Anladım hayirli olsun tekrardan bende yapmak istemiyorum test inşallah sabrederimTesekkür ederim isteyen herkes kavusur insallah evet iğne ile kaldım 14 gün sonra idrarda görfüm15. Gün kan testi yaotırdım 19. Gün yapmıstım çıkmamıstı
Yok canım olur tabi Allah veriyor sonuçta her turlu olur ama iğneden sonra o kadar saat sonra yumurta çatliyor mus o yüzde çatlama olduğun da ilişki öneriliyor mus o yuzden yani saati geçerse kesinlikle olur olmaz bilemeyizBU TEDAVİ HAKKINDA BİLMEDİĞİM OKADAR ÇOK ŞEY VARKİİ..BAKALI DOKTORUM BENDE NASIL BİR YOL İZLEYECEK..BU AY SAĞLIKLI YUMURTLAMA OLUYORMU ONU TAKİP EDECEĞİ İÇİN UMUT YOK TABİ AMA ÖNÜMÜZDEKİ AY BELLİ OLUR ARTIK..NASIL YANİ SAATLE Mİ İLİŞKİYE GİRİLECEK SAAT KAÇINCA TUTMUYORMU
ANLADIM CANIMM ALLAH BÜYÜK BEKLİCEZYok canım olur tabi Allah veriyor sonuçta her turlu olur ama iğneden sonra o kadar saat sonra yumurta çatliyor mus o yüzde çatlama olduğun da ilişki öneriliyor mus o yuzden yani saati geçerse kesinlikle olur olmaz bilemeyiz
Gercekten beklemek çok zor kızlar rabbim sabır versin senin yine ax kalmış benim ooo 14 gün var daha yeni yaptirdim igneyiMerhaba kizlar bende 7 gün önce 2. Catlatma iğnesi vuruldum ve zaman gecmiyo ve iki tane çikolata kistim var
Senin ilk ıgne mi canim ben 7 aydir uğraşıyorum eylül de ilk igneyi oldum 1 ay ara verdim bu ay tekrar aslında bu şekilde daha çok psikolojim bozuluyo sürekli bunu düşünüyorumGercekten beklemek çok zor kızlar rabbim sabır versin senin yine ax kalmış benim ooo 14 gün var daha yeni yaptirdim igneyi
Aynı ben hayır Canim benim 4-5. Denemem dokunsalar aglayacagim sürekli bekliyorum daha dün oldum iğneyi simfi 14 gün bekleyeceğiz bakalımSenin ilk ıgne mi canim ben 7 aydir uğraşıyorum eylül de ilk igneyi oldum 1 ay ara verdim bu ay tekrar aslında bu şekilde daha çok psikolojim bozuluyo sürekli bunu düşünüyorum
Moralini yüksek tut canım üzme kendini Rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallahAynı ben hayır Canim benim 4-5. Denemem dokunsalar aglayacagim sürekli bekliyorum daha dün oldum iğneyi simfi 14 gün bekleyeceğiz bakalım
Allah yardımcımız olsun canım Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla tez zamanda versin inşallahAynı ben hayır Canim benim 4-5. Denemem dokunsalar aglayacagim sürekli bekliyorum daha dün oldum iğneyi simfi 14 gün bekleyeceğiz bakalım
Ben 12. Saat 36. Saat ve bugün degerlendirecegim zaten yarın nobetciyim dinlenecegiz sonra tekrar gün aşırı devamsen çalışmalarına devam et gerisi allaha kalmış canım ama boş geçme derim.
ağrın varsa es gecmeKızlar bugün benimde sol kasigimda ağrım var çatlatma iğnesi pazartesi yaptirdim ya bugün yumurtlama testi yaptım fotoğraf yukleyemedim ikisi de kırmızı acabs şimdi mi yumurtlayorum ne dersiniz iki gündür de çalışma var ama eşim çok hasta Grip olmuş bilmiyorum ne yapsam
En çok bugün ağrım vsr eşim de Grip nasil olscaksaAğrı
ağrın varsa es gecme
Bencede es geçme hasta falan idare edeceksiniz artık benim dr 1 saat içinde sonra da 36. Saate önermisti bu ay tutar inşallah hepimiz bebislenirizKızlar bugün benimde sol kasigimda ağrım var çatlatma iğnesi pazartesi yaptirdim ya bugün yumurtlama testi yaptım fotoğraf yukleyemedim ikisi de kırmızı acabs şimdi mi yumurtlayorum ne dersiniz iki gündür de çalışma var ama eşim çok hasta Grip olmuş bilmiyorum ne yapsam
İnşallah canım .. ilk bur saat mi dedi dr unBencede es geçme hasta falan idare edeceksiniz artık benim dr 1 saat içinde sonra da 36. Saate önermisti bu ay tutar inşallah hepimiz bebisleniriz
Evet ilk 1 saat sonra 36 sonra gunasiriİnşallah canım .. ilk bur saat mi dedi dr un
Kaç mm yumurtan canimEvet ilk 1 saat sonra 36 sonra gunasiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?