2 nin üstü hamileliğr girer canım ben gecen ay iğneden sonra 12.Ci gün yağdığımda 5.82 cıkmısdı ama tutunamadı maalesef
Insallah cnm daha adet belirtisi yok yarin bida kan yapcam bakim ne cikicakMerve_mm canim allah gönlüne gore versin inşallah ama degerlere gore 10nun altında gebelik sayilmiyor,yeni gebelik oluşuyor olabilir.inşallah yarabbim inşallah olur..
Canım kendini bu kadar strese sokma unutma veren allah alanda allah nasip ederse heşey olur kaç günün kaldı adetineInsallah cnm daha adet belirtisi yok yarin bida kan yapcam bakim ne cikicak
Cnm gecti persembeydiCanım kendini bu kadar strese sokma unutma veren allah alanda allah nasip ederse heşey olur kaç günün kaldı adetine
bugun bıda yaptım 7,24 offfCnm gecti persembeydi
Canim üzülme sakin,allahtan hayirlisi. Bu sefer olur inşallah canimkızlar ben bugun kırmızıları gördüm. Bu ay nasip değilmiş. Şimdi tekrar klomene baslayacaz hayırlısını versin inşallah
Hadi bakalım inşallah çatlar yumoslarin iğneye gerek kalmazKızlar bugun kontrolum vardı , cok fazla yumurtam oluşmus , 2 tane sı daha buyuk dıgerlerıne göre , doktor sen cok ıyı bır tavuksun dedı :) Şakacı neşelı brı doktorum var bu arada cok sevıyorum , pazartesı gunu de kontrolum var eger catlamazsa catlatma ıgnesı vurulacam pazartesı gunu
Çok geçmiş olsun bilirim o duyguyu bizde geçen ay hastane dönüşünde kaza yapmıştık.çok şükür ki size bisey olmamış allah beterinden korusun inşallahBugun kontrol dönüşünde de kaza yaptımcok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .
Geçmiş olsun güzelim...Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptımcok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .
Çok geçmiş olsun bilirim o duyguyu bizde geçen ay hastane dönüşünde kaza yapmıştık.çok şükür ki size bisey olmamış allah beterinden korusun inşallah
Geçmiş olsun güzelim...
İçini ferah tut canim inşallah olur umudunu kaybetme..benimde 2.aşilamam klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3tane yumurta vardı 2si 18mm di umudum var inşallah pozitif olur sonuç.. Hepimiz için diliyorum bu sonucuBENDE KLOMEN KULLANDIM BU AY DR YUMURTALARIN ÇOK OLMUS DEDI UCUZ BESİZ DEDI İĞNE VERMIYORUM KENDİ ÇATLASIN DEDI IKIZ OLMA IHTIMALI VAR DEDI AMAN TEK OLSUNDA GECEN AY İĞNE OLDUM AMA HUSRAN BILEMIYORUM ARTIK O YUZDEN HIC IHTIMAL VERMIYORUM....
İnşallah canim bebislerimiz göbişlerimizde olur..ben rahim filmi cektirdim canim maalesef sağ tüp tıkalı ciktiKızlar benımde bugun randevum var 6 da doktora , ager catlamamıssa ıgne yapacak çatlatma ıgnesı . Bu 2.ayım benımde ınsallah göbüşlerimiz dolar bu ay .
bu arada HSG rahım fılmı cektıren var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?