Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Slm kızlar bende ayin 8 inde vurundum iğneyi kasiklarimda ağrı sanci ve kramp oluyo sanki zonkluyo arada da çok tuhaf oluyo yarin gidecem doktora ama sizin fikrinizi almak istedim sizce varmı

canım sende iyiki varsın :) saol güzel dileklerin için aynı derde sahibiz belki ondan daha iyi anlıyoruz birbirimizi inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Slm kızlar bende ayin 8 inde vurundum iğneyi kasiklarimda ağrı sanci ve kramp oluyo sanki zonkluyo arada da çok tuhaf oluyo yarin gidecem doktora ama sizin fikrinizi almak istedim sizce varmı
canım çok normal sancıların iğnenin etkisi adet olucaksan onun etkisi yada bebiş varsa inşallah onun etkisi herkeste değişiyor bi umut arıyor insan inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırız

canım çok normal sancıların iğnenin etkisi adet olucaksan onun etkisi yada bebiş varsa inşallah onun etkisi herkeste değişiyor bi umut arıyor insan inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırız
Inşallah canım aradim doktorumu onun belirtileri dedi yarin gidiyorum çok umutluyum bu kez insallah su uc aylarin yuzu suyu hurmetine hepimizin gonlundeki evlat hasretini dindirsin

Inşallah canım aradim doktorumu onun belirtileri dedi yarin gidiyorum çok umutluyum bu kez insallah su uc aylarin yuzu suyu hurmetine hepimizin gonlundeki evlat hasretini dindirsin
amin canım inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz kaç yumurtan olmuştu kaç senelik evlisin ve neden bebişin olmuyordu canım

Ayy ağzından bal damlıyor insallah canim hayırlısı allah isteyen herkese versin yarin gidiyorum dr a bu arada bugünde yaptım yine silik çıktı
Evt cnm hamilesin fotoda da belli hayırlı olsun yarın yaz sonuçları bnde cumartesi gidicem doktora bakalım yumurta varsa çatlama iğnesi olucam inşanlah işe yarar

amin canım inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz kaç yumurtan olmuştu kaç senelik evlisin ve neden bebişin olmuyordu canım
3 yıllık evliyim tedavi gördüm ama bu problem yok diyo doktorum hep şüphe üzerine tedavi gördüm 3 yumurta da olgunlasmis maasallah cok guzel dedi biri 18 mm biri 20 mm birini hatırlamıyorum ama birinden biri tutar herhalde ogleden sonra gidecem aksamdan beri migdem bulanıyor

Kızlar sonuçlar pozitif :) allaha şükürler olsun Rabbim tamamına erdirsin Allahim tez zamanda sizlerden de hayırlı haberler almayı nasip etsin hepiniz iyiki varsiniz

maaşallah çok sevindim kızlar ne güzel haberler verdiniz sabah sabah Allah tez vakit sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bu haberleri alınca umutlarım artıyor rabbim bizlere de nasip etsin isteyen herkese biraz belirtilerinizden felan bahsetmelisiniz

Merhaba Günay din cnm tsk ederim guzel dileklerin icin her gün dua ediyordum hala ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebisle nasip etsin tüm isteyenlere benim bir belirtim yoktu aslında sadece aşırı yeme hissi ve sık idrara çıkma vardı cnm

Selamlar hatırlayanlar var mı beni çok az kahverengi akintim oldu biraz evi supurdum ondan mı acaba ilk dusugumde böyle başlamıştı böyle olan var mı aramızda daha doktora gidemedim

İlk fırsatta dr git cnm yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede git benimde dusuklerim boyle başlamıştı agrin varmı kasıkta karında sakin hafife alma

İlk fırsatta dr git cnm yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede git benimde dusuklerim boyle başlamıştı agrin varmı kasıkta karında sakin hafife alma
Suan da bir daha olmadı hep dinlendim şiddetli değil ara sıra oluyor Ağrı dusuk sırasındaki ağrı aklımda zaten unutamadım bende de olmuştu iki yıl önce

Kızlar slm merhabalar diliyorum benim beta değerim 1882 ama dr keseyi göremiyorum dedi normalde görülür ama sende görülmedi dedi anlamında 7,5 haftalıkken belli oldu bendedemi öyle oluyor acaba bilen varsa ve yorumlarsa sevinirim şimdiden tşk ederim allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin insallah

Pazartesi kan değerine ve keseye tekrar bakacaklar keseyi görmeden kaç haftalık olduğunu da söyleyemeyiz diyor sonucu bekliyorum bilen varsa bir yorum yapabilir mi rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…