5. Canım bu arada mantar olmuşum ben ne yapacağımSenin kacinci igne denemen canim
Sonucu göndersene canımKızlar 10. Gunde de daha ıgne nin etkisi olur mu şimdi idrar testi yaptm pozitif çıktı da
Canim gecmisolsun ben 1 kere oldum illet bisey icme suyunun icine 2-3 yemek kasigi sirke koy gunde 3 defa bu suyla taretlen hemen gecer.ama hamileysen nasil etki eder bisey diyemem. Zarari olurmu sirkenin bilmiyorum.5. Canım bu arada mantar olmuşum ben ne yapacağım
Cokta net ya ne guzel insallah gebeliktendir. Pregnyl miydi ovitrellemiEki Görüntüle 1672059 Böyle daha net sanirim
Simdi biraz forumlarda okudumda 10.gun etkisi gecmezmis. 10gun yapanlar 13.gunde yaptiginde negatif gormus. Kendini kaptirma diye soylemek istedim o zaman daha bi yıkılıyo insan. Insallah seninki bebektendir insallahhKızlar 10. Gunde de daha ıgne nin etkisi olur mu şimdi idrar testi yaptm pozitif çıktı da
günaydın canım ben 8.gunde yapmıştım testi negatif çıkmıştı. ama genel de 10 ve 12. güne kadar iğnenin etkisi olabilir diyorlarKızlar 10. Gunde de daha ıgne nin etkisi olur mu şimdi idrar testi yaptm pozitif çıktı da
Benim 4. Falan iğnem 10. Genelde benim için iğnenin etkisi geçmiş oluyor ve negatif çıkınca negatif oluyor ama bu benim için geçerliEvet canım biliyorum kendimi kaptirmiyorum 2. Ignem olduğundan haftaya çarşamba tekrarlarm inşallah hayırlısini versin Rabbim hepimizin hakkında ovitrelle vurundum
Canim benimki bundan önceki de 8.gün negatifti ama yine de bekleyim çok erken sonuçta adetime 10 gün var dahaBenim 4. Falan iğnem 10. Genelde benim için iğnenin etkisi geçmiş oluyor ve negatif çıkınca negatif oluyor ama bu benim için geçerli
Carsamba kacinci gunun oluyo canimEvet canım biliyorum kendimi kaptirmiyorum 2. Ignem olduğundan haftaya çarşamba tekrarlarm inşallah hayırlısini versin Rabbim hepimizin hakkında ovitrelle vurundum
Aa bu cok guzel bi haber.testin varsa yarin sabah ilk idrarinla dene silincekmi koyulasacakmi bakalim. Iyi seyler hissediyorum senin icinCanim benimki bundan önceki de 8.gün negatifti ama yine de bekleyim çok erken sonuçta adetime 10 gün var daha
Çarşamba 15 oluyo canim Allah in izniyle inşallah bilmiyorum ki ben hiç bişey hissedemiyorum nedense inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAa bu cok guzel bi haber.testin varsa yarin sabah ilk idrarinla dene silincekmi koyulasacakmi bakalim. Iyi seyler hissediyorum senin icin
Canım yarından idrar testi yap hemde kan testi yaptır kesin sonuç alırsın hem beklentiye girmesin hemde hamileysen grant önce öğren mis olursunÇarşamba 15 oluyo canim Allah in izniyle inşallah bilmiyorum ki ben hiç bişey hissedemiyorum nedense inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?