Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

AYY TÜHH TAM DA ZAMANINI BULMUŞ YANİ..

İyi günler arkadaşlar nasılsınız kimseden ses çıkmıyor beklemedeyiz dimi hala

Ben bugun test yaptım ve düne bakarak siliklesti sanırım etki yeni geçiyor ve ben bu ay bu defteri kapatıyorum ..

Slm hanımlar hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gittik yine bebiş yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş iğne verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdi beklıyorum Allah hepimiza nasip eder inşallah

Amin inşallah kaç gün oldu ıgne olalı canm

Sağol canım sanada geçmis olsun inşallah hepimizin hayirlisıyla bebisi olur

İNŞALLAH CANIM AMİN

Ben bugun test yaptım ve düne bakarak siliklesti sanırım etki yeni geçiyor ve ben bu ay bu defteri kapatıyorum ..
Canim hemen defter kapatmak yok hepimiz ayni yoldayiz once Allahin izniyle o bebek bu göbeğe gelmeden hicbiyere gitmek yok. Hemen yikilmiyoruz sabirla bekliyoruz

Hosgeldin canim aramiza bat ne zaman

Canim hemen defter kapatmak yok hepimiz ayni yoldayiz once Allahin izniyle o bebek bu göbeğe gelmeden hicbiyere gitmek yok. Hemen yikilmiyoruz sabirla bekliyoruz
Offf keşke dün yapmasaydm test bu hormon vücuttan atılp tekrar bebet olduysa pozitiflesiyor mu yoksa hiç mi negatif olmuyo artarak devam mı ediyor bi bilgisi olan var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…