ben cuma yaptırdım iğnemi canım 6. günüm oluyor bugün :) umarım ilk denemede olur 19mm olmuş iyi büyümüş dedi doktorum ama görcez 10 güne :) hayırlı haberler vercem inş.inşallah canım.ne zaman yaptın igneyi? bugun kaçıncı gunu ignenin?hayırlı haberlerini bekliyorum.
hadi bakalım hayırlısı.ben dayanamayıp 10. gun kanda baktırmıştım pozitif çıkmıştı.sonrasında 12. ve 14. gunlerde de kanda baktırdım ve degerim katlanarak arttığını görduk.sonra ultrasonla baktırdığımda keseleri görduk.ikizdi bebeklerim ama hamileliğimin 10. haftasında bir tanesi gerilemeye başladı.şuan tek çocugum var karnımda bunada şukur.ben cuma yaptırdım iğnemi canım 6. günüm oluyor bugün :) umarım ilk denemede olur 19mm olmuş iyi büyümüş dedi doktorum ama görcez 10 güne :) hayırlı haberler vercem inş.
Canimm nasilsinnhadi bakalım hayırlısı.ben dayanamayıp 10. gun kanda baktırmıştım pozitif çıkmıştı.sonrasında 12. ve 14. gunlerde de kanda baktırdım ve degerim katlanarak arttığını görduk.sonra ultrasonla baktırdığımda keseleri görduk.ikizdi bebeklerim ama hamileliğimin 10. haftasında bir tanesi gerilemeye başladı.şuan tek çocugum var karnımda bunada şukur.
canım benimmmm iyiyim sen nasılsın? göremiyordum seni merak ediyordum.Canimm nasilsinn
Ole bakiniyorum cnm gorunce sorayim dedimm bende iyiyim cnmcanım benimmmm iyiyim sen nasılsın? göremiyordum seni merak ediyordum.
aynı mı durumlar ? yok bir degişiklik?Ole bakiniyorum cnm gorunce sorayim dedimm bende iyiyim cnm
Tek çizgi görmekten korkuyorum canım oyuzden enaz 15 gün bekleyeyim diyorum kendimi tutmaya çalışcam pek güvenmesemde :) eşimin teyzesi ikiz inş benmde ikizlerim olur sağlıklı olsunlarda tek bebişede şükredicem tabi.demekki senin için böylesi hayırlıymış enazndan şuan gün sayıyosun miniğine kavuşmak için bu duyguyu tatmak istiyorum bende artık :)hadi bakalım hayırlısı.ben dayanamayıp 10. gun kanda baktırmıştım pozitif çıkmıştı.sonrasında 12. ve 14. gunlerde de kanda baktırdım ve degerim katlanarak arttığını görduk.sonra ultrasonla baktırdığımda keseleri görduk.ikizdi bebeklerim ama hamileliğimin 10. haftasında bir tanesi gerilemeye başladı.şuan tek çocugum var karnımda bunada şukur.
Tek çizgi görmekten korkuyorum canım oyuzden enaz 15 gün bekleyeyim diyorum kendimi tutmaya çalışcam pek güvenmesemde :) eşimin teyzesi ikiz inş benmde ikizlerim olur sağlıklı olsunlarda tek bebişede şükredicem tabi.demekki senin için böylesi hayırlıymış enazndan şuan gün sayıyosun miniğine kavuşmak için bu duyguyu tatmak istiyorum bende artık :)
CANIM 10. gun baktırdım diyosun ya bat tarıhın gecmişmiydi baktığın daTek çizgi görmekten korkuyorum canım oyuzden enaz 15 gün bekleyeyim diyorum kendimi tutmaya çalışcam pek güvenmesemde :) eşimin teyzesi ikiz inş benmde ikizlerim olur sağlıklı olsunlarda tek bebişede şükredicem tabi.demekki senin için böylesi hayırlıymış enazndan şuan gün sayıyosun miniğine kavuşmak için bu duyguyu tatmak istiyorum bende artık :)
ben idrar testine guvenmediğim için hiç yapmadım.hep kan baktırdım canım.ignenin etkisi 14 gun suruyor haklısın.beklemek zor allah sabır versin :) genetik olarak ikizlik durumu anne tarafından gelirmiş erkek tarafından degil malesef. dediğin gibi saglıklı olsunda bir tane olsun.evet gun sayıyorum ve inan o bile zor geliyor çok merak ediyorum ve garip bir duygu ama yuzunu bile görmesemde özlüyorum :) allahın izniyle sende yaşarsın bu duyguları inşallah.Tek çizgi görmekten korkuyorum canım oyuzden enaz 15 gün bekleyeyim diyorum kendimi tutmaya çalışcam pek güvenmesemde :) eşimin teyzesi ikiz inş benmde ikizlerim olur sağlıklı olsunlarda tek bebişede şükredicem tabi.demekki senin için böylesi hayırlıymış enazndan şuan gün sayıyosun miniğine kavuşmak için bu duyguyu tatmak istiyorum bende artık :)
canım sen bunu bana sormak istedin sanırım.aslına bakarsan bat tarihim geçmemişti. igneden sonraki 10. gunde baktırdım ben.CANIM 10. gun baktırdım diyosun ya bat tarıhın gecmişmiydi baktığın da
evet :) henüz tam kavrayamadım mesajlaşma olayınıcanım sen bunu bana sormak istedin sanırım.aslına bakarsan bat tarihim geçmemişti. igneden sonraki 10. gunde baktırdım ben.
Ayni cnmaynı mı durumlar ? yok bir degişiklik?
Hadi ya bende bi ihtimal ikiz diye seviniyordum :) ne güzel bi duygudur yaşadığın sağlıkla kucağına alırsın inş bizde o mutluluğu paylaşırız seninle :)ben idrar testine guvenmediğim için hiç yapmadım.hep kan baktırdım canım.ignenin etkisi 14 gun suruyor haklısın.beklemek zor allah sabır versin :) genetik olarak ikizlik durumu anne tarafından gelirmiş erkek tarafından degil malesef. dediğin gibi saglıklı olsunda bir tane olsun.evet gun sayıyorum ve inan o bile zor geliyor çok merak ediyorum ve garip bir duygu ama yuzunu bile görmesemde özlüyorum :) allahın izniyle sende yaşarsın bu duyguları inşallah.
yakında çözersin :) girdikçe alışkanlık yapıyor :) evet aslında igneden sonra 14 gun sabırlı olmak gerekiyor ama ben olamadım işte :)evet :) henüz tam kavrayamadım mesajlaşma olayınıburda okuduğum kadarıyla oncesinde yapılan test yanıltıcı olabiliyormuş ondan sordum
olsun boşver.eninde sonunda degişecek.rabbimin kararlaştırdığı zaman henuz gelmemiş demekki.Ayni cnm
canım benim inşallah hep beraber yaşayalım bu guzel duyguları :)Hadi ya bende bi ihtimal ikiz diye seviniyordum :) ne güzel bi duygudur yaşadığın sağlıkla kucağına alırsın inş bizde o mutluluğu paylaşırız seninle :)
canım benim inşallah hep beraber yaşayalım bu guzel duyguları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?