Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Hanimlar bu konulari biraz. Kenara bırakalım normal sohbet edelim maksat kafamiz dağılsin tanisalim mesela. Nerelisiniz ne is yaparsınız gerçek isimlerimiz neler bunlari konusalim biraz ne dersiniz

Biru 21 diğeri 17di canım
Benimki adetin 10. Gunu oldum iğneyi normal kontrole gitmiştim klomenden sonra bu kadar çabuk ıgne olacağını tahmin etmiyordum ilk defa bu ay boyle oldu ama rahim duvarı ince çıktı ve esdorfem verdi yanında yarın kesicem onu da ama adetime daha 12 gün var (

Hayirli olsun bebegin hamile kalmissin takviminde ne guzel. Kacinci igne kullanisindi. Bu benim ilk tedavim klomen kullanmadim 13.gun yum 18mm iken pregnyl oldum.

Benimde bugun ignemin 7. Gunu insallah bende hamile kalirim

Oyle deme olumlu düşün olmaxsa klomen hatta daha garanti puregon iğnesi denersin onunla gelişir yumurta
Her ay kendiliginden 1 yum olusuyor dr kasimda klomen ve pregnyl kullanicaz dedi olmazsa aralikta asilama. Ekimde rahim filmi cekindim insallah bu ay olurda bunlara gerek kalmaz insallah

Hayirli olsun bebegin hamile kalmissin takviminde ne guzel. Kacinci igne kullanisindi. Bu benim ilk tedavim klomen kullanmadim 13.gun yum 18mm iken pregnyl oldum.
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. İkinci iğnem de oldu ovitrelle ile. Klomen kullanmadım ben. Adetten sonra beş gün serephone kullandım 12. Günü gittim rahim kalınlaşınca verdi galiba iğneyi ama olmadı ilkinde 13. Günü yaptırdı sonrasında çağırdı. . 2. Sefer estrofem kullandım 3 gün sonra yine gittim adetin 16. günü gittim iğneyi de yapmıştım.

Insallah olur benimde cok heyecanliyim yum gelistirici kullanmadigimdan umudum azaliyo bazen hatta cat ignesinede bence gerek yoktu cunku zaten diger aylarda yumurtam gelisip catliyodu. Dr a boyle soyledigimde olsun yinede gebelige yardimci dedi ne demek istedi bilmiyorum.. insallah sagligiyla olur benimde bisey diyemiyorum

Yani iğne ile gününü biliyosun bencd daha iyi klomen zaten yumurta geliştirici değil mi. Bence sıkma canını benimde hep tek sağda gelişiyodu sol yumurtalık tembel rahimin ince dedi bir sürü şey dedi yani.

Hayirli olsun canım darisi başımıza inşallah ilk ignen eylüldemiydi ilki olmazsa ikinciye iğne yapılıyor demek

Yani iğne ile gününü biliyosun bencd daha iyi klomen zaten yumurta geliştirici değil mi. Bence sıkma canını benimde hep tek sağda gelişiyodu sol yumurtalık tembel rahimin ince dedi bir sürü şey dedi yani.
Klomen evet yum gelistirici 2-3yum olabilirmis benim tek yumurta klomensiz gelisti hayirlisi canim insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…