Biri 21 biri 22 ydi canım seninkiKaç mm yumurtan canim
Biru 21 diğeri 17di canımBiri 21 biri 22 ydi canım seninki
Benimki adetin 10. Gunu oldum iğneyi normal kontrole gitmiştim klomenden sonra bu kadar çabuk ıgne olacağını tahmin etmiyordum ilk defa bu ay boyle oldu ama rahim duvarı ince çıktı ve esdorfem verdi yanında yarın kesicem onu da ama adetime daha 12 gün varBiru 21 diğeri 17di canım
Canim gozunaydin kac yum vardi catlatma ignenin kacinci gunu test yaptin. Benim bugun ignenin 7.gunuDün olmam gerekiyordu. Kan testi yaptıracağım. İdrar testi pozitif ama kanda çıkmadan sevinmeyeceğim
Hayirli olsun bebegin hamile kalmissin takviminde ne guzel. Kacinci igne kullanisindi. Bu benim ilk tedavim klomen kullanmadim 13.gun yum 18mm iken pregnyl oldum.Merhaba arkadaşlar .. Ben iğne olalı 20 gün oldu ve adet olmadım belimde kasıklarımda ağrı var şiddetli olacakmış gibi akıntım vardı bitti ovüslayon testi yaptım adetim 4 gün gecikti hiç böyle olmazdı iğne olunca.. Ovülaston testi pozitif çıktı görüşleriniz nedir bu durumşa karşılaşan var mı test yapmaya korkuyorum moralimin bozulmadını istemiyorum. Doktora bile yeniden gidip ben adet olamadım ya da oldum kontrole geliyorum femek istemiyorum. Am bu sefer eğer olursa geç yumurtlama olmuş demek çalışmalar boşa gitti yani iğne işr yaramadı mı bir de kistleşiyormuş çatlamayınca of off
Kac yumurtan vardicnm hayırlısı olsunnn , bende bu pazar catlatma ıgnesı oldum.. bende gun sayıyorum ınsallah guzel haberler alırız...
2 yumurtam vardı. biri 21 biri 19 falandı canımCanim gozunaydin kac yum vardi catlatma ignenin kacinci gunu test yaptin. Benim bugun ignenin 7.gunu
Ben klonen kullanmadim tek 18mm yum vardi cat ignesi oldum 2 yildir bekliyorum cok zor tek yum ile bu ayda sansim yok bence2 yumurtam vardı. biri 21 biri 19 falandı canım
Benimde bugun ignemin 7. Gunu insallah bende hamile kalirimkizlar günaydın, doktoruma bile sormaya cekindihim biseyi sizlere sormak istiyorum, catlatma ignesinden sonra iliski gunlerini verio ya doktor ornegin 1inde 3 unde 5 inde diye , iliski olan gunlerde bir sefermi iliski olmali yoksa borlac sefermi? biz her iliski gununde 1 sefer iliski oluo ama birileri kafami karistirdi soriyim dedim size
bide bugun ignenin 7.gunu ve acaip gogus ucu agrim varumarimm adetten degildir
Oyle deme olumlu düşün olmaxsa klomen hatta daha garanti puregon iğnesi denersin onunla gelişir yumurtaBen klonen kullanmadim tek 18mm yum vardi cat ignesi oldum 2 yildir bekliyorum cok zor tek yum ile bu ayda sansim yok bence
Her ay kendiliginden 1 yum olusuyor dr kasimda klomen ve pregnyl kullanicaz dedi olmazsa aralikta asilama. Ekimde rahim filmi cekindim insallah bu ay olurda bunlara gerek kalmaz insallahOyle deme olumlu düşün olmaxsa klomen hatta daha garanti puregon iğnesi denersin onunla gelişir yumurta
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. İkinci iğnem de oldu ovitrelle ile. Klomen kullanmadım ben. Adetten sonra beş gün serephone kullandım 12. Günü gittim rahim kalınlaşınca verdi galiba iğneyi ama olmadı ilkinde 13. Günü yaptırdı sonrasında çağırdı. . 2. Sefer estrofem kullandım 3 gün sonra yine gittim adetin 16. günü gittim iğneyi de yapmıştım.Hayirli olsun bebegin hamile kalmissin takviminde ne guzel. Kacinci igne kullanisindi. Bu benim ilk tedavim klomen kullanmadim 13.gun yum 18mm iken pregnyl oldum.
Insallah olur benimde cok heyecanliyim yum gelistirici kullanmadigimdan umudum azaliyo bazen hatta cat ignesinede bence gerek yoktu cunku zaten diger aylarda yumurtam gelisip catliyodu. Dr a boyle soyledigimde olsun yinede gebelige yardimci dedi ne demek istedi bilmiyorum.. insallah sagligiyla olur benimde bisey diyemiyorumTeşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. İkinci iğnem de oldu ovitrelle ile. Klomen kullanmadım ben. Adetten sonra beş gün serephone kullandım 12. Günü gittim rahim kalınlaşınca verdi galiba iğneyi ama olmadı ilkinde 13. Günü yaptırdı sonrasında çağırdı. . 2. Sefer estrofem kullandım 3 gün sonra yine gittim adetin 16. günü gittim iğneyi de yapmıştım.
Yani iğne ile gününü biliyosun bencd daha iyi klomen zaten yumurta geliştirici değil mi. Bence sıkma canını benimde hep tek sağda gelişiyodu sol yumurtalık tembel rahimin ince dedi bir sürü şey dedi yani.Insallah olur benimde cok heyecanliyim yum gelistirici kullanmadigimdan umudum azaliyo bazen hatta cat ignesinede bence gerek yoktu cunku zaten diger aylarda yumurtam gelisip catliyodu. Dr a boyle soyledigimde olsun yinede gebelige yardimci dedi ne demek istedi bilmiyorum.. insallah sagligiyla olur benimde bisey diyemiyorum
Hayirli olsun canım darisi başımıza inşallah ilk ignen eylüldemiydi ilki olmazsa ikinciye iğne yapılıyor demekTeşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına. İkinci iğnem de oldu ovitrelle ile. Klomen kullanmadım ben. Adetten sonra beş gün serephone kullandım 12. Günü gittim rahim kalınlaşınca verdi galiba iğneyi ama olmadı ilkinde 13. Günü yaptırdı sonrasında çağırdı. . 2. Sefer estrofem kullandım 3 gün sonra yine gittim adetin 16. günü gittim iğneyi de yapmıştım.
İkinci eylül de birinci ağustosta evet bi süre devam ediyor kişiye bağlı.Hayirli olsun canım darisi başımıza inşallah ilk ignen eylüldemiydi ilki olmazsa ikinciye iğne yapılıyor demek
Klomen evet yum gelistirici 2-3yum olabilirmis benim tek yumurta klomensiz gelisti hayirlisi canim insallah olurYani iğne ile gününü biliyosun bencd daha iyi klomen zaten yumurta geliştirici değil mi. Bence sıkma canını benimde hep tek sağda gelişiyodu sol yumurtalık tembel rahimin ince dedi bir sürü şey dedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?