Benim 21 ve 17 mm di bugün sabah iğne yaptirdim bu benim 4. Falan olduHoş geldin genelde yumurta 18 veya0 mm ulaşınca patlatma iğnesi veriyor doktor.ikilide 36 saat sonra öneriyorlar .Ama bunları yapıp hamile kalınacak diye bir şey yok nasip meselesi .Ben geçen ay hem kısmen hem iğne kullandım smart hamile kalamadim
Yüksek ihtimalle hamilesin canim idrar testinde pek pozitif sonuç cikmazDün olmam gerekiyordu. Kan testi yaptıracağım. İdrar testi pozitif ama kanda çıkmadan sevinmeyeceğim
Zamandır tedavi görüyorsun dr nedediBenim 21 ve 17 mm di bugün sabah iğne yaptirdim bu benim 4. Falan oldu
Bugun yaptirdim iğneyi bugün akşam ve bundan gün aşırı dediZamandır tedavi görüyorsun dr nededi
İğne olduğun gün ilişki oldu muBen geçme hafta sali günü oldum doktor gün asri ilişki dedi bir hafta oldu adetume de bir hafta kaldi bakalım nasip
Hayır iğneden 35-40 saat sonra ilişki öneriliyorİğne olduğun gün ilişki oldu mu
kIZLAR HAMİLEYİM. kan testi 135 çıktı. pco hastasıyım. puregon ile yumurtamı büyüttük sonrasında ovitrelle ile çaltlatma ığnesi oldum. 10. günü test yaptım negatif çıktı. 15. gün tekrar test yaptım silikte olsa pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım. Pozitif. Bu sırada pco olduğum için duphaston kullandım.Yüksek ihtimalle hamilesin canim idrar testinde pek pozitif sonuç cikmaz
Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallahkIZLAR HAMİLEYİM. kan testi 135 çıktı. pco hastasıyım. puregon ile yumurtamı büyüttük sonrasında ovitrelle ile çaltlatma ığnesi oldum. 10. günü test yaptım negatif çıktı. 15. gün tekrar test yaptım silikte olsa pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım. Pozitif. Bu sırada pco olduğum için duphaston kullandım.
Ben 12 saat sonra ve 36. Saati degerlendirecegim inşallahHayır iğneden 35-40 saat sonra ilişki öneriliyor
ben 24-36-48 denedim sonrasındada 1 gün ara verip 2 kere tekrarladıkBen 12 saat sonra ve 36. Saati degerlendirecegim inşallah
24 çok zor eşimde bende çalışıyorum çünkü 36 olur ancakben 24-36-48 denedim sonrasındada 1 gün ara verip 2 kere tekrarladık
Zor ama dene bence ben sabah 8 de yapmıstım iğneyi ertesi gün sabah 8 skşam 8 ve diğer gün sabah 8 i kaçırmadım24 çok zor eşimde bende çalışıyorum çünkü 36 olur ancak
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah evine mutluluk huzur getirsinkIZLAR HAMİLEYİM. kan testi 135 çıktı. pco hastasıyım. puregon ile yumurtamı büyüttük sonrasında ovitrelle ile çaltlatma ığnesi oldum. 10. günü test yaptım negatif çıktı. 15. gün tekrar test yaptım silikte olsa pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım. Pozitif. Bu sırada pco olduğum için duphaston kullandım.
Hayirli olsun Rabbim kucağına da almayi nasip etsin inşallah sen ilk çatlatma iğne ile mi hamile kaldın şimdi iğneden ne kadar sonra öğrendinkIZLAR HAMİLEYİM. kan testi 135 çıktı. pco hastasıyım. puregon ile yumurtamı büyüttük sonrasında ovitrelle ile çaltlatma ığnesi oldum. 10. günü test yaptım negatif çıktı. 15. gün tekrar test yaptım silikte olsa pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım. Pozitif. Bu sırada pco olduğum için duphaston kullandım.
Tesekkür ederim isteyen herkes kavusur insallah evet iğne ile kaldım 14 gün sonra idrarda görfüm15. Gün kan testi yaotırdım 19. Gün yapmıstım çıkmamıstıHayirli olsun Rabbim kucağına da almayi nasip etsin inşallah sen ilk çatlatma iğne ile mi hamile kaldın şimdi iğneden ne kadar sonra öğrendin
Canim ben 24. Saati kaçırdım saat 10daydi ben çalışıyordum 36. Saate kısmet artık inşallah tutarZor ama dene bence ben sabah 8 de yapmıstım iğneyi ertesi gün sabah 8 skşam 8 ve diğer gün sabah 8 i kaçırmadım
Canım 48i kaçırma o zaman doktorun verdiği aralıklara uymaya calış şansa bırakmaCanim ben 24. Saati kaçırdım saat 10daydi ben çalışıyordum 36. Saate kısmet artık inşallah tutar
48 saatte kaçacak büyük ihtimalle çünkü yarın da eşim çalışıyor yine rabbim kısmet artıkCanım 48i kaçırma o zaman doktorun verdiği aralıklara uymaya calış şansa bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?