tamm canım benımHayırlısı inşallah sonuç yaz
Slm kızlar ben yeni katıldı araniza. Uzun zamandır araştırıyorum benim yaşadığım sorunu yaşayıp hamile kalan varmı diye.benim 2yildir bebegim olmuyor ilk 1.yılda normal yolla hamile kaldım ama 4.haftada düştü ki zaten değerler çok dusuktu.1.yıldan sonra doktora gittik bütün testler yapıldı esimde ve bende herşey normal çıktı taaki rahim filmi çekinen kadar.sağ tüp tikaliymis.sonra tedavi olmaya başladım doktor sağlıklı kadınlara gore hamile kalma şansın yüzde elli dedi.klomen catlatma iğnesi ve aşılama önerdi.ilk aşılama tutmadı asılmadan 12gun sonra regli oldum,o ay kist oluşmuş doktor 1ay ara vericez dedi ara verdikten 1ay sonra tekrar regli oldum yine tedaviye başladık bakalım bu 2.aşilamam Rabbim nasip etsin hepimize hepimiz için bolca dua ediyorum.
Canım hoş geldin benim de sağ tüpüm tikali doğal yollardan hamile kaldım. Evet diğer kadınlara göre şansız biraz daha az ama imkansız değil allah yardımcımız olsun[/Q]
Hosbulduk canim.amin inşallah.sen aşılama denedinmi ve ne zamandır deniyosunuz
amin inşallahAllah hepimizin gönlüne gore versin inşallah
2 nin üstü hamileliğr girer canım ben gecen ay iğneden sonra 12.Ci gün yağdığımda 5.82 cıkmısdı ama tutunamadı maalesefKizlar sonucu simdi aldim 5.12 cok srsda kldim bol bol da ediyorum ins benegim olur diyr
kızlar ben bugun kırmızıları gördüm. Bu ay nasip değilmiş. Şimdi tekrar klomene baslayacaz hayırlısını versin inşallah
2. olacak canım pazartesi klomene baslayacam 22 sinde kontrol olacak bakalımÜmidi kesmek yokkkk yola devam :)
Moralını hıc bozmamıssın takdır ettım walla .Bu ay kacıncı klomen tedavın .Benım bu ıkıncı denememde yarın benımde kontrolum var yumoşlara bakacak doktor amca .
2. olacak canım pazartesi klomene baslayacam 22 sinde kontrol olacak bakalım
anlıyorum canım bende 1 sene beklemiştim ilk bebek için uzun bir süreçti.artık bizim bebeğimiz olmuyor dediğimde olmuştu sürpriz geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?