BENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAHMrhb kizlar. Kimde nasil bi gelişme var ? Hayırlı haberlerinizi beklıyorumm. Bende de karnımda adet olucakmışım gibi ağrı vardı.şimdi de var zaten,ama o zaman daha çok sıkdı.lütfen umudunuzu kaybetmeyin
BENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAHkızlar selam..benimde iğneden sonraki 15.günüm..bi karnım ağrıyor sanki,bi göğüslerim şiş gibivalla eğer adet olcaksam hemen olayım yarabbim beklemek işin en zoru..kızlar sizde durum ne var mı değişiklik?
CNM GOZUN AYDIN ANLATIRMISIN NASIL BIR YOL IZLEDIN HANGI IGNEYI VURULDUN BENIMDE 1 HAFTA OLUYOR VURULALI AMA ADET OLACAKMISIM GIBI AGRIM VAR YANI UMUTSUZUM BU AYEvet canım hamileyimmm çoook şükür çok dua ediyorum inşAllah isteyen herkese nasip olur
Sadece bir kere olduysa ilişkiniz,tutmayabilir yinede Allah bilir belki ilk denemede olur bekleyip görcez artıkBENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAH
nasıp artık cnm zaten belım kasıklarım fena agrıyor suan vurulalı 7 gun bugun nasıp rabbık b ıulır ne zman verecgını ınsallhSadece bir kere olduysa ilişkiniz,tutmayabilir yinede Allah bilir belki ilk denemede olur bekleyip görcez artık
İnşallah en kisa zamanda hayırlı bi şekilde bütün isteyenlerin kucağı dolar. Benimde bugün 17. Günüm 15. Günde idrar testi yaptım negatifnurd post: 37700691 .!.:nasıp artık cnm zaten belım kasıklarım fena agrıyor suan vurulalı 7 gun bugun nasıp rabbık b ıulır ne zman verecgını ınsallh
canim evet dedigin gibi yap sonucunuda gidip.al dr a.goster yuzyuze boyle cokta guven vermiyor gercekten... hadihayirlisi..Canım bugün tlf ile tip.merkezini aradım sonucu almak için.hicbiri bişey bilmiyor biri ona biri diğerine bağlıyor sonra kaba bir Dr. Bağladı sonucun 05 dedi.ben de 0 mi 5 mi dedim 05 işte dedi doktor.. cümle bile kuramiyor. Işın aksi yani geçen ay da kan testim aynı yerde 0.5 çıkmıştı ve karistirdiklarini umuyorum.adet günümü beklicem ayin 14 unu olmazsa test denicem. Hiç güvenemedim sonuca açıkçası. ..
ii akşamlar cnm... ben de ovitrelle i geçen pazar yaptım, beklemedeyimMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
mrb pino09, ben de izmirdenim ve geçen pazar ovitrelle i vuruldum ben de beklemedeyimben izmirdeyim tatlım 14aydır deniyoruz..ekim25de iğneyi vurdum 28inde çatladı bakalım işkencede o günden sonra başladı..olcaksam adet olayım valla yoruldum
İnş canım hepimiz mutlu haberler veririz[/QUOTE]Anladım canım bende hap kullaniyorum progestan ismi.geçilmesinin sebebi inşallah bebiştendir. Güzel haberlerini bekliyorum
ii akşamlar, dr um bana da adetin 16. gününden itibaren 10 günlük bi progestan başladı. sende baş dönmesi tarzı yan etkiler yaptı mı?[/QUOTE]İnş canım hepimiz mutlu haberler veririz
Yok canım yapmadı benim jel crinone diye ben de 17. gün başladım henüz adet olmadım senin kaçıncı günün adet gecikmesi yapıyor deniyor ama[/QUOTE]ii akşamlar, dr um bana da adetin 16. gününden itibaren 10 günlük bi progestan başladı. sende baş dönmesi tarzı yan etkiler yaptı mı?
şu an ilacın 8. günündeyim bakalım beklemedeyizYok canım yapmadı benim jel crinone diye ben de 17. gün başladım henüz adet olmadım senin kaçıncı günün adet gecikmesi yapıyor deniyor ama
BENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAH[/QUOTE
ya bnm de bir hafta oldu iğne vuralı ancak bende de ara ara baş dönmeleri oluo. progestana bağlıyordum ama progestanı sabah içtiğimde bile üzerinden uzun zaman geçtikten sonra baş dönmelerim oluor. anlamadım neden?
Hayırlısı inş canım bende test yaptırıp kurtulayım bu stresten günüm geçti ilaçtan mi yoksa tuttu mu görelim[/QUOTE]şu an ilacın 8. günündeyim bakalım beklemedeyiz
peki belirti var mı hiç üzerinde?[/QUOTE]Hayırlısı inş canım bende test yaptırıp kurtulayım bu stresten günüm geçti ilaçtan mi yoksa tuttu mu görelim
peki belirti var mı hiç üzerinde?[/QUOTE]Hayırlısı inş canım bende test yaptırıp kurtulayım bu stresten günüm geçti ilaçtan mi yoksa tuttu mu görelim
Hamgi iğneni oldun cnm? Belki de az dozda vermişdir doktor.sen en iyisi adetini 1,2 gün geçdikten sonra dene.ve olacağına bırak,biliyorsundur hep onu duşunmen olumsuz etkiliyorBen çatlatma iğnesini olduktan 1 hafta sonra test Yaptım tek çizgi çıktıSizce 15 gün geçtikten sonra yapsam hamile olma şansım var mı? Benimde çok moralim bozuldu, iğnenin etkisiyle iki çizgi çıkıyor diye duymuştum neden tek çizgi çıkmış olabilir acaba çatlamadı mı benim yumurtam
Gün aşırı oneriyor doktorlar,ama olsun.kısmet işi bu. Tutacağı varsa bir kerede de tutar zaten.wcye sık sık gitmek için çok erken cnm,psikilojikdir muhtemelenBENIMDE 1 HAFTA OLDU IGNE OLALI AMA BEN SADECE 36 SATTEN SONRA CALISTIK DAHADA YAMADIK O YUZDEN ICIMDEN BIR SES YOK DIYOR BEN NE ZAMAN OGRENEBILIRIM BIRDE COK SIK VC YE CIKIYORUM HAYIRLISI INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?