bence dene canım bende başlıcam herkezde işe yaramış en a
zından kistleri temizler[/QU
GUNDE 3 DEFA ICMEN LAZIM.DENE FAYDASI OLUYORMUSkızlarrrr soğan kürü mü denesem bu ay kiste iyi gelir mi ACABA?
Evet çok takıyorum umutsuzluk içinde debeleniyorumEN AZINDAN HAMILE KALMISSIN.TEKRARDAN BU SANSIN VAR YANI.SIMDIDE BELKI COK TAKTIN STRES DE YAPTIN ETKILENDI
Cikar bence ejda diye bir ark. 12. Gunde cikmistiMerhaba kizlarr catlatma ignesi olali 15 gun oluyo yarin sizce kan tahlili yaptirimmi ? Kafam cok karisik boyle beklerken cok umitleniyorum cunku, yarin sabah yaptitmayi dusunuyorum cikarmi
Ayy o zaman yaptircamCikar bence ejda diye bir ark. 12. Gunde cikmisti
Ayy o zaman yaptircamama cok korkuyorum degilsem diye
Insaallah cannnniiimm benim guzel mis gibi hamislik yasarsin15.güünn müüü canım benm evet 12.gün çıktı elınde ıdrar testı varmı cabuk yap hemen sılık mılık çıkaarr hadı ınss bız 6.haftaya gırdıkk teyzesı :))10 gun sonra kalp atışını duymaya gıdıcem cok korkuyorumm dua edın ne olur yaa
Hiiiicccamınn ıns canım benım nabıyosunn bakimm
Ayy ne guzel mersine hic kar yagmazadam mesaide başımı dınlıyorumm.. karı ızlıyorumm bıdee cok guzell yagıyo burda her yer bembeyazzz tam oynamalık
Ayy ne guzel mersine hic kar yagmaz
Idrar testi yok direk kanda baktircam.. insallah gelmistir kuzum15.güünn müüü canım benm evet 12.gün çıktı elınde ıdrar testı varmı cabuk yap hemen sılık mılık çıkaarr hadı ınss bız 6.haftaya gırdıkk teyzesı :))10 gun sonra kalp atışını duymaya gıdıcem cok korkuyorumm dua edın ne olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?