Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bugün 10. Günüm benimde kizlar ama hiç bi değişiklik yok ümitli değilim ..

Kızlar 10. Gunde de daha ıgne nin etkisi olur mu şimdi idrar testi yaptm pozitif çıktı da

5. Canım bu arada mantar olmuşum ben ne yapacağım
Canim gecmisolsun ben 1 kere oldum illet bisey icme suyunun icine 2-3 yemek kasigi sirke koy gunde 3 defa bu suyla taretlen hemen gecer.ama hamileysen nasil etki eder bisey diyemem. Zarari olurmu sirkenin bilmiyorum.

Kızlar 10. Gunde de daha ıgne nin etkisi olur mu şimdi idrar testi yaptm pozitif çıktı da
Simdi biraz forumlarda okudumda 10.gun etkisi gecmezmis. 10gun yapanlar 13.gunde yaptiginde negatif gormus. Kendini kaptirma diye soylemek istedim o zaman daha bi yıkılıyo insan. Insallah seninki bebektendir insallahh

günaydın canım ben 8.gunde yapmıştım testi negatif çıkmıştı. ama genel de 10 ve 12. güne kadar iğnenin etkisi olabilir diyorlar

Evet canım biliyorum kendimi kaptirmiyorum 2. Ignem olduğundan haftaya çarşamba tekrarlarm inşallah hayırlısini versin Rabbim hepimizin hakkında ovitrelle vurundum

Evet canım biliyorum kendimi kaptirmiyorum 2. Ignem olduğundan haftaya çarşamba tekrarlarm inşallah hayırlısini versin Rabbim hepimizin hakkında ovitrelle vurundum
Benim 4. Falan iğnem 10. Genelde benim için iğnenin etkisi geçmiş oluyor ve negatif çıkınca negatif oluyor ama bu benim için geçerli

Benim 4. Falan iğnem 10. Genelde benim için iğnenin etkisi geçmiş oluyor ve negatif çıkınca negatif oluyor ama bu benim için geçerli
Canim benimki bundan önceki de 8.gün negatifti ama yine de bekleyim çok erken sonuçta adetime 10 gün var daha

Canim benimki bundan önceki de 8.gün negatifti ama yine de bekleyim çok erken sonuçta adetime 10 gün var daha
Aa bu cok guzel bi haber.testin varsa yarin sabah ilk idrarinla dene silincekmi koyulasacakmi bakalim. Iyi seyler hissediyorum senin icin

Aa bu cok guzel bi haber.testin varsa yarin sabah ilk idrarinla dene silincekmi koyulasacakmi bakalim. Iyi seyler hissediyorum senin icin
Çarşamba 15 oluyo canim Allah in izniyle inşallah bilmiyorum ki ben hiç bişey hissedemiyorum nedense inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım genellikle böyle çıkan sonuc hamile olduğunu gösteriyor inşallah hamlesindir

Çarşamba 15 oluyo canim Allah in izniyle inşallah bilmiyorum ki ben hiç bişey hissedemiyorum nedense inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım yarından idrar testi yap hemde kan testi yaptır kesin sonuç alırsın hem beklentiye girmesin hemde hamileysen grant önce öğren mis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…