Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merve_mm canim allah gönlüne gore versin inşallah ama degerlere gore 10nun altında gebelik sayilmiyor,yeni gebelik oluşuyor olabilir.inşallah yarabbim inşallah olur..
Insallah cnm daha adet belirtisi yok yarin bida kan yapcam bakim ne cikicak

Kızlar bugun kontrolum vardı , cok fazla yumurtam oluşmus , 2 tane sı daha buyuk dıgerlerıne göre , doktor sen cok ıyı bır tavuksun dedı :) Şakacı neşelı brı doktorum var bu arada cok sevıyorum , pazartesı gunu de kontrolum var eger catlamazsa catlatma ıgnesı vurulacam pazartesı gunu

Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptım cok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .

Hadi bakalım inşallah çatlar yumoslarin iğneye gerek kalmaz

Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptım cok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .
Çok geçmiş olsun bilirim o duyguyu bizde geçen ay hastane dönüşünde kaza yapmıştık.çok şükür ki size bisey olmamış allah beterinden korusun inşallah

Geçmiş olsun güzelim...

Çok geçmiş olsun bilirim o duyguyu bizde geçen ay hastane dönüşünde kaza yapmıştık.çok şükür ki size bisey olmamış allah beterinden korusun inşallah

Cok tesekkur ederım canım benım evet verılmıs sadakamız varmıs bıze bısey olmadı , Insallah Allah gonlumuzden gecenı guzel eyler .

BENDE KLOMEN KULLANDIM BU AY DR YUMURTALARIN ÇOK OLMUS DEDI UCUZ BESİZ DEDI İĞNE VERMIYORUM KENDİ ÇATLASIN DEDI IKIZ OLMA IHTIMALI VAR DEDI AMAN TEK OLSUNDA GECEN AY İĞNE OLDUM AMA HUSRAN BILEMIYORUM ARTIK O YUZDEN HIC IHTIMAL VERMIYORUM....

İçini ferah tut canim inşallah olur umudunu kaybetme..benimde 2.aşilamam klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3tane yumurta vardı 2si 18mm di umudum var inşallah pozitif olur sonuç.. Hepimiz için diliyorum bu sonucu

Kızlar benımde bugun randevum var 6 da doktora , ager catlamamıssa ıgne yapacak çatlatma ıgnesı . Bu 2.ayım benımde ınsallah göbüşlerimiz dolar bu ay .

bu arada HSG rahım fılmı cektıren var mı ?

İnşallah canim bebislerimiz göbişlerimizde olur..ben rahim filmi cektirdim canim maalesef sağ tüp tıkalı cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…