaçlı tedaviye başladım

yarın sabah 10:00 da vurulacaksan persembe akşam yıne 36 saat oluyor cnm.. iğne oncesi için benım drum bırsey soylemedı ama bu ay olmassa onumuzdekı ay bende ole yapıcam :)
yaa niye doktorun bişey demesini bekliyorsun ki??? zararı mı var sanki? mantık olarakda igneden once içerde canlı sperm olması sence uygun degil mi?

Hayırlısı canım, inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz...

arkadaşlar benim yumurtam sağ tarafta olgunlaştı ama sol tarafım da aşırı bi sancı ve batma hissi var dr soylediğimde usg le baktı ama ölçüm alamadı ufak oldugunu soyledi ama sancım ve batma olayı çok şiddetli :varmıydı boyle bı sıkıntı sızlerde.

bu durumdaki erkeklere dogal yollardan keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini okumuştum.İstersen hergün eşine 2-3 kaşık yedir bir zararı yok sonuçta.
keçiboynuzu kürü-supradyn-arı sütü kullanıyor ,beklemedeyiz izmirde ünlü bir doktor buldum randevu aldım hayırlısı bakalım

evet haklısın cnm...
peki sence iğne oldugun gün denemeyin diyorlar o neden olabılır?
bana igneyi yaptıgın gun yapma demedi doktorum.sadece 36. saati kaçırma dedi. hatta hsg çekildiğinde ilk gun ilişki olmasın diyormuş bazı hekimler. buradaki arkadaşlar yazdı.ben doktoruma sordum ilk gun ilişki olmasın mı korunayım mı diye.verdiği cevap saçmalama ne korunması daha çok ilişki olsun hamile kal diye yapıyoruz bunları demişti.

Darısı başımıza inşallah bende iğneden önceki gün ilişkiye girdim :)

Adına sevindim canım :) ama önceki günkü ilişkiden dolayı hamile kaldığının garantisi yok dimi
yaa tabiki garantisi yoktur.ben sadece çatlama esnasında içerde canlı sperm olması için igneden önceki gecede ilişki yaşadım.ve igneden tam 36 saat sonra ilişki oldu.bundan sonraki olması gerekende eşim grip olmuştu malesef ilişki olmadı.yani klomeni ve igneyi kullandığım ilk ay sadece 2 ilişki ile hamile kaldım.artık ya igne öncesindeki tuttu yada 36. saatte olan ilişki. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…