- 17 Eylül 2015
- 124
- 17
- 98
- 40
İNSALLAH CANIM YA BEKLEMEK ÇOK ZOR : ) İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZE BEN İKİNCİYİ İSTİYORUM ÇOK SUKUR VAR BIRTANE 7 YASINDA AMA KARDES ISTIYOR ÇOK RABBİM VERİR İNŞALLAH NERDE İSTEYEN VARSAHOŞGELDİN ARAMIZA CANIM BENDE BEKLEMEDEYİM 25İNDE TEST YAPICAM HAYIRLI HABERLER VERİRİZ İNŞ BİRBİRİMİZE :)
İnsallah canım.bugün çatlamışmı die kontole giricem inşallah bi sıkıntı çıkmaz.[/QUOTEdr mu cağırdı canım benımkı cağırmadı sadece eger adet gorursen ıkıncı gunu gel dedı okadar.
İNŞALLAH CANIMBenim 2 saat sonra 36 saatim doluyoo insallah bebisi tuttururuz
ne güzel en azından bitane varmış Allah onada uzun ömür versin 2.yide sağlıkla kucağına alırsın umarım.çifte bayram yaşarız haftaya :)İNSALLAH CANIM YA BEKLEMEK ÇOK ZOR : ) İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZE BEN İKİNCİYİ İSTİYORUM ÇOK SUKUR VAR BIRTANE 7 YASINDA AMA KARDES ISTIYOR ÇOK RABBİM VERİR İNŞALLAH NERDE İSTEYEN VARSA
AYY İNSALLAH CANIM NASIL BEKLICEZ ŞİMDİ BİLMİYORUM : )İNŞALLAH CANIM
ne güzel en azından bitane varmış Allah onada uzun ömür versin 2.yide sağlıkla kucağına alırsın umarım.çifte bayram yaşarız haftaya :)
AA COK IYIMIS SENİN YA : ) NE GUZELben hastanede çalısıorum ondan dolayı bu kadar sık kontrole giriorum :) dr um yanı başımda :)
AYY İNSALLAH CANIM NASIL BEKLICEZ ŞİMDİ BİLMİYORUM : )
AYY İNSALLAH CANIM NASIL BEKLICEZ ŞİMDİ BİLMİYORUM : )
İNŞALLAH SONUCU GÜZEL VE HAYIRLI OLACAK HABERLER ALALIMcnm hayırlısı olsunnn , bende bu pazar catlatma ıgnesı oldum.. bende gun sayıyorum ınsallah guzel haberler alırız...
İNSALLAH CANIM YA BEKLEMEK ÇOK ZOR : ) İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZE BEN İKİNCİYİ İSTİYORUM ÇOK SUKUR VAR BIRTANE 7 YASINDA AMA KARDES ISTIYOR ÇOK RABBİM VERİR İNŞALLAH NERDE İSTEYEN VARSA
Iğneden sonra kadınlarda ağrı oluyor mu merak ettim.
Iğneden sonra kadınlarda ağrı oluyor mu merak ettim.
BENİMDE AĞRIM OLDU ZETEN ARKASINDAN AKINTIYA DONDU ANLADIM ÇATLADIĞINIbenim agrım olmamıştı cnm..
BEN BEKLICEM ARTIK UZULMEKTENN KORKUYORUM ZATEN BAYRAMDA İZMİRDEDE OLAMICAM DONDUKTEN SONRA CESARET BULURSAM : ) YA GUNUMUN GECMESINI BEKLICEM BAKALIM DİŞİMDEDE APSE OLDU OYLEE KALDIM GIDEMIYORUM DR OFFF YA VARSA DİYEEBende 25inde tekrarlıycam tabi adet olmazsam kan testinde çıkar diolar kesin sonuç
İNŞALLAH RABBİM SANADA VERİR BENIM DE 7 YASINDA OĞLU VAR IKINCIUI ISTIYORUM NASİPPPMerhaba arkadaşlar ben de bugün çatlatma iğnesi oldum. 9 yıllık evliyim 1 kızım var.2. Istiyoruz sağ tupum tikali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?