- 17 Eylül 2015
- 124
- 17
- 98
- 40
BEN 5 AYLIK evliyim ama keske daha önceden çektirseydim.en azından kafamda soru işareti kalmaz dıArkadaşlar daha daha hsg cektirmedinizmi
Sen nerden bileceksin dr söyleyecek ama nedense en son soyluyorlarBEN 5 AYLIK evliyim ama keske daha önceden çektirseydim.en azından kafamda soru işareti kalmaz dı
Yaa üzme kendini nasipse zaten olur.allahım elimizde olanlara ömür versin bizi onlarla sinamasinYOK BEN CEKTIRMMİŞTİM.VEE KOTU HABER ŞİMDİ GELDİ KIRMIZIYI YEDIM BENDE OFF
BUAY HEPİMİZ KIRMIZILARI GÖRDÜK DESENİZE KIZLARYaa üzme kendini nasipse zaten olur.allahım elimizde olanlara ömür versin bizi onlarla sinamasin
Evet canım biran önce çektir zor bişey değil en azından bir sıkıntı var mi ogrenirsinBEN 5 AYLIK evliyim ama keske daha önceden çektirseydim.en azından kafamda soru işareti kalmaz dı
canım bende hsg çektirmiştim. bence sende dene.CANIM rahim flimi tüplere bakılıyı tıkanıklık varmı diye eger tıkanıklık varsa bu ilaçların vs hiçbir anlamı kalmıyoen bastan yaptırıp ondan sonra bi yol cizmeye karar verdim :)
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN :)Kızlar gunaydınlar , dayanamadım sıze 2gün bıle yettı :)
Nasılsınız bakalım .
Ben yarın kısmet olursa klomene baslıyorum .
Varmı benım gıbı klomen kullanacak olan .
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN :)
BENDE DÜN BAŞLADIM BUGÜN 2.GÜNÜM 2.KEZ KLOMEN KULLANIŞIM TEK DOZDU DOKTORUM GÜNDE 2YE ÇIKARDI HAYIRLISI BAKALIM HEPİMZE İNŞ BU AY GÜLER YÜZÜMÜZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?