Hayir cnm pko yoktu ama yumurta tembelligi vardi darisi basinatebrıkler cnm.pko falanmı vardı sende ?
Cnm 1 yumurtam olustu 22 mm di benim bi dusugum olmustu ve arkasindan cok bekledigimden yumurta tembelligi olmus 4 ay kendimiz denedik olmadi doktorda bi ay yumurta takibi yapti 2.ay ilac verdi somra catlatma ignesihayırlı olsun canım Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.bi kaç sorum olacak kaç yumurtan oluşmuştu ve neden bebeğiniz olmuyordu canım
Bendede kan pihtilasmasi var hamile kalinca doktor hemen clexcan basladi ondan oncede corasprin olur cnm sen icini ferah tutAmin cnm inşallah serpil bende kan pıhtılığı var daha öncede 2 tane düşüğüm oldu ondan aşılama yaptırdık shsevcan hiçbir belirtim yok sadece ara ara iştahlı oluyorum ama şiddetli karın ağrım var
Hayir cnm pko yoktu ama yumurta tembelligi vardi darisi basina
Ben klomen+çatlatma ignesiyle hamile kaldım.
2. Denememde .
Tebrikler cnm.sende ne wardi?pkomu?
canım benim yumurtam çatlamıyor kiste dönüşüyordu.
Bide sabırsızlık var bende malesef.
Acele ettigim icin tedaviye başlandı
Nekadarlik evlisin peki ?sabirsizlik herkeste warben dahil.yani catlamayip kiste donusmesi ne oluyor polikistik diilmi?
Hayır canım benim stresten çatlamıyormuş.
Yani pko teshisi koyulmadı.
Oluruna bırakınca hersey yolundaydı ama kafaya takınca ckiste dönüşüyordu.
2,5 yıllık evliyim.
Haziran ayında bir düşük yaşadım.
Kabus gibiydi.
Sana sefaatci olur yavrun ins.bak kardesi gelmis bile sukret.ben 4 senelik evliyim bak.vardir vakti zamani ins.Rabbim buyuk
İnşallaah canım hayırlısıyla kavuşursun..
Hepimizinbir sınavı var.. İmtihanı sabırla karsılamak gerek.
Sanmıyorum çünkü normal adet kanaması yoğun oldum, yarın kontrole gidicem çok üzüldüm çok unutlanmıştım ama kısmet değilmiş demek kiBelki yerleşme kanaması olabilir belki üzerine de görmüş olabilirsin
Doktora gittiniz mi?Sanmıyorum çünkü normal adet kanaması yoğun oldum, yarın kontrole gidicem çok üzüldüm çok unutlanmıştım ama kısmet değilmiş demek ki
Gittim doktora tutmamış olmadı bu ay dedi, yine klomen ile çatlama iğnesi yazdı bi tahlil söyledi ams diye yumurta kalitesine bakmak için öteki ay onu yaptırcam hani sonuç iyi değilse direk tüp bebeğe yollarım dedi, iyiyse öteki ay aşılama dedi.Doktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?