İnşallah canim bebislerimiz göbişlerimizde olur..ben rahim filmi cektirdim canim maalesef sağ tüp tıkalı cikti
Aaa nasıl pekı anlat , cumartesı gunu yıne kontrolum vardı doktorum 3.klomenıde denerız eger olmazsa rahım fılmı ıstıycem dedı . bende ınternetten arastırmaya basladım ama cok agrılı zor bır ıslem oldugunu soyleyenler cok fazla
, senınkı nasıl gectı .
Evet doğru söylemişler gerçekten çok ağrılı bi işlem. Ben hiç araştırmadan gittim nasıl olduğunu bilmiyordum normal film cekecekler sandım tabiki öyle olmadı.15,20dakika kadar sürüyor içine sıvı akitiyorlar tüplere kadar gidiyor o sıvı işte o an çok fena agrin oluyo. Beni uyuşturmamisti doktor işlem sırasında ağrı kesici verdi ama ne fayda..ongun boyu çok agrim oldu kanamam da olmuştu..zor bi işlem sırasında yanı eğer uyusturuluyorsa uyustur bence..inşallah gerek kalmaz hamile kalirsinAaa nasıl pekı anlat , cumartesı gunu yıne kontrolum vardı doktorum 3.klomenıde denerız eger olmazsa rahım fılmı ıstıycem dedı . bende ınternetten arastırmaya basladım ama cok agrılı zor bır ıslem oldugunu soyleyenler cok fazla
, senınkı nasıl gectı .
Katiliyorum canim benim tedavi oluşumun 2.yılı ve ilk 1yil rahim filmi çekilmeden sürekli ilaç kullandım baktım olacak gibi değil doktorumu değiştirdi ilk muanede rahim filmi ve troid bezi testi istemistinormalde rahim filmi en öcelikle çekilmesi gereken birşey oakadr hormonu alıpta olmazsa yazık günah. ya tüplerde sıkıntı varsa umarım yoktur tabi ama doktor zamnından almış olacak . hayırlısı olsun valla ne deyim umarım gerek kalmaz rahim filmine . çünkü geçen hastaneye gittiğimde bi byanın 9 yıldır çocugu olmuo hiç bi doktorda rahim flmi dememiş . okadar tedavi uygulamışlar olmamış . bu hastane değiştirince rahim filmi istemişler ve tüpler tıkalıymış. yani uzun oldu biraz ama doktorlar bazen önemli şeyleri göz ardı edio
Canım bende çektirdim rahim filmi öyle çok acılı bi işlem değil 5 10 dk sürüyor. Ama rahim içine katater yerleştiriyorlar biraz acı veren o başka hiç bir şey yok .film çekilmek için adet bittikten ilk beş bu içinde gitmeniz lazım ilişki olmadan en azından bana öyle soylemislerdiBana tesellı vermek ıcın demıyorsun demı :) ne boyutta acısı , kımısı adet sancısına benzetıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?