Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Ben catlatma ignesiyle hamile kaldim kizlar yalniz biz doktorun verdigi gune uymadik igneden onceki gun iliski ve takip eden 3 gun her gun iliskiye girdik ve somic bebisimizi bekliyoruz allah hepinize nasip etsin

tebrıkler cnm.pko falanmı vardı sende ?

ben ilacın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum canım kan testi yaptır yada biraz daha bekle inşallah gebesindir problem neydi neden olmuyordu bebeğin canım kusura bakma soruyorm kendimle kıyaslama yapıyorm eğer çatlatma iğnesinden sonuç alamazsam bnde aşılama yaptırmayı düşünüyrm inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize

merhaba cnm bende aşılama oldum.bugun 2 ci günüm.bence gebesindir İNŞALLAH.herhangi bi belirtin oldu mu?

Amin cnm inşallah serpil bende kan pıhtılığı var daha öncede 2 tane düşüğüm oldu ondan aşılama yaptırdık shsevcan hiçbir belirtim yok sadece ara ara iştahlı oluyorum ama şiddetli karın ağrım var

Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer gebesindir ve düşük felan yaşamazsın Allah yardımcımız olsun

Amin inşallah cnm

En son ki de işe yaramadı adet oldum geçen çarşamba bugünde hsg rahim filmi çektirdim anestezili çook şükür bir problem çıkmadı nasıl rahatladım valla

Bende 7gün önce çatlatma iğnesi oldum dünden beri kasiklarimda karnımda kasiklarimda ağrı var 7gun sonra böyle ağrı olur mu?

Kızlar merhaba... Ben dün eczacima sordum 12. Günüm ve test silik cikti dedim 15 günden önce çıkan sonuclara inanma dedi yani cuma yı bekliyorum

Fotoğrafını ekledim cnm bilmiyorum ya insallah öyledir :))

Eklentiler

• 1461225526728411590598.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 76
Canım bence hamilesin fotoda bile belli silik çizgi bu zamana iğnenin etkisi kalmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın inşallah...

Canım bence hamilesin fotoda bile belli silik çizgi bu zamana iğnenin etkisi kalmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın inşallah...
Kızlar insallah öyledir Rabbim hepimize sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin insallah tez zamanda hayırlı haberler alırız tmm cnm yarin yazarım Kızlar iyiki varsiniz iyiki üye olumsuz çünkü hic kimse ile paylaşmadan sizinle paylaşıyorum herseyimi sizin yazdiklarinizi okuyup birşeyler öğreniyorum

hayırlı olsun cnm.gözün aydın.darısı hamile kalmak isteyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…