Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Offf keşke dün yapmasaydm test bu hormon vücuttan atılp tekrar bebet olduysa pozitiflesiyor mu yoksa hiç mi negatif olmuyo artarak devam mı ediyor bi bilgisi olan var mı ??
Canım önce sen kafada ki sorulari yoket at sakinles biraz takma kafaya Rabbim en iyisini bilir biraz sabır ve tevekkul böyle yaparak kendi hormonlarıni etilersin

Kızlar ben pazartesi çatlatma iğnesi yaptirdim bugün test yaptım ıkinvi çizgi silik çıktı hala ilacın etkisi de mi adetime 13 gün var hala

ilacın etkisi oluyomus ilac vucutta 10 gun kalıyomus ben 19 unda vuruldum ama cesaret edıp yaptıramıyorum bugun 12. gunum

Kızlar ben pazartesi çatlatma iğnesi yaptirdim bugün test yaptım ıkinvi çizgi silik çıktı hala ilacın etkisi de mi adetime 13 gün var hala
Canım ilac etkisi olabilir kan testinde bile 12ve 15.günler arasında sonuc veriyormus istersen kan testi yap için rahat olur

Canım ilac etkisi olabilir kan testinde bile 12ve 15.günler arasında sonuc veriyormus istersen kan testi yap için rahat olur
Yok ki ümidim aslında mantar oldum için sadece ilk 3 gün ilişki oldu sonrasında yok

Ne bileyim yine negatif ı görecek diye yaptırmamı kararı aldım adetim geçerse yaptiracam

Bilmiyom daha önce hep negatif gördüm çok üzüldüm ama yapar yapmaz yazıcam buraya

bende 8 inde regl olcam ucuncu günü kutlanacağım

Offf keşke dün yapmasaydm test bu hormon vücuttan atılp tekrar bebet olduysa pozitiflesiyor mu yoksa hiç mi negatif olmuyo artarak devam mı ediyor bi bilgisi olan var mı ??
Canim bence vucuttan atildiktan sonra o surede siliklesiyodur. Dollenme olup hcg idrara karisinca ki o da ignenin 14 15.gunu tekrar koyulasiyordur

benimde koyulaşma olmuştu ama sonuç negatif çıktı

Canim bence vucuttan atildiktan sonra o surede siliklesiyodur. Dollenme olup hcg idrara karisinca ki o da ignenin 14 15.gunu tekrar koyulasiyordur
İnşallah dediğin gibi olur ve koyulasrsq canim ya ümit kalmadı 11.günde atıldı vücudum dan iğnenin etkisi nasıl bişey anlamış değilim

Canim sana daha 6 gun oldu niye yaptın 11.gun siliklesti benim test daha vücudundan atilmamstr

İnşallah dediğin gibi olur ve koyulasrsq canim ya ümit kalmadı 11.günde atıldı vücudum dan iğnenin etkisi nasıl bişey anlamış değilim
Canim cok odaklanma artik adetini bekle. Su an ümitlenmek icin de umudunu kaybetmek icinde erken. Beklemeliyiz adeti. Adet olursakta yeni ay yeni umut

Kızlar bilginize ihtiyacım var bebek için 6 aydır uğraşıyoru dr yumurtaların çok normal iltahap yok kist yok dedi geçen yıl düşük yapmıştım düşükten sonra hamile olamadım diye dün klomen ve çatlatma iğnesi verdi sıkıntı yok iğneyi yaptırsammı diye düşünüyorum işin içinden çıkamadım

Canim dr un ne dediyse onu yap tabi dr una guveniyosan.. kac yumurtan varmis kac mm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…