Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

İnşallah canim bebislerimiz göbişlerimizde olur..ben rahim filmi cektirdim canim maalesef sağ tüp tıkalı cikti

Aaa nasıl pekı anlat , cumartesı gunu yıne kontrolum vardı doktorum 3.klomenıde denerız eger olmazsa rahım fılmı ıstıycem dedı . bende ınternetten arastırmaya basladım ama cok agrılı zor bır ıslem oldugunu soyleyenler cok fazla
, senınkı nasıl gectı .

normalde rahim filmi en öcelikle çekilmesi gereken birşey oakadr hormonu alıpta olmazsa yazık günah. ya tüplerde sıkıntı varsa umarım yoktur tabi ama doktor zamnından almış olacak . hayırlısı olsun valla ne deyim umarım gerek kalmaz rahim filmine . çünkü geçen hastaneye gittiğimde bi byanın 9 yıldır çocugu olmuo hiç bi doktorda rahim flmi dememiş . okadar tedavi uygulamışlar olmamış . bu hastane değiştirince rahim filmi istemişler ve tüpler tıkalıymış. yani uzun oldu biraz ama doktorlar bazen önemli şeyleri göz ardı edio

Evet doğru söylemişler gerçekten çok ağrılı bi işlem. Ben hiç araştırmadan gittim nasıl olduğunu bilmiyordum normal film cekecekler sandım tabiki öyle olmadı.15,20dakika kadar sürüyor içine sıvı akitiyorlar tüplere kadar gidiyor o sıvı işte o an çok fena agrin oluyo. Beni uyuşturmamisti doktor işlem sırasında ağrı kesici verdi ama ne fayda..ongun boyu çok agrim oldu kanamam da olmuştu..zor bi işlem sırasında yanı eğer uyusturuluyorsa uyustur bence..inşallah gerek kalmaz hamile kalirsin

Katiliyorum canim benim tedavi oluşumun 2.yılı ve ilk 1yil rahim filmi çekilmeden sürekli ilaç kullandım baktım olacak gibi değil doktorumu değiştirdi ilk muanede rahim filmi ve troid bezi testi istemisti

Ayy kızlar saolun ya bılgılendırdıgınız ıcın benım bugun kontrolum var doktora sorayım bı uyutularak yapıyorlarsa yapsınlar , bu ay olmazsa ıstıyeyım fılmı 1 ay daha beklemeyeyım . ya aslında bende 10 aydır bebıs ıcın ugrasıyorum . ama ilk 6 ay ksıtlerım vardı onları temızlemek ıcın ugrasmıstık , ayy bılmıyorum bu ay ınsallah gerek kalmaz da hamile kalırım . Kalırız ınsallah .

Aynen öyle iyi yapmışsın :))) bide rahim filmi okadar uzun sürmüo ya benim ki 2 3 dkda bitmişti acılı olan kısmı sonra birşey yok dayanılabilecek bi acı korkma yani:)

Bana tesellı vermek ıcın demıyorsun demı :) ne boyutta acısı , kımısı adet sancısına benzetıyor .

yok canım ya :))) bak sadece ilacı verirken rahimde baskı oluo o zman sancıyı hisssediosun ama okadar kısa sürüoki sonra rahatlıosun zaten kanaman olablir benim iki gün sürmüştü ama böle leke lekeydi yani acı eşiğiylede alakalı ben dayanamam normalde ama dayandım korkma:)) buna dayanamıosak douğumu nasıl yapcaz her şey bebeklerimiz içinnnn:)) bide kısa süreli bişey için anestezi alman çok gereksiz bence içini rahat tut fazla okumayaya çalış git ve çektir:)

Bana tesellı vermek ıcın demıyorsun demı :) ne boyutta acısı , kımısı adet sancısına benzetıyor .
Canım bende çektirdim rahim filmi öyle çok acılı bi işlem değil 5 10 dk sürüyor. Ama rahim içine katater yerleştiriyorlar biraz acı veren o başka hiç bir şey yok .film çekilmek için adet bittikten ilk beş bu içinde gitmeniz lazım ilişki olmadan en azından bana öyle soylemislerdi

Gunaydın Kızlar ,

Ayyy ne guzel uzun uzun anlatmıssınız saolun kızlar :) katater 2 defa takıldı bılıyorum onun ıcın cok fazla bır acısını gormedım ben belkı doktorumun nazıklıgındendır :)
okumuycam ama arastırdıkca ınsan korkuyor .
dun 6 da kontrolum vardı yumurtalarım yeterlı boyuta gelmıs catlatma ıgnesını vuruldum .( bu ay 2.klomen ve catlatma ıgnesı ) doktor bu ay cok umutluyum dedı senden verdı gazııı umutlarım yeşerdı yanı ıyıce :) bıde 3 gun boyunca gorev verdı ilişki :) ayyyy işe gelmeden once gorevı tamamladık ama ne zor sabahın 6 sında , bırde mecburı gıbı oluyorsun cok kotu oluyor .

Günaydın kızlar
Günün güzellikleri hep sizi bulsun kalbiniz mutlu yüzünüz neşeyle dolsun

Gunaydın kızlar ,

Son iş günü haftasonu geldı , cok mutluyum onun ıcın , nasılsınız bakım ?

Adete 9 gün kaldı günler geçmiyo kasık ağrıları bitmiyo çatlatma iğnesi sonrasıda aynı sancılar vardı

Beninde bugün kontrolüm vardı , çatlatma iğnesi yapılalı 6.günüm , Doktorum yumurtanın catladiginı ve büyüklüğü şeklinin iyi olduğunü söyledi , kist mi bebek mi olduğunu bekleyeceğiz dedi , umut verici konuştu sanki hamileymisim hissi uyandırdı , bilmiyorum ya tuhaf bir hal icindeyim

Kızlar bırsey soracam sıze , klomen ve catlatma ıgne tedavısı ıle hamiş olanlara bu sorum , kaçıncı gununuzde belırtılerınız basladı . ne belırtınız vardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…