Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

iğneni ne zaman yaptırmıstın canım benim de 1 haftadır var hassasiyet sol kasıkta batma da oluyo ve benim de bugün yarın bat ım suan adet belirtileride yasıorum sanki geldi gelecek

iğneni ne zaman yaptırmıstın canım benim de 1 haftadır var hassasiyet sol kasıkta batma da oluyo ve benim de bugün yarın bat ım suan adet belirtileride yasıorum sanki geldi gelecek

çatlatma ıgnesını 17 sınde olmustum , aslında bugun 12.gunum .yarın zaten BAT gunum . benımde rahmımde sızı ve kasıklarımda hafıf sızı agrı var , ama wc ye sık cıkma gıbı bır durum yasamıyorum

bende 16 sında oldum 13. günü.yasadıgın belirtilerin aynısını yasıorum.insallah adet olmayız canım bu son günler gecmio yha

bende 16 sında oldum 13. günü.yasadıgın belirtilerin aynısını yasıorum.insallah adet olmayız canım bu son günler gecmio yha

evet ya walla Allah bızlere sabır versın , ınsallah Rabbım evlat ısteyen herkese nasıp eder .
Sen ılk defa mı klomen + çatlatma ıgnesı oldun .

Arkadaşlar hamilelik belirtileri genelde 6.haftadan sonra daha çok çıkıyor benim öyle olmuştu ilk bebegimde

arkadaşlar onca belirtiye rağmen bugünü kazasız belasız kırmızısız atlattım aksama test mi yapsam ki. ama iğnenin 13. günü onda tereddütüm var nappıımm kızlar bişi diyinn SABIRSIZ HİSSEDİO :))

BENCE BEKLE CANIM BENDE CTS SABAH YAPTIM NEGATİF ÇIKTI PAZAR ADET OLDUM ÇOK ÜZÜCÜYDÜ İNŞ KIRMIZIYI GÖRMEZSİN :)

Gunaydınlar Kızlar ,

Benım de bugun BAT gunum , ılk defa çatlatma ve klomen kullandım bu ay , gozum orda kırmızılar gelecek mı dıye
Hakkımızda hayırlısı olsun .

Gunaydınlar Kızlar ,

Benım de bugun BAT gunum , ılk defa çatlatma ve klomen kullandım bu ay , gozum orda kırmızılar gelecek mı dıye
Hakkımızda hayırlısı olsun .
Al benden de o kadar :) ben dün bugün bekliorum dünü atlattım bugünü de atlatırsam bu kadar strese girmem bugün iğnenin 14. günü dr test tarihine 5 ekim dedi ama yarını atlatııktan sonra yapmaya başlarım :)

hosgeldın haber ver bizede sonucu umut olsun

hastanede çalısıorum simdi lavaboya gittim de bayanın biri gebelik testı yapmış oylece bırakmış onda bile tek çizgiyi gördüm :)) galiba kan testi ücreti fazla geldi :S

14. günden sonra kanda bakıldığında çıkıyomuş galiba bende çok kararsızım dr 5 ekim test tarihi dedi ama öncesinde yaptırsam ayıp etmiş olurum die sabretmeye çalısıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…