Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

AMA O AKINTIDAN BIR DAHA GELMEDİ YA BENIMDE ILK HAMILELIĞIMDE 9 AY MİDE BULANTISI YASADIM YA ONDAN SANIRIM OYLE DIYOR NASİP BEKLICEZ SAGOL CANIM YA MORAL VERDIĞIN İÇİN.

YOK BEN CEKTIRMMİŞTİM.VEE KOTU HABER ŞİMDİ GELDİ KIRMIZIYI YEDIM BENDE OFF

Valla hiç belli olmaz güzelim ben ha oldum olacak derken 3_4 gün sonra baya bir kanama geçirdim kesin bebek düştü dedim hatta annem bile öyle düşündü 2 gün sonra doktora gittim dr bana kalp atını var dedi şu an kızım 8 yaşında ayrıca midem hiç bulanmamis

kusum benim 2. evliliğim ilk evliliğimde 1 sene korunmasız ilişkimde kalamadım.dr gittim hatta o zaman bir dr direkt asılama yapalım dedi. ama yaa (tüpler tıkalıysa ) bence nasılkı bi öksurukle ac röntgeni istiyorlarsa bunuda göz önünde bulundurmalılar zaman emek ve umut kaybıı

Yaa üzme kendini nasipse zaten olur.allahım elimizde olanlara ömür versin bizi onlarla sinamasin
BUAY HEPİMİZ KIRMIZILARI GÖRDÜK DESENİZE KIZLAR HAYIRLISI BAKALIM KLOMENE BAŞLADIM TEKRAR HERAY AYNI ŞEYLER YA İNSAN ETKİLENMEDEN YAPAMIYOR.

CANIM rahim flimi tüplere bakılıyı tıkanıklık varmı diye eger tıkanıklık varsa bu ilaçların vs hiçbir anlamı kalmıyo en bastan yaptırıp ondan sonra bi yol cizmeye karar verdim :)
canım bende hsg çektirmiştim. bence sende dene.

Ya benim naçizane tavsiyem tip fakültesine gidin orada da özel muayene var bazen özel hastaneler olayı ticarete çeviriyorlar. Tip takı hocalar daha tecrübeli

HAKLISIN CANIM TABIKI EN GUZELI ODA SAHSEN BENIM VAKIT YETERSIZLI[I BIRAZDA .CALISIYORUMDA ODA VAR

Kızlar gunaydınlar , dayanamadım sıze 2gün bıle yettı :)

Nasılsınız bakalım .
Ben yarın kısmet olursa klomene baslıyorum .
Varmı benım gıbı klomen kullanacak olan .

Kızlar gunaydınlar , dayanamadım sıze 2gün bıle yettı :)

Nasılsınız bakalım .
Ben yarın kısmet olursa klomene baslıyorum .
Varmı benım gıbı klomen kullanacak olan .
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN :)
BENDE DÜN BAŞLADIM BUGÜN 2.GÜNÜM 2.KEZ KLOMEN KULLANIŞIM TEK DOZDU DOKTORUM GÜNDE 2YE ÇIKARDI HAYIRLISI BAKALIM HEPİMZE İNŞ BU AY GÜLER YÜZÜMÜZ

GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN :)
BENDE DÜN BAŞLADIM BUGÜN 2.GÜNÜM 2.KEZ KLOMEN KULLANIŞIM TEK DOZDU DOKTORUM GÜNDE 2YE ÇIKARDI HAYIRLISI BAKALIM HEPİMZE İNŞ BU AY GÜLER YÜZÜMÜZ

canım sen klomen den once kaç ay dogal yolla denedınız bebiş ıcın .
benımde bu ay 2.kez klomen kullanısım ama doktorum benı 2 dozla baslatmıstı .Bırde regl ının kaçıncı gunu başladın klomen kullamaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…