AYY TÜHH TAM DA ZAMANINI BULMUŞ YANİ..Ahh kızlar benim çatlatma iğnesi klomen boşuna gitti sanırım mantar oldum ve su an acimi yanma hissini anlatamam ilişki falan olmaz yani bu sekilde ne yapsam ki travazol krem kullanmaya başladım vajinal birsey kullanmak istemiyorum zararı olur diye
Canım hemen pes etme dur bakalım gün doğmadan neler doğarBen bugun test yaptım ve düne bakarak siliklesti sanırım etki yeni geçiyor ve ben bu ay bu defteri kapatıyorum ..
Yoruldum elimde değilCanım hemen pes etme dur bakalım gün doğmadan neler doğar
Amin inşallah kaç gün oldu ıgne olalı canmSlm hanımlar hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gittik yine bebiş yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş iğne verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdi beklıyorum Allah hepimiza nasip eder inşallah
Sağol canım sanada geçmis olsun inşallah hepimizin hayirlisıyla bebisi olurSlm hanımlar hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gittik yine bebiş yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş iğne verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdi beklıyorum Allah hepimiza nasip eder inşallah
İNŞALLAH CANIM AMİNSlm hanımlar hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gittik yine bebiş yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş iğne verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdi beklıyorum Allah hepimiza nasip eder inşallah
Test yaptın mi hicayın 19 ununda vuruldum 12 gun oldu
Aramizda bir gün var ben de 20sinde oldum 11.günüm benim de 12ve15.günlerde gebelik varsa kan testinde çıkıyor deniliyor sen ne yapacaksınayın 19 ununda vuruldum 12 gun oldu
İnşallah canım bugün 6. Gün sabırsızlıkla bekliyorumKendine dikkat et yine de kullanmamaya çalış ilaç belki de yumurtan catlatigindaki tuttu tek ilişkiyle hamile kalan da çok unutma canim
Aynen sormaAYY TÜHH TAM DA ZAMANINI BULMUŞ YANİ..
Bende yok canimGünaydın kizlar yok mu kimsede bi belirti bi iyi haber
Canim hemen defter kapatmak yok hepimiz ayni yoldayiz once Allahin izniyle o bebek bu göbeğe gelmeden hicbiyere gitmek yok. Hemen yikilmiyoruz sabirla bekliyoruzBen bugun test yaptım ve düne bakarak siliklesti sanırım etki yeni geçiyor ve ben bu ay bu defteri kapatıyorum ..
Hosgeldin canim aramiza bat ne zamanSlm hanımlar hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gittik yine bebiş yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş iğne verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdi beklıyorum Allah hepimiza nasip eder inşallah
Offf keşke dün yapmasaydm test bu hormon vücuttan atılp tekrar bebet olduysa pozitiflesiyor mu yoksa hiç mi negatif olmuyo artarak devam mı ediyor bi bilgisi olan var mı ??Canim hemen defter kapatmak yok hepimiz ayni yoldayiz once Allahin izniyle o bebek bu göbeğe gelmeden hicbiyere gitmek yok. Hemen yikilmiyoruz sabirla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?