- 17 Eylül 2015
- 124
- 17
- 98
- 40
hoşgeldin canım. hayırlısı olsun inşallah guzel haberler alırsın. 14.gun test yaparsın ve seninde yuzun guler inşallah :)merhaba kusura bakmayın yenı uyeyım ve acemıyım salı gunu yaptırdım bende ığnemı
hadi canım inşallah.çok heyecanlı bir süreç beklemek :)Benim 2 saat sonra 36 saatim doluyoo insallah bebisi tuttururuz
SAĞOL CANIM İĞNEDEN 14 GUN SONRAMI TESTLE ÖĞRENEBİLİRİMhoşgeldin canım. hayırlısı olsun inşallah guzel haberler alırsın. 14.gun test yaparsın ve seninde yuzun guler inşallah :)
HADİ HAYIRLISI CANIM ÇARSAMBAMI OLMUS İĞNENİBenim 2 saat sonra 36 saatim doluyoo insallah bebisi tuttururuz
evet canım carsamba saat 10:00 daHADİ HAYIRLISI CANIM ÇARSAMBAMI OLMUS İĞNENİ
HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM BENDE BEKLEMEDEYİM 25İNDE TEST YAPICAM HAYIRLI HABERLER VERİRİZ İNŞ BİRBİRİMİZE :)SATIM 5 EYLÜLDÜ DR 15 CAĞIRDI MUANE YUMURTA SOL TARAFIMDA 21 M OLMUS COK GUZEL DEDI KENDILIĞINDEN BUYUYOR BENIM HERSEYIM TEMİZ CIKTI AMA ÇATLAMIYOR OLABILIR DEDI SALI GUNU SABAH İĞNE OLDUM28 EYLÜLDE OZAMAN ÖĞRENEBİLİRİM İĞNENİN 14. GUNU OLUYOR
igneden sonra 14. gunde kan testi yaptırırsan net sonuç çıkıyor.ben idrara zaten guvenmiyorum.14 gun öncesinde yaparsan ignenin etkisi devam ettiği için pozitif sonuç çıkar ama bu yanıltıcı oluyor canım.SAĞOL CANIM İĞNEDEN 14 GUN SONRAMI TESTLE ÖĞRENEBİLİRİM
yumurtan gerçekten guzel buyumuş.dedigin gibi benimde yumurtalarımda sorun yoktu.o ay yinede buyumesi için klomen ve çatlatma ignesi yaptım ve hamile kaldım.darısı başına arkadaşım.SATIM 5 EYLÜLDÜ DR 15 CAĞIRDI MUANE YUMURTA SOL TARAFIMDA 21 M OLMUS COK GUZEL DEDI KENDILIĞINDEN BUYUYOR BENIM HERSEYIM TEMİZ CIKTI AMA ÇATLAMIYOR OLABILIR DEDI SALI GUNU SABAH İĞNE OLDUM28 EYLÜLDE OZAMAN ÖĞRENEBİLİRİM İĞNENİN 14. GUNU OLUYOR
canım sende ayın 30 unda kanda baktırırsın ve inşallah pozitif çıkar. bu ay 2 hamile çıksın bu topikten inşallah :)evet canım carsamba saat 10:00 da
İNŞALLAH CANIM HERSEY NORMAL AMA OLMUYOR BIR TANE VAR BIN SUKUR AMA COK KARDES ISTIYOR HEP DİLİNDE STRES YAPTIM COK SANIRIM İLK BAŞTA FMF HASTASIYIM OMU ETKİLEDİ DIYE DUSUNDUM DR HAYIR DIYINCE RAHATLADIM BIRAZ BEKLICEZ.yumurtan gerçekten guzel buyumuş.dedigin gibi benimde yumurtalarımda sorun yoktu.o ay yinede buyumesi için klomen ve çatlatma ignesi yaptım ve hamile kaldım.darısı başına arkadaşım.
İNŞALLAH CANIM YA RABBİM ISTEYEN HERKESE VERSİN.canım sende ayın 30 unda kanda baktırırsın ve inşallah pozitif çıkar. bu ay 2 hamile çıksın bu topikten inşallah :)
stress çok buyuk etken. bence hiç kafana takma.ne guzel bir çocugun varmış rabbim saglıkla ikinciyide verir inşallah.İNŞALLAH CANIM HERSEY NORMAL AMA OLMUYOR BIR TANE VAR BIN SUKUR AMA COK KARDES ISTIYOR HEP DİLİNDE STRES YAPTIM COK SANIRIM İLK BAŞTA FMF HASTASIYIM OMU ETKİLEDİ DIYE DUSUNDUM DR HAYIR DIYINCE RAHATLADIM BIRAZ BEKLICEZ.
İNSALLAH CANIM ODA 7 YASINA GIRDI ETRAFINDA HERKESIN VAR ÜZÜLÜYOR AMA VEREN ALLAH NAPALIM ÇOK SUKUR TABİKİ BIR TANE VAR EN AZINDAN COK SAĞOL CANIMstress çok buyuk etken. bence hiç kafana takma.ne guzel bir çocugun varmış rabbim saglıkla ikinciyide verir inşallah.
İnsallah canım.bugün çatlamışmı die kontole giricem inşallah bi sıkıntı çıkmaz.canım sende ayın 30 unda kanda baktırırsın ve inşallah pozitif çıkar. bu ay 2 hamile çıksın bu topikten inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?