Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bilmiyorum ki bişey söylemedi Dr 4 haftalık için yüksek bi değer mi?inşallah ikizdir

Kızlar bende tekrar test yaptım(gecen hafta salı günü yapmıstım tek çizgiydi) , busefer iki çizgiyi gördüm ama 2. çizgi silik, yarın kan testi yaptıracağım bu testler doğru gösteriyor mu?

Kızlar bende tekrar test yaptım(gecen hafta salı günü yapmıstım tek çizgiydi) , busefer iki çizgiyi gördüm ama 2. çizgi silik, yarın kan testi yaptıracağım bu testler doğru gösteriyor mu?

inşaallah hamilesindir muhtemelen doğrudur test ama kan testinden güzel haberleri alırsın inş

Tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk belirtilerin neler oldu akintin cogaldi mi
Valla bende pek bi belirti olmadı şuna hamile miyim değil miyim Beta hcg dışında bilmiyorum bile.dr belirtiler için erken olduğunu 6. Haftada başlayacağını söyledi.

Inşallah hamilesindir.hamileyken tek çizgi gösteriyor ama gebelik olmadan çift çiZgi gösterdiğini hiç duymadım

Inşallah canım hamlesindir adetin kaç gün var

Bu bölümde kimler çatlatma iğnesi olup bebeği oldu lütfen yazar misiniz bende beklemedeyim heyecanliyim

Klomrn sonrası yumurtalar ne kadarki çatlatma iğnesi vuruldunuz ve kaç st sonra ilişki oldu acaba
Hoş geldin genelde yumurta 18 veya0 mm ulaşınca patlatma iğnesi veriyor doktor.ikilide 36 saat sonra öneriyorlar .Ama bunları yapıp hamile kalınacak diye bir şey yok nasip meselesi .Ben geçen ay hem kısmen hem iğne kullandım smart hamile kalamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…