Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

EN AZINDAN HAMILE KALMISSIN.TEKRARDAN BU SANSIN VAR YANI.SIMDIDE BELKI COK TAKTIN STRES DE YAPTIN ETKILENDI
Evet çok takıyorum umutsuzluk içinde debeleniyorum rahat olmak için balık aldım puzzle aldım uğraşıyorum ama naparsam yapayım aklımdan çıkmıyor etrafta maşallah herkesin ya bebekleri var ya hamileler gördükçe canım istiyor

Merhaba kizlarr catlatma ignesi olali 15 gun oluyo yarin sizce kan tahlili yaptirimmi ? Kafam cok karisik boyle beklerken cok umitleniyorum cunku, yarin sabah yaptitmayi dusunuyorum cikarmi

Merhaba kizlarr catlatma ignesi olali 15 gun oluyo yarin sizce kan tahlili yaptirimmi ? Kafam cok karisik boyle beklerken cok umitleniyorum cunku, yarin sabah yaptitmayi dusunuyorum cikarmi
Cikar bence ejda diye bir ark. 12. Gunde cikmisti

Ayy o zaman yaptircam ama cok korkuyorum degilsem diye

15.güünn müüü canım benm evet 12.gün çıktı elınde ıdrar testı varmı cabuk yap hemen sılık mılık çıkaarr hadı ınss bız 6.haftaya gırdıkk teyzesı :))10 gun sonra kalp atışını duymaya gıdıcem cok korkuyorumm dua edın ne olur yaa

Insaallah cannnniiimm benim guzel mis gibi hamislik yasarsinsaglikli bi sekilde bebisinide kucagina alirsin

adam mesaide başımı dınlıyorumm.. karı ızlıyorumm bıdee cok guzell yagıyo burda her yer bembeyazzz tam oynamalık

arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım tedavi görüyorum klomen kullandım geçen ay pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadım bir gün sonra kan testi yaptım beta hcg 48 çıktı doktoruma gittim bugün değer düşük dedi iğne verdi ilaç verdi çok korkuyorum bu değer yükselirmi sizce bunu yaşayan varmı aranızda

canımm çokda düşük deılkı değer 2 gun sonra tekrar yaptırsan 2 kat artıyomuu

Idrar testi yok direk kanda baktircam.. insallah gelmistir kuzum insallah sagliklidir bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…