2.KEZ KULLANIŞIM KLOMENİ CANIM BENDE BAKTIM OLUMLU ŞEYLER YAZIYOR INOFOLİC İÇİN AMA FİKİR ALMAK İSTEDİMKaçıncı klomen kullanisin
çoook üzüldüm senin adına offffGunaydın Kızlar ,
Bu ay ılk defa klomen ve catlatma ıgnesı olmustum .ama maalesef sabah kırmızıları gordum , moralım cok bozuk
Inşallah canım hadi hayırlısı haber vermeyi unutmaBenim.bugun ignenin 15.gunu kan testi verdim.dr 5 ekim demisti ama dayanamadim kizlar dua edin guzel sonuc alayimm
Üzülme arkadaşım bende senin gibiydim çok istedik 1.5 sene uğraştık çok şükür rabbim verdi.Ama gel gör 8 haftalık ken kurtaj olmak zorunda kaldım bana zararı var diye sağlıklı bir bebekti şimdi diyorum rabbim iyisini bilirKızlar moralım cok bozuluyor negatıf deger alınca ve unutmaya calısıyorum ama buraya gırdıkce umıtlenıyor ve sureklı beklentı ıcıne gırıyorum ve tekrar hatırlıyorum , bu nedendırkı gırmeme kararı aldım guzel haberler verene kadar en azından sat gunume kadar gırmıycem , ınsallah ben yokken guzel haberler alırsınız .
Bekliyoruz......Inşallah hayirlii. Haberlerle gelirim kizlar dizlerim titrioo o derecede sonuc 2 saat sonra cikacakmis. Ama ben sistemden takip ederim cikmadan yakalarim sonucuu :)
ayyyy cok heyecanlandımmmm dayanamadım demek : )) ıyı yapmısın hadi beklıyorum canım bende dua edıyorum ınsalah hayırlı haberle donnnn : ))Inşallah hayirlii. Haberlerle gelirim kizlar dizlerim titrioo o derecede sonuc 2 saat sonra cikacakmis. Ama ben sistemden takip ederim cikmadan yakalarim sonucuu :)
senin karrarın saygı duyarız ki kendine bu daha iyi gelcekse haklıısn canım.insallah hayırlı haberlerle don emiKızlar moralım cok bozuluyor negatıf deger alınca ve unutmaya calısıyorum ama buraya gırdıkce umıtlenıyor ve sureklı beklentı ıcıne gırıyorum ve tekrar hatırlıyorum , bu nedendırkı gırmeme kararı aldım guzel haberler verene kadar en azından sat gunume kadar gırmıycem , ınsallah ben yokken guzel haberler alırsınız .
Bekliyoruz......
canım dualarımız seninle inşallah guzel haber verirsin.15.gun hala adet olmadıysan inşallah hamilesindir.Inşallah hayirlii. Haberlerle gelirim kizlar dizlerim titrioo o derecede sonuc 2 saat sonra cikacakmis. Ama ben sistemden takip ederim cikmadan yakalarim sonucuu :)
İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM :)Bekliyoruz......
puffff 2 saat oldu ama hala sonuç cıkmadıı :S sabırsız hissedioİYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?