- 25 Mart 2015
- 210
- 59
- 48
- 37
canım sende iyiki varsın :) saol güzel dileklerin için aynı derde sahibiz belki ondan daha iyi anlıyoruz birbirimizi inşallah herşey yolunda gider hepimiz içinKızlar insallah öyledir Rabbim hepimize sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin insallah tez zamanda hayırlı haberler alırız tmm cnm yarin yazarım Kızlar iyiki varsiniz iyiki üye olumsuz çünkü hic kimse ile paylaşmadan sizinle paylaşıyorum herseyimi sizin yazdiklarinizi okuyup birşeyler öğreniyorum
canım çok normal sancıların iğnenin etkisi adet olucaksan onun etkisi yada bebiş varsa inşallah onun etkisi herkeste değişiyor bi umut arıyor insan inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırızSlm kızlar bende ayin 8 inde vurundum iğneyi kasiklarimda ağrı sanci ve kramp oluyo sanki zonkluyo arada da çok tuhaf oluyo yarin gidecem doktora ama sizin fikrinizi almak istedim sizce varmı
Inşallah canım aradim doktorumu onun belirtileri dedi yarin gidiyorum çok umutluyum bu kez insallah su uc aylarin yuzu suyu hurmetine hepimizin gonlundeki evlat hasretini dindirsincanım çok normal sancıların iğnenin etkisi adet olucaksan onun etkisi yada bebiş varsa inşallah onun etkisi herkeste değişiyor bi umut arıyor insan inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırız
amin canım inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz kaç yumurtan olmuştu kaç senelik evlisin ve neden bebişin olmuyordu canımInşallah canım aradim doktorumu onun belirtileri dedi yarin gidiyorum çok umutluyum bu kez insallah su uc aylarin yuzu suyu hurmetine hepimizin gonlundeki evlat hasretini dindirsin
canım benm yazmadn ne yaptın merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız...selam arkadaslar catlatma ignemi 28.03 de yaptirdim bugun igneden sonra 20.gunum test yaptirmali miyim bir onerisi olan var mi cikmazsa diye cok endiseliyim.
Evt cnm hamilesin fotoda da belli hayırlı olsun yarın yaz sonuçları bnde cumartesi gidicem doktora bakalım yumurta varsa çatlama iğnesi olucam inşanlah işe yararAyy ağzından bal damlıyor insallah canim hayırlısı allah isteyen herkese versin yarin gidiyorum dr a bu arada bugünde yaptım yine silik çıktı
3 yıllık evliyim tedavi gördüm ama bu problem yok diyo doktorum hep şüphe üzerine tedavi gördüm 3 yumurta da olgunlasmis maasallah cok guzel dedi biri 18 mm biri 20 mm birini hatırlamıyorum ama birinden biri tutar herhalde ogleden sonra gidecem aksamdan beri migdem bulanıyoramin canım inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz kaç yumurtan olmuştu kaç senelik evlisin ve neden bebişin olmuyordu canım
Sagol canım düşündüğün için Evet pazartesi yapmıştım test hamileyim çok sukur önümüzdeki hafta tekrar yapacağımcanım benm yazmadn ne yaptın merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız...
Merhaba Günay din cnm tsk ederim guzel dileklerin icin her gün dua ediyordum hala ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebisle nasip etsin tüm isteyenlere benim bir belirtim yoktu aslında sadece aşırı yeme hissi ve sık idrara çıkma vardı cnmmaaşallah çok sevindim kızlar ne güzel haberler verdiniz sabah sabah Allah tez vakit sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bu haberleri alınca umutlarım artıyor rabbim bizlere de nasip etsin isteyen herkesebiraz belirtilerinizden felan bahsetmelisiniz
Suan da bir daha olmadı hep dinlendim şiddetli değil ara sıra oluyor Ağrı dusuk sırasındaki ağrı aklımda zaten unutamadım bende de olmuştu iki yıl önceİlk fırsatta dr git cnm yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede git benimde dusuklerim boyle başlamıştı agrin varmı kasıkta karında sakin hafife alma
BeklenmiyorEkledim fotoyu kizlar
EklenmiyorBeklenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?