Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Tek belirtin belime ara ara ağrı oluyor işin tuhafı her adet döneminde göğüslerin siserdi bu sefer hiç olmadi içleri bomboş gibi

Evet cnm 10 aydır istiyoruz baktık olmadı bu ay doktora gttik oda klomen verdi adetime 4 gün var hamilelik belirtilerine var ve bugün bişey farkettim göbeğimin altından aşağıya doğru çizgi oluşuyor hasta olmam inş diye ümit ediyorum

Göğüslerim 1 haftadır ağrıyor ve kahve olan yer büyümüş ve tirtik tirtik olmuş bole bugün sağ kasgimada bi batma oldu 3 4 sn sürdü hemen geçti bi yandan heyecanlı bi yandan ümitsiz off

Göğüslerim 1 haftadır ağrıyor ve kahve olan yer büyümüş ve tirtik tirtik olmuş bole bugün sağ kasgimada bi batma oldu 3 4 sn sürdü hemen geçti bi yandan heyecanlı bi yandan ümitsiz off

Pozıtıf dusunelım pozıtıf olur ınsallah , sabırla bekleyeceksın :)

selam canım.ignenin kaçıncı günündesin.inşallah hamilesindir.

MERHABA KIZLAR BENDE CUMARTESI GITTIM DR TEKRAR MUANE ETTİ KLOMEN VERDI CMTS TEKRAR GIDECEĞİM.BİRDE SİZE BIRSEY SOYLUCEM DUYAN VARDIR BELKI ECZANADEKI BAYAN BIR ALET GIBI BISEY GÖSTERDI TUKURUKLE OLUYORMUS BU OVULASYON GUNLERI İÇİN SINIRSIZ KULLANIMI VARMIS BUNUN FİYATIDA 130 TL DEDİ ÇOK ETKILI EN AZINDAN GUNUNU BUNUNLA BILIYORSUN DİĞER TESTLERE 30-40 T VERECEGINE BUNU AL İSTEDİĞİN KADAR KULLAN DR SOYLE DEDI KARTININDA VERDI AMA BILEMEDIM BEN ALAN KULLANAN VARMI BROSURDE VERDI ELIME BUNUNLA İLGİLİ AMA EVDE KALDI : ) KARARSIZ KALDIM

Günaydın kızlar dün kastetti yaptırdım sonuç negatif çıktı

Gunaydın canlar , yenı bır gun guzel haberlerı alacagımız umut dolu bır gun dılıyorum .

Sonuç 0.1 çıktı adetim gecikmedi daha geçen ay 8 inde olmuştum iğneden sonra 15. Günüm daha adet olmadim

Merhaba arkadaşlar .. Ben iğne olalı 20 gün oldu ve adet olmadım belimde kasıklarımda ağrı var şiddetli olacakmış gibi akıntım vardı bitti ovüslayon testi yaptım adetim 4 gün gecikti hiç böyle olmazdı iğne olunca.. Ovülaston testi pozitif çıktı görüşleriniz nedir bu durumşa karşılaşan var mı test yapmaya korkuyorum moralimin bozulmadını istemiyorum. Doktora bile yeniden gidip ben adet olamadım ya da oldum kontrole geliyorum femek istemiyorum. Am bu sefer eğer olursa geç yumurtlama olmuş demek çalışmalar boşa gitti yani iğne işr yaramadı mı bir de kistleşiyormuş çatlamayınca of off

KIZLAR BENİM KLOMEN KULLANMAM BİTTİ DÜN DOKTOR BAKTI 21MM OLMUŞ İĞNE VERMEDİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ HAYIRLISI BAKALIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…