Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

canım geldim dr dan yawrularımın 4 ünün de kalbi atıyor ..rabbime sonsuz şükür ama kendimi o kadar kötü hissediyorum ki çok korkuyorum..Allah ım yardım etsin bana ne diim
canım nasılsın neler yapıyorsun? selamlar sevgiler

Arkadaşım neden ovulasyon testi yaptinki adetin geciktiyse
Erken gebeliği gösteriyormuş ve de doğru çıktı. Buradanda bu haberi vereyim hemen gebelik testi aldım ikiside kopkoyu çıkınca kan versim 900 lerde çıktı. Ben de çatlatma ipnesi ile tedavi oldum ikinci ayımda oldu. Bu tüzden söylemek istedim benimle aynı yoldan giden herkesin başına darısı.

amin canım cok saol ınsallah benımde adet gunum cuma gunu olmıyım dıye dua edıyorum

Canım çok sevindim allahım sağlıkla ihale kucağına almayı nasip etsin

Benimde iğneden sonra 16.günüm hala adet olmadım.korkmaya başladım kist falan olur mu diye

Tebrık ederım canım öncelıkle ,

Ayy ben de bu ay ıkıncı kez catlatma ıgnesı vurulacam , klomen ınbugun son gunu :)

Dua et bızlere de...

Tebrık ederım canım öncelıkle ,

Ayy ben de bu ay ıkıncı kez catlatma ıgnesı vurulacam , klomen ınbugun son gunu :)

Dua et bızlere de...
Teşekkür ederim canım etmem mi :) ben neden klomen vermedi acaba hiç onu neden kullanıyosunuz :)

Teşekkür ederim canım etmem mi :) ben neden klomen vermedi acaba hiç onu neden kullanıyosunuz :)

canım bırde bısey daha merak ettım , çatlatma ıgnesı vuruldugunda yumurtaların kaç mm dı kactaneydı bılıyormusun .

canım bırde bısey daha merak ettım , çatlatma ıgnesı vuruldugunda yumurtaların kaç mm dı kactaneydı bılıyormusun .
Canım ban doktor dedi ki rahmin ince sol yukurtalıkların çalışmıyo gibi ya sabır dedim devam ettim daha iyi bi yere gitmeyi düşünüyodum en son 15 mm iken gittim estrofem verdi 3 gün sonra çağırdı 18 olmuş dedi o gün yaptırdım iğneyi zaten. Bi de ilk tesavide bi tane sağda ikincide iki tane sağda dedi birisi iyi durumda dedi hatırladığım kadarı ile.

kizlar peki bu catlatma ignesi disin da yumurta catlatmak icin baska ilac tedavisi varmi hap gibi dr um bana kanaman oldugun da gel catlatmak icin ilac vericem sana dedi igneden mi bahsetti acaba yoksa surekli kullanabilcegim bi ilacmidir ki

Bu ay benımde ıkıncı catlatma ıgne denemesı olacak .
Gecen ay 2 tane yumurtam gelısmıstı bıtanesı 23 mm bıtanesı 18 mm dı :) banada bıtanesı ıyı durumda demıstı .
Bu ay bakalım ne dıyecek kac tane yumoş oluştu

kizlar peki bu catlatma ignesi disin da yumurta catlatmak icin baska ilac tedavisi varmi hap gibi dr um bana kanaman oldugun da gel catlatmak icin ilac vericem sana dedi igneden mi bahsetti acaba yoksa surekli kullanabilcegim bi ilacmidir ki
Patlatma iğnesi bir defa kullanılıyor yani ayda 1 kez eğer gebelik olusmassa diğer şu tekrar deniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…