Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

gelen giden yok şimdilik akıntı geldı dun pembe acık okadar bıdaha bırsey gelmedı ama oyle belırtım falan yok geniz akıntım var ona bağlı olarak usutmusum gıbı mide bulantım var hafif okadar başka birşeyim yok eşimde sen degılsın hamıle dıyor hıc oyle gıbı degılsın dıyor bılemıyorum artık nasıp nasıp suda var daha oncede soylemıstım ben ıgneden sonrakı 36. saati kacırdım mısafır vardı yatılı gelen daha sonra duzune oturtmaya calıstım ama bılemıyorum etkılermı oda olmamasınıbeklemekten baska care yok

bende bugün sessiz sedasız kırmızı kart yedim :) simdide hsg için araştırmalara başladım.

CANIM rahim flimi tüplere bakılıyı tıkanıklık varmı diye eger tıkanıklık varsa bu ilaçların vs hiçbir anlamı kalmıyo en bastan yaptırıp ondan sonra bi yol cizmeye karar verdim :)

ANLADIM DOĞRU ASLINDA BENDE DUSUNDUM BUNU AMA KARAR VEREMEDIM KI BEN BIRDE AKDENİZ ATESI HASTASIYIM DR BIRSEY OLMAZ DEDI AMA BU HASTALIĞI OLANLARDA YAPIŞMA OLABILME IHTIMALIDE VARMIS...BAKALIM DR GIDINCE NE DICEK GELIRSE KIRMIZILAR KI GELCEK GIBI

Esin ne biliyormuş hamile olup olmadığını moralini bozma daha tam kırmızıyı görmedin. ilk hamileligimde
3 ay leke leke akıntı olmuştu. Inşallah seninki oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…