Benimde com fazla umudum yok ama
Göğüslerim 1 haftadır ağrıyor ve kahve olan yer büyümüş ve tirtik tirtik olmuş bole bugün sağ kasgimada bi batma oldu 3 4 sn sürdü hemen geçti bi yandan heyecanlı bi yandan ümitsiz off
selam canım.ignenin kaçıncı günündesin.inşallah hamilesindir.Göğüslerim 1 haftadır ağrıyor ve kahve olan yer büyümüş ve tirtik tirtik olmuş bole bugün sağ kasgimada bi batma oldu 3 4 sn sürdü hemen geçti bi yandan heyecanlı bi yandan ümitsiz off
Canım iğne kullanmadim sadece klomen kulandim yumurta kendinden catladiselam canım.ignenin kaçıncı günündesin.inşallah hamilesindir.
Kaç çıktı cnm çokmu düşük adetin gecmismiydiGünaydın kızlar dün kastetti yaptırdım sonuç negatif çıktı
Canım bekle bi kaç gün daha adet olmazsan tekrar kan testi yaptr cnm geç döllenme olabiliyorSonuç 0.1 çıktı adetim gecikmedi daha geçen ay 8 inde olmuştum iğneden sonra 15. Günüm daha adet olmadim
Hakkında hayırlı haberler bebisler duyarız inşallah cnmBekliyoruz bakalım zaten yapabilecek bir şey yok
Sağol canım inşallah ben o duyguyu tattım allah tez zamanda sizlere verir kulağınız senlenirHakkında hayırlı haberler bebisler duyarız inşallah cnm
Sağol canım Allah razı olsunSağol canım inşallah ben o duyguyu tattım allah tez zamanda sizlere verir kulağınız senlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?