Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Benim 21 ve 17 mm di bugün sabah iğne yaptirdim bu benim 4. Falan oldu

Ben geçme hafta sali günü oldum doktor gün asri ilişki dedi bir hafta oldu adetume de bir hafta kaldi bakalım nasip

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben Pcos hastasıyım ve daha önce klomen tedavisi gördüm bi kez ama hİç yumurtam gelişmemişti şimdi kilo verdim biraz ve metofin denilen bi şeker ilacı kullanıyorum tekrar klomen tedavisi olmak istiyorum ama iki aydır adet olmuyorum adet olmayı beklememem mi gerekiyor tedavi için doktor ilaca başlamaz mı acaba daha fazla beklemek istemiyorum artık

Yüksek ihtimalle hamilesin canim idrar testinde pek pozitif sonuç cikmaz
kIZLAR HAMİLEYİM. kan testi 135 çıktı. pco hastasıyım. puregon ile yumurtamı büyüttük sonrasında ovitrelle ile çaltlatma ığnesi oldum. 10. günü test yaptım negatif çıktı. 15. gün tekrar test yaptım silikte olsa pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım. Pozitif. Bu sırada pco olduğum için duphaston kullandım.

Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah evine mutluluk huzur getirsin

Hayirli olsun Rabbim kucağına da almayi nasip etsin inşallah sen ilk çatlatma iğne ile mi hamile kaldın şimdi iğneden ne kadar sonra öğrendin

Hayirli olsun Rabbim kucağına da almayi nasip etsin inşallah sen ilk çatlatma iğne ile mi hamile kaldın şimdi iğneden ne kadar sonra öğrendin
Tesekkür ederim isteyen herkes kavusur insallah evet iğne ile kaldım 14 gün sonra idrarda görfüm15. Gün kan testi yaotırdım 19. Gün yapmıstım çıkmamıstı

Zor ama dene bence ben sabah 8 de yapmıstım iğneyi ertesi gün sabah 8 skşam 8 ve diğer gün sabah 8 i kaçırmadım
Canim ben 24. Saati kaçırdım saat 10daydi ben çalışıyordum 36. Saate kısmet artık inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…