Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM BENDE BEKLEMEDEYİM 25İNDE TEST YAPICAM HAYIRLI HABERLER VERİRİZ İNŞ BİRBİRİMİZE :)
İNSALLAH CANIM YA BEKLEMEK ÇOK ZOR : ) İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZE BEN İKİNCİYİ İSTİYORUM ÇOK SUKUR VAR BIRTANE 7 YASINDA AMA KARDES ISTIYOR ÇOK RABBİM VERİR İNŞALLAH NERDE İSTEYEN VARSA

Benim 2 saat sonra 36 saatim doluyoo insallah bebisi tuttururuz
İNŞALLAH CANIM
ne güzel en azından bitane varmış Allah onada uzun ömür versin 2.yide sağlıkla kucağına alırsın umarım.çifte bayram yaşarız haftaya :)

Kızlar şuan yazabilecek olan varmı kii?? Klomen kullandım pregnyl iğnesi oldum ve bugün 12.gün test yapsam çıkarmı?? Kafayı yiycem belim ağırıyo ve akıntım çok var beyaz renkte. Napim illa 15 gün geçmesi mi lazım ama bayram gününe denk geliyo ve hastanede test yapmıyolar tatillerde

gunaydın ya bu iğnenin yan etkisi varmı benim bağırsaklarımda problem olustu beyaz akıntı var bendede

Bende 25inde tekrarlıycam tabi adet olmazsam kan testinde çıkar diolar kesin sonuç

Bende 25inde tekrarlıycam tabi adet olmazsam kan testinde çıkar diolar kesin sonuç
BEN BEKLICEM ARTIK UZULMEKTENN KORKUYORUM ZATEN BAYRAMDA İZMİRDEDE OLAMICAM DONDUKTEN SONRA CESARET BULURSAM : ) YA GUNUMUN GECMESINI BEKLICEM BAKALIM DİŞİMDEDE APSE OLDU OYLEE KALDIM GIDEMIYORUM DR OFFF YA VARSA DİYEE

Günaydın kızlar bugün çatlatma iğnesinin 11.günü kendimi tutamadım gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı umarım erken olduğu içindir ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…