Canım belirti yaşamak için çok erken ben iki kere hamile kaldım ikisinden hiç bir belirti yaşamadım mide bulantısı falan sadece göğüslerin acırdı oda 6 haftalık oluncaBilmiyorum ki kizlar yarın 11 olacak kan testi için bi kaç gün daha beklesem iyi olur sanırım ama bi belirti de yasamiyorum iyi ya da kötü
Canım sen iğneyi ne zaman oldun ve bugün kcinci gün olup test yaptınÇarşamba 15 oluyo canim Allah in izniyle inşallah bilmiyorum ki ben hiç bişey hissedemiyorum nedense inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
canım sen iğneyi erken mi yaptirmistinGeçen hafta çarşamba 8 de oldum bugün 10.gün canim ayyy doğru diyosun daha 10 gunde ne belirti bekliyorum ki buraya yazanlar belim agriyo midem bulaniyo vs gibi şeyler söylediği için bende belirti arıyorum
Geçen hafta çarşamba 8 de oldum bugün 10.gün canim ayyy doğru diyosun daha 10 gunde ne belirti bekliyorum ki buraya yazanlar belim agriyo midem bulaniyo vs gibi şeyler söylediği için bende belirti arıyorum[/QUOTE
Bende geçen hafta sali günü oldum bugün 11. Günüm daha bugün belirti basladi bende
Amin canim yarin tekrar yapmicakmisin testÇarşamba 15 oluyo canim Allah in izniyle inşallah bilmiyorum ki ben hiç bişey hissedemiyorum nedense inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Pazar sabahı yaparım ya netleşir ya da tamamen silinir etkisi geçer ıgneninAmin canim yarin tekrar yapmicakmisin test
Aynen canim 12.gun olmus olucak bencede netlesir. Insallah kopkoyu gorursun. Insallah bende gorurumPazar sabahı yaparım ya netleşir ya da tamamen silinir etkisi geçer ıgnenin
Ayyy amin inşallah canım yaaa arkamada hemen seni bekliyorumAynen canim 12.gun olmus olucak bencede netlesir. Insallah kopkoyu gorursun. Insallah bende gorurum
2 gun arayla olmusuz igneyi canim ben kullanmadim amaAyyy amin inşallah canım yaaa arkamada hemen seni bekliyorum
Bat ne zaman canim2 gun arayla olmusuz igneyi canim ben kullanmadim ama
Kendine dikkat et yine de kullanmamaya çalış ilaç belki de yumurtan catlatigindaki tuttu tek ilişkiyle hamile kalan da çok unutma canimAhh kızlar benim çatlatma iğnesi klomen boşuna gitti sanırım mantar oldum ve su an acimi yanma hissini anlatamam ilişki falan olmaz yani bu sekilde ne yapsam ki travazol krem kullanmaya başladım vajinal birsey kullanmak istemiyorum zararı olur diye
10 kasim canim bugun ignenin 9.gunuBat ne zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?