Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

gunaydın canım.evet benim ilk klomen ve çatlatma ignesi denememdi.Şöyle de diyebilirim.Ocak ayında hsg çektirdim.Şubat ayında hamile kalmadım.Mart ayında da adet oldum ve 5. gunu klomen kullanmaya başladım.İlaç bitince yumurta boyutuna bakarak igneyi hangi gun ve saat kaçta yapmam gerektigini söyledi doktorum.ve nisanda hamile kaldıgımı ögrendim.yani klomen ve ignenin ilk ayında çok şukur hamile kaldım.darısı herkesin başına inşallah.

inşallah canım.ne zaman yaptın igneyi? bugun kaçıncı gunu ignenin?hayırlı haberlerini bekliyorum.
ben cuma yaptırdım iğnemi canım 6. günüm oluyor bugün :) umarım ilk denemede olur 19mm olmuş iyi büyümüş dedi doktorum ama görcez 10 güne :) hayırlı haberler vercem inş.

ben cuma yaptırdım iğnemi canım 6. günüm oluyor bugün :) umarım ilk denemede olur 19mm olmuş iyi büyümüş dedi doktorum ama görcez 10 güne :) hayırlı haberler vercem inş.
hadi bakalım hayırlısı.ben dayanamayıp 10. gun kanda baktırmıştım pozitif çıkmıştı.sonrasında 12. ve 14. gunlerde de kanda baktırdım ve degerim katlanarak arttığını görduk.sonra ultrasonla baktırdığımda keseleri görduk.ikizdi bebeklerim ama hamileliğimin 10. haftasında bir tanesi gerilemeye başladı.şuan tek çocugum var karnımda bunada şukur.

Canimm nasilsinn

Tek çizgi görmekten korkuyorum canım oyuzden enaz 15 gün bekleyeyim diyorum kendimi tutmaya çalışcam pek güvenmesemde :) eşimin teyzesi ikiz inş benmde ikizlerim olur sağlıklı olsunlarda tek bebişede şükredicem tabi.demekki senin için böylesi hayırlıymış enazndan şuan gün sayıyosun miniğine kavuşmak için bu duyguyu tatmak istiyorum bende artık :)

CANIM 10. gun baktırdım diyosun ya bat tarıhın gecmişmiydi baktığın da

ben idrar testine guvenmediğim için hiç yapmadım.hep kan baktırdım canım.ignenin etkisi 14 gun suruyor haklısın.beklemek zor allah sabır versin :) genetik olarak ikizlik durumu anne tarafından gelirmiş erkek tarafından degil malesef. dediğin gibi saglıklı olsunda bir tane olsun.evet gun sayıyorum ve inan o bile zor geliyor çok merak ediyorum ve garip bir duygu ama yuzunu bile görmesemde özlüyorum :) allahın izniyle sende yaşarsın bu duyguları inşallah.

canım sen bunu bana sormak istedin sanırım.aslına bakarsan bat tarihim geçmemişti. igneden sonraki 10. gunde baktırdım ben.
evet :) henüz tam kavrayamadım mesajlaşma olayını burda okuduğum kadarıyla oncesinde yapılan test yanıltıcı olabiliyormuş ondan sordum

Hadi ya bende bi ihtimal ikiz diye seviniyordum :) ne güzel bi duygudur yaşadığın sağlıkla kucağına alırsın inş bizde o mutluluğu paylaşırız seninle :)

evet :) henüz tam kavrayamadım mesajlaşma olayını burda okuduğum kadarıyla oncesinde yapılan test yanıltıcı olabiliyormuş ondan sordum
yakında çözersin :) girdikçe alışkanlık yapıyor :) evet aslında igneden sonra 14 gun sabırlı olmak gerekiyor ama ben olamadım işte :)

merhaba kusura bakmayın yenı uyeyım ve acemıyım salı gunu yaptırdım bende ığnemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…