eeee negatif çıktı sonuçCikmadimi sonuclar bekliyoruz
AAAAA YANILMA PAYI VARDIR YAA YOKMUSMUeeee negatif çıktı sonuç
Bence erken yaptım :) 5. yine yaptırırımm kırmızılar gelmezse :)AAAAA YANILMA PAYI VARDIR YAA YOKMUSMU
AYNEN BENCEDE DR DEMİŞ ZATEN YA İLACIN ETKİYLE DİYE 5. YAP MORALINI BOZMABence erken yaptım :) 5. yine yaptırırımm kırmızılar gelmezse :)
EVEEETTTTTYaaa sikma canını biz bu işi basaracayacağız bu ay olmazsa öteki ay sonuna kadar azmin sonu selamet
canım sonuç kaç çıktı. benim 10 çıkmıştı.Bence erken yaptım :) 5. yine yaptırırımm kırmızılar gelmezse :)
Hadı yaSANIRIM BENDE GORCEM KIRMIZILARI GUN YAKLASTI BAT VE PEMDE AKINTI GELDİ MALESEF : ((
Bat tarihin zamanAH AH ELİMİZDE OLSA CANIM KESKE BAKALIM BEKLICEZ VE GORCEZ
26 ile 28 olarak değişiyor yarın 28. gunum batımBat tarihin zaman
ayyy vallamı geldi yani ha ben senden cok umutluydum hsg ne oluyor tatlımbende bugün sessiz sedasız kırmızı kart yedim :) simdide hsg için araştırmalara başladım.
Esin ne biliyormuş hamile olup olmadığını moralini bozma daha tam kırmızıyı görmedin. ilk hamileligimdegelen giden yok şimdilik akıntı geldı dun pembe acık okadar bıdaha bırsey gelmedı ama oyle belırtım falan yok geniz akıntım var ona bağlı olarak usutmusum gıbı mide bulantım var hafif okadar başka birşeyim yok eşimde sen degılsın hamıle dıyor hıc oyle gıbı degılsın dıyor bılemıyorum artık nasıp nasıp suda var daha oncede soylemıstım ben ıgneden sonrakı 36. saati kacırdım mısafır vardı yatılı gelen daha sonra duzune oturtmaya calıstım ama bılemıyorum etkılermı oda olmamasınıbeklemekten baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?