Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

O
Canım iyiyim sn nasilsin
İyi diim iyi olayim ama pek iyi değilim,dün bugün adet olmam lazımdı henüz olmadim hassas erken gebelik testi yaptım maalesef negatif canim sıkıldı ya aşilamanin 11.günü bugün.26gunde 1adet oluyorum ben yanı bugün gunum

umarım iyi sonuçlar ALIRSIN bende iğne vurulalı 12 gün oluyo ayrıyız 26 günde adet oluyorum cumartesi adet günüm bende çok kasık ağrısı var sende de oluyomu ayrıca geç döllenme denen bi durum var belki seninde öyle olduysa ondan negatiftir

Dune kadar kasik bel ve sırt ağrısı vardı bugün hiç bisi yok akintim var çok umudum yok maalesf

Dune kadar kasik bel ve sırt ağrısı vardı bugün hiç bisi yok akintim var çok umudum yok maalesf
Sende bendensin aslında için kıpır kıpır ama sonucu negatif olur diye kötüsüne hazırlıyoruz kendimizi senin ağrılar bitmiş benim hala bitmedi doktora gitsem yumurtadan falan anlamaz mı acaba tutup tutmadıgını

Daha anlaşılmaz sanırım canim.aynen bu benim kaçıncı hayal Kırıklığım ondan şimdiden alistiriyorum kendimi.bu 2.aşilamam ilkinde adet olduğum zaman çok kotu olmuştum şimdi daha iyiyim. İnşallah senin bebis tutunmuştur canim

İnşallah canım emin ben 3 yıldır tedavi görüyorum çok sıkıldım yoruldum ama yinede devam ediyoruz hadi bakalım önce senden hayırlı haber bekliyorum sonra kısmetse benden

Boncuk inşallah sende bebişine kavusursun , bende 10 aydır bebis istiyoruz .bu ay 2.çatlatma iğnesi vuruldum

Boncuk inşallah sende bebişine kavusursun , bende 10 aydır bebis istiyoruz .bu ay 2.çatlatma iğnesi vuruldum
İnşallah canım ya allah her isteyene versin hayal kırıklığı çok zor adete az zaman kaldı stresden ölüyorum bide kasımdaki ağrılar ümitlerimi bitirito malesef

Benimde 8.günüm iğne olaliiiiiiiii offf zaman geçmiyor
Allah yardım etsin ne diyeyim valla daralddım herkez iğne oldum bebek olacakmı aşılama oldu bebek olacakmı hap kullandım bebek olacakmı hey allahım bide hiç beklemeden gelse şu bebeler ya varya bizim yumurtaları kafaya takıyoruz hep çatladımı tuttumu iyide o milyonlarca sperm nası bi beyne sahip ki o yumurtayı bulamıyo te allam yarepbim

Gunaydınlar canım ,

Benı güldürdün sabah sabah :) o yumurtaları bır elıme gecırsem dövecem :) cok bekletıyorlar bızı .

Arkadaşlar benimde eşiminde hiç bir ğroblemimiz olmamasına rağmen 6aydır çocuk istiyoruz olmadı.dr Um bu ay klomene başlayalım ardından çatlatma iğnesi yapalım dedi ama yaptırmak konusunda çok kararsızım.hiç bir problemimiz yok eşimle gayet sağlıklıyız.benim durumumda olan var mı acaba

İnşallah canım ya allah her isteyene versin hayal kırıklığı çok zor adete az zaman kaldı stresden ölüyorum bide kasımdaki ağrılar ümitlerimi bitirito malesef
Bugün yarın belli olur canim ayniyiz ya kendimden biliyorum:) acayip şişlik var karnında karnimin alk bolgesi agriyo dünden beri bide kalça kemigim.sendede akıntı varmi

BENDE BEKLEMEDEYIM GECEN AY ÇATLAMA İĞNESİ OLMUSTUM YUMURTADA GAYET BUYUKTU SONUÇ HUSRAN BU AY SADECE KLOMEN VERDI KONTROLE GITTIGIMDE 4-5 TANE YUMURTA OLUSMUS BUYUMUŞLERDE İKİZ OLABILIR DEDI O YUZDEN İĞNE VERMICEM KENDILERI CATLASIN DEDI AMA BENIM HIÇ UMUDUM YOK ADET TARİHIME 7 GUN KADI BAKALIM HAYIRLISI

Ya bu klomene neden başladınız ne probleminiz vardı?ben kararsızım lütfen yardımcı olun

CANIM BENIM BIZDEDE PROBLEM YOK HERSEY TEMİZ FAKAT OLMUYOR BIRTANE VAR IKINCIYI ISTIYORUM YOK ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM YINE OLMADI BU AY KLOMEN KULLANDIM BEKLIYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…