- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
- 123
merhaba canım ne yapıyon nasıl gidiyor gebelik benm bu ay göğüslerim çok ağırdı dokunamadm o kadar ağırdı ki çatlatma iğnesi sende böyle bir şey yaptı mııstahın acıldımı canım memişler acıyomu
Canim d.kontrol hapina basladin mi ne asamadasn su an.Bana klomenden once yasmin verdi oni kullaniyorum.merhaba canım ne yapıyon nasıl gidiyor gebelik benm bu ay göğüslerim çok ağırdı dokunamadm o kadar ağırdı ki çatlatma iğnesi sende böyle bir şey yaptı mı
Günaydın alseri boşver sivilceyi takma inşallah hamişsindir.Gunaydun kizlar.... yuzumde sivilce artiyo kahretsin
Kizlar yapin bi zarari olmaz ben de iciyorum suanda
dur bakalım belkı adet agrıları degıldır.hemen umutsuz olmagünaydın ...benimde ağrılarım artıyor yine tutmadı bu sefer iğneden sonra 13.günüm test yapmaya korkuyorum doktorum 12.gün gel kandan bakalım dedi ama yaptıramıyorum sonucu yine negatif görmekten
burnunu sık lüüüüp iç :)ay bende dün akşam içtim ama tadı çok kötü ya
Ağrılar hiç bir şeyi ifade etmez canım bi iki gün daha bekle inşallah tutmuştur..günaydın ...benimde ağrılarım artıyor yine tutmadı bu sefer iğneden sonra 13.günüm test yapmaya korkuyorum doktorum 12.gün gel kandan bakalım dedi ama yaptıramıyorum sonucu yine negatif görmekten
benimle birlikte aynı tedaviyi gören arkadaşım hamileymiş şimdi çok sevindim ya ama ben....Ağrılar hiç bir şeyi ifade etmez canım bi iki gün daha bekle inşallah tutmuştur..
beklemek çok zor günler geçmiyor sanki yerinde sayıyor agrılarım oldukça ben oturup ağlıyorum daha öncekindede böyle olmuştu çünkü aynı ağrılar aynı şeyler ,umutsuz olmayım diyorum ama elimde değil kidur bakalım belkı adet agrıları degıldır.hemen umutsuz olma
öylede cok dusununce beyın busefer olumlu umutlu dusuncelerı kabul etmıyor.dilin farklı beynın farklı konusuur.hersey beyınde bıtıyor.bakalım tutana kadar tutmasada yapcak bısey yok.kendılııgınden olmasını beklıcezbeklemek çok zor günler geçmiyor sanki yerinde sayıyor agrılarım oldukça ben oturup ağlıyorum daha öncekindede böyle olmuştu çünkü aynı ağrılar aynı şeyler ,umutsuz olmayım diyorum ama elimde değil ki
KALAN OLMUSArkadaslar cok merak ediyorum cikolata kisti olup ilac ve catlatma tedavisiyle hamile kalan var mi???
Varsa ornekleri anlatin kizlar anlatinda ben be benim gibilere umut olsun ALLAH hepimize bu guzel ve ozel duyguyu tattirsin.KALAN OLMUS
benimde 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesinde geçen ayki belirtilerimin aynıs tekrar ediyor sonuç yine hüsran gibi aynı seyleri paylaşıyoruz etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım varki kıskanmıyorum desem yalan kıskanıyorum bende aynı şeyleri yaşamak istiyorum midem bulansın yemek yiyemeyim ağrım olsun ama olsun yani bebek için olsun hepsi ama yok boş boş ağrılarla sancılarla uğraşıp duruyorum ve buna çok sinirlerim bozuluyor rabbim bilir elbet en iyisini ama hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah5 gün sonra açacağım konu başlığını şimdiden yazıyorum klomen ve catlatma ignesi 2.ay ve sonuç hüsran neden bu kadar olumsuzum hiç bilmiyorum ama olmadı yine galiba iki aydır gecmek bilmeyen zamanla mücadele ediyorum ve sizleri takip ediyorum hatta bazılarını okurken Ağlıyorum ve dua ediyorum hepinize Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize ve bana da inşallah
Varsa ornekleri anlatin kizlar anlatinda ben be benim gibilere umut olsun ALLAH hepimize bu guzel ve ozel duyguyu tattirsin.
5 gün sonra açacağım konu başlığını şimdiden yazıyorum klomen ve catlatma ignesi 2.ay ve sonuç hüsran neden bu kadar olumsuzum hiç bilmiyorum ama olmadı yine galiba iki aydır gecmek bilmeyen zamanla mücadele ediyorum ve sizleri takip ediyorum hatta bazılarını okurken Ağlıyorum ve dua ediyorum hepinize Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize ve bana da inşallah
Ayy ne güzel darısı başımıza İnşallah bizde hamileyizdir değilsem bu ay çooook üzülcem yabenimle birlikte aynı tedaviyi gören arkadaşım hamileymiş şimdi çok sevindim ya ama ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?