canım 1 hafta ful hergun gir ilişkiyeKIZLAR BENİM KLOMEN KULLANMAM BİTTİ DÜN DOKTOR BAKTI 21MM OLMUŞ İĞNE VERMEDİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ HAYIRLISI BAKALIM :)
Sperm sayıısı nedeniyle sıkıntı olmazmı canım yacanım 1 hafta ful hergun gir ilişkiye
canım nasılsın neler yapıyorsun? selamlar sevgilercanım geldim dr dan yawrularımın 4 ünün de kalbi atıyor ..rabbime sonsuz şükür ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki çok korkuyorum..Allah ım yardım etsin bana ne diim
Erken gebeliği gösteriyormuş ve de doğru çıktı. Buradanda bu haberi vereyim hemen gebelik testi aldım ikiside kopkoyu çıkınca kan versim 900 lerde çıktı. Ben de çatlatma ipnesi ile tedavi oldum ikinci ayımda oldu. Bu tüzden söylemek istedim benimle aynı yoldan giden herkesin başına darısı.Arkadaşım neden ovulasyon testi yaptinki adetin geciktiyse
canım sen gir benım doktorumd aıkı gun soeldı ama dger gunlerde gır sansın artsın dedı o kadar spermcıkten 1 tanesı dolenıcek cnm :)Sperm sayıısı nedeniyle sıkıntı olmazmı canım ya
amin canım cok saol ınsallah benımde adet gunum cuma gunu olmıyım dıye dua edıyorumErken gebeliği gösteriyormuş ve de doğru çıktı. Buradanda bu haberi vereyim hemen gebelik testi aldım ikiside kopkoyu çıkınca kan versim 900 lerde çıktı. Ben de çatlatma ipnesi ile tedavi oldum ikinci ayımda oldu. Bu tüzden söylemek istedim benimle aynı yoldan giden herkesin başına darısı.
Canım çok sevindim allahım sağlıkla ihale kucağına almayı nasip etsinErken gebeliği gösteriyormuş ve de doğru çıktı. Buradanda bu haberi vereyim hemen gebelik testi aldım ikiside kopkoyu çıkınca kan versim 900 lerde çıktı. Ben de çatlatma ipnesi ile tedavi oldum ikinci ayımda oldu. Bu tüzden söylemek istedim benimle aynı yoldan giden herkesin başına darısı.
Erken gebeliği gösteriyormuş ve de doğru çıktı. Buradanda bu haberi vereyim hemen gebelik testi aldım ikiside kopkoyu çıkınca kan versim 900 lerde çıktı. Ben de çatlatma ipnesi ile tedavi oldum ikinci ayımda oldu. Bu tüzden söylemek istedim benimle aynı yoldan giden herkesin başına darısı.
Teşekkür ederim canım etmem mi :) ben neden klomen vermedi acaba hiç onu neden kullanıyosunuz :)Tebrık ederım canım öncelıkle ,
Ayy ben de bu ay ıkıncı kez catlatma ıgnesı vurulacam , klomen ınbugun son gunu :)
Dua et bızlere de...
Test yap bence günü geçti miBenimde iğneden sonra 16.günüm hala adet olmadım.korkmaya başladım kist falan olur mu diye
Teşekkür ederim canım etmem mi :) ben neden klomen vermedi acaba hiç onu neden kullanıyosunuz :)
Teşekkür ederim canım etmem mi :) ben neden klomen vermedi acaba hiç onu neden kullanıyosunuz :)
Yarın son günüm geçen ay 8 inde olmuştum cunkuTest yap bence günü geçti mi
Canım ban doktor dedi ki rahmin ince sol yukurtalıkların çalışmıyo gibi ya sabır dedim devam ettim daha iyi bi yere gitmeyi düşünüyodum en son 15 mm iken gittim estrofem verdi 3 gün sonra çağırdı 18 olmuş dedi o gün yaptırdım iğneyi zaten. Bi de ilk tesavide bi tane sağda ikincide iki tane sağda dedi birisi iyi durumda dedi hatırladığım kadarı ile.canım bırde bısey daha merak ettım , çatlatma ıgnesı vuruldugunda yumurtaların kaç mm dı kactaneydı bılıyormusun .
Bu ay benımde ıkıncı catlatma ıgne denemesı olacak .Canım ban doktor dedi ki rahmin ince sol yukurtalıkların çalışmıyo gibi ya sabır dedim devam ettim daha iyi bi yere gitmeyi düşünüyodum en son 15 mm iken gittim estrofem verdi 3 gün sonra çağırdı 18 olmuş dedi o gün yaptırdım iğneyi zaten. Bi de ilk tesavide bi tane sağda ikincide iki tane sağda dedi birisi iyi durumda dedi hatırladığım kadarı ile.
Patlatma iğnesi bir defa kullanılıyor yani ayda 1 kez eğer gebelik olusmassa diğer şu tekrar deniyorlarkizlar peki bu catlatma ignesi disin da yumurta catlatmak icin baska ilac tedavisi varmi hap gibi dr um bana kanaman oldugun da gel catlatmak icin ilac vericem sana dedi igneden mi bahsetti acaba yoksa surekli kullanabilcegim bi ilacmidir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?