biz 9 aydır korunmuoruz canım son 2 aydır klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnesine çok güveniodum ama ilkinde olmadı inş 2.ye tutar. ben 5.adet günü başladım ya sen kaç aydır düşünüodunuzcanım sen klomen den once kaç ay dogal yolla denedınız bebiş ıcın .
benımde bu ay 2.kez klomen kullanısım ama doktorum benı 2 dozla baslatmıstı .Bırde regl ının kaçıncı gunu başladın klomen kullamaya .
Konuştukça ortak yanlarımız çogalıyor sankı , bız de 9 aydır dusunuyoruz ,gecen ay sadece klomen tedavısı ve catlatma ıgnesı kullandım . yarın 2. klomene baslıycam ınsallah . bana doktorum reglının 4 .gunu baslatıyor .biz 9 aydır korunmuoruz canım son 2 aydır klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnesine çok güveniodum ama ilkinde olmadı inş 2.ye tutar. ben 5.adet günü başladım ya sen kaç aydır düşünüodunuz
aa evet nekadar ortak yanımız var :) insallah bu ay hepimizn tutar yaKonuştukça ortak yanlarımız çogalıyor sankı , bız de 9 aydır dusunuyoruz ,gecen ay sadece klomen tedavısı ve catlatma ıgnesı kullandım . yarın 2. klomene baslıycam ınsallah . bana doktorum reglının 4 .gunu baslatıyor .
aa evet nekadar ortak yanımız var :) insallah bu ay hepimizn tutar ya
incir kürü ne canım ne yararı var nasıl yapılıyor.Ayyy ınsallah canım bu cuma gununde bırbırımıze dua edelım .
ben ama yarın ıncır kürünede baslıycam ılk defa .
incir kürü ne canım ne yararı var nasıl yapılıyor.
Bende yumurtlama tembelliği varmış polikistik over :/ eşimle alakalı problem yok doktor baktı problm yok dedi eşinde sende e neden olmuyor dediğimde de bir problm olması gerekmiyor dedi sanırım doktorumu değiştrcmbızde tum tahlıler yapıldı eşimede banada ıkımızde de bır sorun gozukmuyor , sende detaylı ıncelemden gectın mı .
Bende yumurtlama tembelliği varmış polikistik over :/ eşimle alakalı problem yok doktor baktı problm yok dedi eşinde sende e neden olmuyor dediğimde de bir problm olması gerekmiyor dedi sanırım doktorumu değiştrcm
evet istanbulda yaşıyorum canımanladım canım.İstanbuldamısın sen ?
evet istanbulda yaşıyorum canım
Kizlarr meraba bende 10 aydır evliyim bu ay klomen tedavisi gördüm 9 ekimde hasta olmam gerekiyor inşallah olmam bende klomen adetin 5.gunu 2 kere kullandım 19 mm yumurta oluştu doktor sağlam dedi iğneyle gerek yok dedi dua edin benimde bebeğim olsun Allahım isteyen herkesin yardımcısı olsun
Kiźlar bu gün iğnenin 14. Günü beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?