Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bende bugün doktora gittim biraz fazla büyümüş keşke ptesi yada dün gelseydi dedi ama yine de ignesi yazdı bugün kendim karnından yaptin yarın ilişki tam 24 saat sonra ve gün aşırı ilişki dedi

Huuu dier arkadarslar bayram geldii herkes biyerlere kayboldu :)) kim nerde ne durumda bi ses verin yahuuu :)

Ben kesin hamile degilim o belli oldu bu daa bana bayram hediyesi adetin3. Gunundeyim yine bosuna cektim o kadar agriyiii neyseee hayirlisi boyleymis

Gunaydın arkadaşlar.hayırlı haberleriniz vardır inşallah. sonuç alan var mı?

Günaydın herkesin geçmiş kurban bayramı kutlu olsun.
Haber yok beklemedeyiz.iğne yaptirali 8 gün oldu....

günaydınnn.. yeni bi iş gnünden merhabalar:)) benim daha sonuç tarıhıme var son bir hafta inşalah güzel haberler verebilirim.ve güzel haberler alırız :)

bgün hesabıma göre bat ım belirtilerini yasıorum ama gelen giden olmadı ve iğnemin 13, günü test yaptırsam mı acep yoksa 2 gün daha beklesem mi tabıkı kırmızılar gelmesse

günaydın kızlar gebelikle alakalı belirtilerin çoğunu yaşadığım halde dün adet oldum tam bir hayal kırıklığı :/ neyse hayırlısı demekten başka seçenek yok sanırım.umarım sizden iyi haberler alırız.

tüm adet belirtilerini yasıorum lavaboya gitmeye korkuyorum Galiba bütün gün yerimden kalkmıycam

gunaydın iğneyı olalı 14 gun oldu bu hafta inşallah belli olucak hayırlısi ınşallah guzel haberlerde buluşmak dileğiyle diyorum...

Merhaba kızlar ,

aranıza yenı katıldım benıde alın aranıza :)
Bu ay ılk defa klomen ve çatlatma ıgnesı oldum yarın BAT gunum bakalım sonuc ne olacak .gogus uclarımda hassasıyet dısında belırtım yok , benım le aynı durumu yasayan var mı ? yada gogus uclarılarında hassasıyet yasayıp hamıle kalan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…