Ben catlatma ignesiyle hamile kaldim kizlar yalniz biz doktorun verdigi gune uymadik igneden onceki gun iliski ve takip eden 3 gun her gun iliskiye girdik ve somic bebisimizi bekliyoruz allah hepinize nasip etsin
ben ilacın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum canım kan testi yaptır yada biraz daha bekle inşallah gebesindir problem neydi neden olmuyordu bebeğin canım kusura bakma soruyorm kendimle kıyaslama yapıyorm eğer çatlatma iğnesinden sonuç alamazsam bnde aşılama yaptırmayı düşünüyrm inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeKızlar slm nasılsınız bende heyecanlı ve meraklıyım ne olacak cuma günü bilmiyorumBugün 2. aşılamanın 12. günü ve gebelik testinde çok silik bir çi,zgi çıkıyor sizde gerçekten doğrumu yoksa yanlışmı'dır . ilacın etkisi kaç gün sürüyor acaba bilen varmı düşünmekten kafayı yiyeceğim Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah ...
merhaba cnm bende aşılama oldum.bugun 2 ci günüm.bence gebesindir İNŞALLAH.herhangi bi belirtin oldu mu?Kızlar slm nasılsınız bende heyecanlı ve meraklıyım ne olacak cuma günü bilmiyorumBugün 2. aşılamanın 12. günü ve gebelik testinde çok silik bir çi,zgi çıkıyor sizde gerçekten doğrumu yoksa yanlışmı'dır . ilacın etkisi kaç gün sürüyor acaba bilen varmı düşünmekten kafayı yiyeceğim Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah ...
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer gebesindir ve düşük felan yaşamazsın Allah yardımcımız olsunAmin cnm inşallah serpil bende kan pıhtılığı var daha öncede 2 tane düşüğüm oldu ondan aşılama yaptırdık shsevcan hiçbir belirtim yok sadece ara ara iştahlı oluyorum ama şiddetli karın ağrım var
Amin cnm inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz :)Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer gebesindir ve düşük felan yaşamazsın Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah cnmben ilacın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum canım kan testi yaptır yada biraz daha bekle inşallah gebesindir problem neydi neden olmuyordu bebeğin canım kusura bakma soruyorm kendimle kıyaslama yapıyorm eğer çatlatma iğnesinden sonuç alamazsam bnde aşılama yaptırmayı düşünüyrm inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Can'ım bnmki 11. Günü silik çıktı kanda da 12. Günü çıktı hamilesin cnm hayırlı olsunKızlar merhaba... Ben dün eczacima sordum 12. Günüm ve test silik cikti dedim 15 günden önce çıkan sonuclara inanma dedi yani cuma yı bekliyorum
Bnde iğne oldum hamile kaldım sonra beş haftalıkken düştü ama iğneden sonra hiç kasık agrısı olmadı cnm ama insandan insana değişiyor sanırımBende 7gün önce çatlatma iğnesi oldum dünden beri kasiklarimda karnımda kasiklarimda ağrı var 7gun sonra böyle ağrı olur mu?
Ayy ağzından bal damlıyor insallah canim hayırlısı allah isteyen herkese versin yarin gidiyorum dr a bu arada bugünde yaptım yine silik çıktıCan'ım bnmki 11. Günü silik çıktı kanda da 12. Günü çıktı hamilesin cnm hayırlı olsun
Kızlar insallah öyledir Rabbim hepimize sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin insallah tez zamanda hayırlı haberler alırız tmm cnm yarin yazarım Kızlar iyiki varsiniz iyiki üye olumsuz çünkü hic kimse ile paylaşmadan sizinle paylaşıyorum herseyimi sizin yazdiklarinizi okuyup birşeyler öğreniyorumCanım bence hamilesin fotoda bile belli silik çizgi bu zamana iğnenin etkisi kalmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın inşallah...
Testte hamile görünüyorsun canım. İğneden sonra 14 gün gecmesi gerekiyor çünkü ignede hamilelik hormonu var hamile cikiyorsun. Hayırlı olsunFotoğrafını ekledim cnm bilmiyorum ya insallah öyledir :))
hayırlı olsun cnm.gözün aydın.darısı hamile kalmak isteyenlerin başına inşallahKızlar insallah öyledir Rabbim hepimize sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin insallah tez zamanda hayırlı haberler alırız tmm cnm yarin yazarım Kızlar iyiki varsiniz iyiki üye olumsuz çünkü hic kimse ile paylaşmadan sizinle paylaşıyorum herseyimi sizin yazdiklarinizi okuyup birşeyler öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?