Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

hayırlı olsun canım Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.bi kaç sorum olacak kaç yumurtan oluşmuştu ve neden bebeğiniz olmuyordu canım
Cnm 1 yumurtam olustu 22 mm di benim bi dusugum olmustu ve arkasindan cok bekledigimden yumurta tembelligi olmus 4 ay kendimiz denedik olmadi doktorda bi ay yumurta takibi yapti 2.ay ilac verdi somra catlatma ignesi

Bendede kan pihtilasmasi var hamile kalinca doktor hemen clexcan basladi ondan oncede corasprin olur cnm sen icini ferah tut

Selam benim kan değeri dört gün önce 12103 idi kese gorulur demi sanırım kalp atisida olmalı yaşayan varsa anlatsın

Ben klomen+çatlatma ignesiyle hamile kaldım.
2. Denememde .

Tebrikler cnm.sende ne wardi?pkomu?

canım benim yumurtam çatlamıyor kiste dönüşüyordu.
Bide sabırsızlık var bende malesef.
Acele ettigim icin tedaviye başlandı

canım benim yumurtam çatlamıyor kiste dönüşüyordu.
Bide sabırsızlık var bende malesef.
Acele ettigim icin tedaviye başlandı

Nekadarlik evlisin peki ?sabirsizlik herkeste war ben dahil.yani catlamayip kiste donusmesi ne oluyor polikistik diilmi?

Nekadarlik evlisin peki ?sabirsizlik herkeste war ben dahil.yani catlamayip kiste donusmesi ne oluyor polikistik diilmi?

Hayır canım benim stresten çatlamıyormuş.
Yani pko teshisi koyulmadı.
Oluruna bırakınca hersey yolundaydı ama kafaya takınca ckiste dönüşüyordu.
2,5 yıllık evliyim.
Haziran ayında bir düşük yaşadım.
Kabus gibiydi.

Sana sefaatci olur yavrun ins.bak kardesi gelmis bile sukret.ben 4 senelik evliyim bak.vardir vakti zamani ins.Rabbim buyuk

Sana sefaatci olur yavrun ins.bak kardesi gelmis bile sukret.ben 4 senelik evliyim bak.vardir vakti zamani ins.Rabbim buyuk

İnşallaah canım hayırlısıyla kavuşursun..
Hepimizinbir sınavı var.. İmtihanı sabırla karsılamak gerek.

Bende çatlama iğnesi vuruldum pregnyl 10.000ml ama adet oldum bugün yaa, allah büyük diyorum ama yumurtaların gelişimine de çok iyi demişti neden olmamış olabilir ki

Doktora gittiniz mi?
Gittim doktora tutmamış olmadı bu ay dedi, yine klomen ile çatlama iğnesi yazdı bi tahlil söyledi ams diye yumurta kalitesine bakmak için öteki ay onu yaptırcam hani sonuç iyi değilse direk tüp bebeğe yollarım dedi, iyiyse öteki ay aşılama dedi.

kizlar merhaba bu gun catlama ignemin 13.gunu.idrar testimde silik ikinci cizgi var.sizce hamilemiyim yoksa ignenin etkisi hala gecmedimi?onceden tshkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…