Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bilmiyorum ki kizlar yarın 11 olacak kan testi için bi kaç gün daha beklesem iyi olur sanırım ama bi belirti de yasamiyorum iyi ya da kötü

Bilmiyorum ki kizlar yarın 11 olacak kan testi için bi kaç gün daha beklesem iyi olur sanırım ama bi belirti de yasamiyorum iyi ya da kötü
Canım belirti yaşamak için çok erken ben iki kere hamile kaldım ikisinden hiç bir belirti yaşamadım mide bulantısı falan sadece göğüslerin acırdı oda 6 haftalık olunca

Çarşamba 15 oluyo canim Allah in izniyle inşallah bilmiyorum ki ben hiç bişey hissedemiyorum nedense inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım sen iğneyi ne zaman oldun ve bugün kcinci gün olup test yaptın

Geçen hafta çarşamba 8 de oldum bugün 10.gün canim ayyy doğru diyosun daha 10 gunde ne belirti bekliyorum ki buraya yazanlar belim agriyo midem bulaniyo vs gibi şeyler söylediği için bende belirti arıyorum

Geçen hafta çarşamba 8 de oldum bugün 10.gün canim ayyy doğru diyosun daha 10 gunde ne belirti bekliyorum ki buraya yazanlar belim agriyo midem bulaniyo vs gibi şeyler söylediği için bende belirti arıyorum
canım sen iğneyi erken mi yaptirmistin

Canim test yapsana bi sende ne çıkıcak ne belirti var şimdi sende

Klomen olmasa da yumurtan olmuş sonuçta olacak olduktan Allah verdikten sonra bana bide esdorfem verdi dr ama bakalım kısmet

Ahh kızlar benim çatlatma iğnesi klomen boşuna gitti sanırım mantar oldum ve su an acimi yanma hissini anlatamam ilişki falan olmaz yani bu sekilde ne yapsam ki travazol krem kullanmaya başladım vajinal birsey kullanmak istemiyorum zararı olur diye

Kendine dikkat et yine de kullanmamaya çalış ilaç belki de yumurtan catlatigindaki tuttu tek ilişkiyle hamile kalan da çok unutma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…