Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

BANA TARİH FALAN VERMEDİ BELLİ OLMUYORDA 28 26 GUNU DEĞİŞİYOR BATIN AMA BELİRTİMDE YOK GEBELİK İÇİN BİLMİYORUM UMUT ETMEKTEN USANDIM YA O YUZDEN BIRAKCAM AKISINA ZORDA OLSA

O ERKEN TESLERDEN ALMAK GEREK OZAMAN DEME CIKMASI İÇİN NORMAL TESTLER OLMAZ CUNKU BAKALIM BEKLIYECEĞİM

BATIN KACIYDI BENIM EYLUL 5
ben dün bugün bekliyodum aslında hiç sasmaz ama dr bat a 1 2 gibi beklioruz dedi sat ımı soyledıgım halde,sat 31 ağustos ve benim 29 gün arası.
ilaç ve iğne için öyle dedigini düşünüorum belki geciktirme payı vardır diye bilmiorum.

CANIM BENIM SEN YAPSANDA OLUR ARAMIZDA NERDEYSE 1 HAFTA VAR BENIM KI OYNUYOR 26/28 OLUYOR O YUZDEN HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK ISTEMIYORUM AMA KAFAM DA HEP ORDA YAA : ((

EMİN OLMAK ADINA KESINLIK KAZANSIN DIYEDIR AAYYY COK HEYECANLANDIM SENIN ADINA : ))) HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLIYORUM

PEKİ SENDE HİC BELİRTİ VARMI NE HİSSEDİYORSUN ?? DEĞİŞİKLİK VARMI GÖGUS SİSER SERT OLUR ACIR DIYORLAR VARMI OYLE BIRSEY

yaptırcam da dr uma ayıp olur die korkuyorum giriş yapsam görücek. ondan çekiniyorum biraz

PEKİ SENDE HİC BELİRTİ VARMI NE HİSSEDİYORSUN ?? DEĞİŞİKLİK VARMI GÖGUS SİSER SERT OLUR ACIR DIYORLAR VARMI OYLE BIRSEY
ewet burda deniyo ya göğüslerim şişti ucu acıyo vs aynısı bende de oldu ama ilaç ve iğneyi yaptıran herkes bunu söylemiş.ona fazla takılmadım ama cok belirgin kasıkta batma hissim var her zaman adet zamanı olurdu ama bu 10 gün önce basladı sanki bacagıma vuruo oturdugum yerden kalkarken falan çok hissediliyor.

HADİ HAYIRLISI SANCIM VAR BENIMDE AMA SANKİ GORCEM KIRMIZILARI GIBI O YUZDEN BIRAKTIM : ))

ben dün oyleydimm adet sancılarım bi başladı hatta dedim butun gün kalkmıycam sırf kırmızıları görmemek için ama cok sıkta ıdrar a cıkıorum her gittiğim de kontrol ediorum:) bugünde oyle belirtilerim var ama dün kadar stres yapmıyorum :) deme öyle deme demeee görmezsin inşalllah canım

Günaydın herkese arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz heyecanla

Günaydın herkese arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz heyecanla
GÜNAYDIN KIZLAR İYİ HABERLER VERİRSNZ İNŞ BİZEDE UMUT OLUR BENDE YARIN KLOMENE BAŞLICAM ARTI OLARAK INOFOLİC VERDİ DOKTOR TOZ HALİNDE 30 KULLANMLIK GNDE 2 KERE HEM PKO YA İYİ GELİOMUŞ HEM GEBELİĞİ KOLAYLAŞTIRIOMUŞ BİLGİSİ OLAN VARMI KULLANAN VS :)

Ilk defa duydum şimdi setten baktım iyi birşeye benziyor gebe kalmayı kolaylaştırıcı etkisi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…