günaydın ilk çocuğuna normal yoldan mı hamile kaldın.İNŞALLAH RABBİM SANADA VERİR BENIM DE 7 YASINDA OĞLU VAR IKINCIUI ISTIYORUM NASİPPP
EVET CANIM VE HEMEN KALDIM FAKAT ŞİMDİ 1 YILDIR OLMUYOR TESTLERIN HEPSİ TEMİZ CIKTI EŞİMİNKİDE AMA YOK OLMUYOR DR YUMURTAMA BAKTIM 21 MM COK GUZEL DEDI O YUZDEN CATLATMA İĞNESİ VERDI GECEN SALI GUNU OLDUM İĞNEYİ BAKALIM HAYIRLISIYLA GELIR INSALLAHgünaydın ilk çocuğuna normal yoldan mı hamile kaldın.
BENDE AKINTI YOK SUAN BIR ARA VARDI BELİMDE AGRIMIYOR GECEN SALI OLDUM İĞNE BENDEArkadaslar bugün çatlatma iğnesinin 7 günü ama benim aşırı bı akıntım oluyo sizlerde de öyle mi ? bel ve kasık ağrım da mevcut .
canım senın vatın kactı benım 5 eylül 15 eylül iğne 2 ekime kadar beklıyım dıyorumArkadaslar bugün çatlatma iğnesinin 7 günü ama benim aşırı bı akıntım oluyo sizlerde de öyle mi ? bel ve kasık ağrım da mevcut .
CANIM HADI İNŞ BU SEFER OLUR GUZEL HABERLER DUYMAYA OKADAR IHTIYACIM VARKİİİAslında benim durumum şöyle: Kızıma bir yılın sonunda hamile kaldım.O da ben hamile kalamıyorum tedaviye gidelim dediğim ay oldu.daha sonra 2013 te tekrar bebek istedik 15 ay denedik olmadı .Doktora gittim hormon testi yaptı.hafif bozukluk var dedi rahim içi film istedi. Onu da yaptırdım sağ tüpüm tıkalı çıktı.adetinin 21. gunu gel dedi progesterona bakalım dedi.Oda gayet iyi çıktı 6 ay bekle dedi olmazsa tüp bebek denersin dedi.Ben de kendim için üzülürken günüm geçti
evde test yaptım pozitif cıktı 2 gün sonra kandan baktırdım gayet güzel çıktı.ama bu sefer keseyi bulamadılar 6 haftalık olmasını bekledik kalp atımını aldık bebek için her şey normaldi ama bu sefer dekese sezaryan kesiğime tutunmuş. Bunun sonucunda rahmim patlarmış dediler 8 haftalıkken kürtajla aldırdım.1 yıl yasak verdiler .Çok şükür bitti şimdi ise allahım inşallah hayırlısını verir.
UMARIM OYLEDIR CANIM BELLI OLMAZ UZULME BEKLE BAKALIMGünaydın kızlar bugün çatlatma iğnesinin 11.günü kendimi tutamadım gebelik testi yaptım tek çizgi çıktıumarım erken olduğu içindir ya ..
sat: 31.08 di (16.09 iğnemi yaptırdım )1,2 test tarihi verdi. bu iki gündür kasık ağrılarım bel ağrılarım çok fazla sanki adet olacakmısım gibi ve bide akıntım oluyoo :S aynen canım bekle erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyormus hatta dr 4 5 test tarihi dedi bana :)canım senın vatın kactı benım 5 eylül 15 eylül iğne 2 ekime kadar beklıyım dıyorum
Günaydın kızlar bugün çatlatma iğnesinin 11.günü kendimi tutamadım gebelik testi yaptım tek çizgi çıktıumarım erken olduğu içindir ya ..
sat: 31.08 di (16.09 iğnemi yaptırdım )1,2 test tarihi verdi. bu iki gündür kasık ağrılarım bel ağrılarım çok fazla sanki adet olacakmısım gibi ve bide akıntım oluyoo :S aynen canım bekle erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyormus hatta dr 4 5 test tarihi dedi bana :)[/QUOTS SENİN AZ KALMIS OZAMAN :) AMA İĞNENİ NEDEN GEC YAPTIRMISKI BENIM 5 EYLULDEN 10 GUN SAYDI 15 I YAPTI 10 GUN GUN ASIRI DEDI SENIN 17. GUN OLMUS AŞI
BEN BEKLICEM ARTIK UZULMEKTENN KORKUYORUM ZATEN BAYRAMDA İZMİRDEDE OLAMICAM DONDUKTEN SONRA CESARET BULURSAM : ) YA GUNUMUN GECMESINI BEKLICEM BAKALIM DİŞİMDEDE APSE OLDU OYLEE KALDIM GIDEMIYORUM DR OFFF YA VARSA DİYEE
eee yaptırdın mı sonuç ?Bende öyle yaptım 11.gün tek çizgi çıktı 12.gün die hesaplamışım yanlışlıkla ama herkes idrara gebelik hormonu hemen geçmiyo kan testini 2 3gün sonra yap dediler
ORASI OYLE CANIM DA NAPAYIM ARTIK VALLA KAC DEFA TEST YAPTIM BILMIYORUM INS OLUR OFF TAKA TAKA HAL OLDUM BIRDE HERKESIN SORUSU YOKMU BUNALDIIIIIM RESMEN YAARüyalarımda bile bebek görüyorum artıkkkbende bekliycem diyorum ama yokkk zor dayanıyorum eşim getirseydi kan testine gidicektim bugün
HADI HAYIRLISI : ))eee yaptırdın mı sonuç ?
eee yaptırdın mı sonuç ?
ORASI OYLE CANIM DA NAPAYIM ARTIK VALLA KAC DEFA TEST YAPTIM BILMIYORUM INS OLUR OFF TAKA TAKA HAL OLDUM BIRDE HERKESIN SORUSU YOKMU BUNALDIIIIIM RESMEN YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?