Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar ilk uygulamada çatlatma ignesiyle hamile kaldım..Allah ima şükürler olsun
hayırlı olsun canim sağlıkla kucagina al insallah test yapmadan hiç belirtin varmiydi ben ayin 10 unda vurundum 26 si adet gunum bir bir haftadir şiddetli kasik ağrım var gittikçe artiyo bulantı var sabahları özellikle goguslerim agriyo fena halde ve sürekli uyumak istiyorum sence durum nedir tecrübelerin bu konuda

Merhaba arkadaşlar gebeliğini öğrenene hayırlısıyla kolay doğumlar, bebek isteyene tez zamanda nasip olmasını dilerim. bende polikistik over var, bu ay femara kullanarak yumurta geliştirme uygulandı dün gecede çatlatma iğnesini oldum Ovitrelle. dua eder misiniz bana. kaçıncı gün test yapayım dopktorum birşey söylemedi bu konuda bende sormayı unuttumm

D
bende aynen öyle oldum doktor iğneden 13 gün sonra yapılan testlerde çıkar dedi, zaten adet gününe denk gelir büyük ihtimalle dedi, benimde 6 günüm kaldı bende bekliyorum benim 2. Ayım iğnede inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

İnşallah güzel haberler verirsin canım bize. benim adetlerim düzeniz olduğu için belli bir günü beklemiyorum ama dayanabilirsem 14 gün beklemek istiyorum.. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Mrhb arkadaslar uzun süredir yazmiyordum.Ama mutlu haberler aldım paylaşmak istedim.2 kere kısmen ve 1 kere aşılama yaptırdım.ama sonuç alamadım.daha sonra tuplerimin kapalı olduğunu ogrendim.ameliyat olup açtırdı.4 ay sonra doğal yolla hamile kaldım bugün itibarı ile 4 hafta 4 günlük hamileyim.rabbim herkese nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de mart ayında bir düşük yaptım altı yıllık evliyim ve klomen ile kaldım uzun bir tedavi olduktan sonra kalmıştım,ama kaybettim şuanda menegon iğnesi vurudum ve çatlatma iğnesi vurudum üzerine iğneden sonra kasıklarım aynı adet olacakmış gibi bir ağrı gidiyor ama çok uzun değil,giriyo çıkıyor ilişki düzenli oldu Prof Dr Cüneyt hocaya gidiyorum Adana'da iddialı biri sizce olurmu ne kadar beklemeliyim

15.gun yap cnim cikar.bnde pkoyum 2kere asilama oldum nasib olmadi.inofolic iciyomusun yazdimi doktorun?

Canım bende iğne olalı 7 gün oldu senin gibi beklemedeyim bizimde ilişki doktorun dediği günlerde oldu düzenli, kasığıma ara ara agrı giriyo şişkinlik oluyo inşallah pozitif sonuç alırız

Canım bende iğne olalı 7 gün oldu senin gibi beklemedeyim bizimde ilişki doktorun dediği günlerde oldu düzenli, kasığıma ara ara agrı giriyo şişkinlik oluyo inşallah pozitif sonuç alırız
Kızlar herkese tez zamanda Allahım bebek nasip eder inşallah. Ben de catlatma ignesi yaptırdım ama faydası olmadı. Sonraki 3. ayda tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kaldım. Önce klomen sonra iğne vs derken 4 -5 ay uğraştım ama bende kist yaptı ilaçlar. Artık tup bebek düşüncesine kendimizi hazirlamisken öğrendik hamileliği. Üstelik 36 yaşındayım ve 1 yıl falan bekledik olmamıştı. Size tek diyeceğim şey pco lu iseniz başka sorun yoksa nolur azıcık kafanızı rahat tutun. Biz nasılsa tup bebek olacak diye artık takmiyorduk o ay Allahım nasip etti. Şimdi şükürler olsun 4 aylık hamileyim. Siz de en azından 3-4 ay beyninizi ve vücudunuzu dinlendirin. Inaniyorum ki vakti zamanı geldiğinde Allah nasip edecektir. Kafa rahatlığı çok çok onemliymis meğer. Nasıl olacak ki derdim ama o ay cidden dert etmedim ve oldu. Hepinize tez zamanda bebekler diliyorum. Umut etmek ve inanmak lazım. Sakın moral bozmayın . Bendeki tek hamilelik belirtisi kasiklarimdaki ağrının biraz daha farklı olmasıydı. Sanki içerden yumurtaliklarinizı bir kuvvet ceviriyormus gibi bir histi ama çok acı verici bişey değildi sadece degisikti. Tek belirti buydu başka hiç bişey yoktu.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum kistim olmuştu Nisan ayında klomen yüzünden ve gitmesi 2 ay sürdü. Ancak bu ay başladık tekrar tedaviye. Yeni bir doktora gidiyorum. Troit çalışmıyor dedi ilaç verdi. 2 ay kullandım şimdi çok şükür normal. Bu ay yumurta büyütmek için serophene adında ilaç verdi günde 1 tane 5 gün iç dedi. Geçen gün kontrolle gittim çok iyi dedi. Çatlama iğnesi vermedi gerek yok dedi. Çocuk troid yüksek olduğu için olmamıştır dedi. inşallah hemen hamile kalırsın. Hiçbir şeyin yok Şuan dedi. Inşallah bir an önce olur Allahım.

İnşallah canım kadir gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah bu ay o iki çizgiyi görürüz bat nezaman?

Merhaba kizlar bu sayfata ilk defa yaziorum benim sikintim esimden dolayi sperm dusuklugu ve morfoloji dusuklugumuz var ben de hicbi sikinti yok hersey yolunde bi tup bebek denemem oldu oda negatif sonucunu aldik ptesi gunu maslak acibadem bulent turasda olduk tedaviyi iyi bi profesore gttk sonuc negatif benim sormak istedgm spermde sikinti oldgu zaman bu yumurta catlatma ignesi falan yapildgi takdirde bi faydasi oluyomuki onu merak ettm

Canım doktor eşine ilaç falan vermedimi ki?

Seraphone=klomen ayni ilac

Canım doktor eşine ilaç falan vermedimi ki?
Hayir cnm normal
Yolla zor oldgunu asilamaninds ihtimalleri dusuk oldgu icin direk tup bebek yontemine gttk acibademde
Microcip yontemi var en guclu spremleri seciolar
O yontemle onu istedik hersey yolundaydi tedavi surecinde aama olmadi malesef ya sizin bu yontem kadinda sikinti yok erkekde varkende olumlu sonuc alinabiliomu

Slm kimse yokmu benim biraz sıkıntılarım var çatlatma iğnesi olmuştum Ayın 28 inde şimdi kasıklarım da bir kıvırma var bişey kıvrılıyor gibi yada batıyor ne demek sizce

Merhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tez zamanda bu duyguyu yasat demek oldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…