Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

ıstahın acıldımı canım memişler acıyomu
merhaba canım ne yapıyon nasıl gidiyor gebelik benm bu ay göğüslerim çok ağırdı dokunamadm o kadar ağırdı ki çatlatma iğnesi sende böyle bir şey yaptı mı

merhaba canım ne yapıyon nasıl gidiyor gebelik benm bu ay göğüslerim çok ağırdı dokunamadm o kadar ağırdı ki çatlatma iğnesi sende böyle bir şey yaptı mı
Canim d.kontrol hapina basladin mi ne asamadasn su an.Bana klomenden once yasmin verdi oni kullaniyorum.

günaydın ...benimde ağrılarım artıyor yine tutmadı bu sefer iğneden sonra 13.günüm test yapmaya korkuyorum doktorum 12.gün gel kandan bakalım dedi ama yaptıramıyorum sonucu yine negatif görmekten

günaydın ...benimde ağrılarım artıyor yine tutmadı bu sefer iğneden sonra 13.günüm test yapmaya korkuyorum doktorum 12.gün gel kandan bakalım dedi ama yaptıramıyorum sonucu yine negatif görmekten
dur bakalım belkı adet agrıları degıldır.hemen umutsuz olma

Ağrılar hiç bir şeyi ifade etmez canım bi iki gün daha bekle inşallah tutmuştur..

dur bakalım belkı adet agrıları degıldır.hemen umutsuz olma
beklemek çok zor günler geçmiyor sanki yerinde sayıyor agrılarım oldukça ben oturup ağlıyorum daha öncekindede böyle olmuştu çünkü aynı ağrılar aynı şeyler ,umutsuz olmayım diyorum ama elimde değil ki

öylede cok dusununce beyın busefer olumlu umutlu dusuncelerı kabul etmıyor.dilin farklı beynın farklı konusuur.hersey beyınde bıtıyor.bakalım tutana kadar tutmasada yapcak bısey yok.kendılııgınden olmasını beklıcez

Arkadaslar cok merak ediyorum cikolata kisti olup ilac ve catlatma tedavisiyle hamile kalan var mi???

5 gün sonra açacağım konu başlığını şimdiden yazıyorum klomen ve catlatma ignesi 2.ay ve sonuç hüsran neden bu kadar olumsuzum hiç bilmiyorum ama olmadı yine galiba iki aydır gecmek bilmeyen zamanla mücadele ediyorum ve sizleri takip ediyorum hatta bazılarını okurken Ağlıyorum ve dua ediyorum hepinize Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize ve bana da inşallah

benimde 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesinde geçen ayki belirtilerimin aynıs tekrar ediyor sonuç yine hüsran gibi aynı seyleri paylaşıyoruz etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım varki kıskanmıyorum desem yalan kıskanıyorum bende aynı şeyleri yaşamak istiyorum midem bulansın yemek yiyemeyim ağrım olsun ama olsun yani bebek için olsun hepsi ama yok boş boş ağrılarla sancılarla uğraşıp duruyorum ve buna çok sinirlerim bozuluyor rabbim bilir elbet en iyisini ama hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah

canım yanlız degılsın ki burda neredeyse hepimiz aynı bekleyiş içerisindeyiz.benim ilki olmadı kist oluştu 1 ay bekleyip sonra ikinci deneme olacak.Sabırlı olmamaız lazım bol bol dua edelim rabbim burdaki tüm arkadaşlarımıza ve bizlere nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…