Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

AYY COK IYIMIS CANIM ÇOOK GULDUM DOĞRU SOYLUYORSUN : ))AY BIR AN GOZUMDE CANLANDIRDIM HAHAHA : ))

canım yumurtlama takıbındeydım ben adetin 5 günü klomene başladım klomen bittiğinde hiç yumurta oluşmamıstı yumurta gec oluştu 16 sında 19 mm olmustu o gün çatlatma iğnesi yapıldı.
Adetin 3.günü kullanmaya başla ilacı ve dozunu arttırması gerekir doktorunun

AYY COK IYIMIS CANIM ÇOOK GULDUM DOĞRU SOYLUYORSUN : ))AY BIR AN GOZUMDE CANLANDIRDIM HAHAHA : ))

İnan bu cvbı vermek daha eğlenceli oluyo en azından soruyu soranın yüzü kızarıyo ya ohhh hep bizmi ezilip büzülücez inan yalvardığımı biliyorum nolur sormayın die baktım olmadı böyle cvp verdim kendi yüzleri kızardı dahada sormadılar :)

Adetin 3.günü kullanmaya başla ilacı ve dozunu arttırması gerekir doktorunun
4 aylık evliyim dr 2 ay daha bekleyelim daha sonra tedaviye başlayalım dedi de klomen kullanmayı ben istedim ondan tahlillerim temiz cıkmıştı. ilk etapta 5.gün günde 2 olarak verdi.

bende iş ortamında ki arkadaşlarıma çalısoyoruz ama olmuyo galiba pozisyonu tutturamıyoruz diorum

bende iş ortamında ki arkadaşlarıma çalısoyoruz ama olmuyo galiba pozisyonu tutturamıyoruz diorum
O da güzelmiş aynen temeli attık bakalım diyorum bende bazen çalışmalar son sürat devam bu işin geyiğide bitmiyo aslında en iyisi geyik yapmak ve boşvermek

4 aylık evliyim dr 2 ay daha bekleyelim daha sonra tedaviye başlayalım dedi de klomen kullanmayı ben istedim ondan tahlillerim temiz cıkmıştı. ilk etapta 5.gün günde 2 olarak verdi.

Pcomusun peki insülin direncine baktır pco isen kesin vardır şeker ilacı kullanman gerekir kiloluysan kilo verirsin pco hastalarında 1kg vermeyle bile hamile kalınabiliyo.şeker ilacı yumurtalıkları besliyo ve sadece şeker ilacıyla hamile kalan var dahiliye uzmanları ölçüyo insülin direncini

O da güzelmiş aynen temeli attık bakalım diyorum bende bazen çalışmalar son sürat devam bu işin geyiğide bitmiyo aslında en iyisi geyik yapmak ve boşvermek
hahha bide her sorana eli kulagında gelicekmiş beklioruz diorum :) bu tarz sorulara cok takılmamak gerekio. bi tane yapınca da 2.yi düşünüomusun aman çok ara verme diyecekler

yok canım pco yok kadın hast gayet sağlıklıyım zaten hastane ortamında çalısıorum. benim istemem yaştan dolayı (30) zamana bırakmak istemiorum.

Vee kesinlikleee soğan kürü mutlakaa yapınnn!!! Ben bi defasında soğan kürüyle hamile kaldım. Bebeğimi elime almak naaip olmadı ama

yok canım pco yok kadın hast gayet sağlıklıyım zaten hastane ortamında çalısıorum. benim istemem yaştan dolayı (30) zamana bırakmak istemiorum.

Hmm o zaman doktoruna söyle beklemek istemediğini pco değilsen yumurralıkları canlandırmak için incir kürü yap sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…